Hirdetés

Nokia 2630 - duplán karcsú

Hirdetés

Multimédia, egyebek

A kamera VGA felbontású, innentől fogva felesleges sokat beszélni róla. Beállítási lehetőségekkel nem vagyok túlságosan ellátva, van éjszakai mód, önkioldó, sorozatfelvétel, a jpeg-tömörítés mértéke három lépcsőben szabályozható, kikapcsolható a rögzítési hang.

A képminőség olyan amilyen, a kis felbontáshoz nagyon erős zajszűrés párosul, a színek viszont jobbak, mint amire számítottam - pillanatképek megörökítésére alkalmas a cucc, többet ne várjunk tőle. Videókból korlátlan hosszúakat rögzíthetünk, a felbontás 128 x 96 pixel.

A multimédiás lehetőségek ezzel majdnem ki is fújtak, van még FM-rádió, ami a gyári fülessel teljesen jól használható, a hangminőség közepes. Az üzemidő nem rossz, nálam kevés használat mellett 3 napig elment, akkor sem merült le, csak vissza kellett adnom.

Összegzés: nehéz megmondani, hogy milyen készülék a 2630. Külseje teljesen rendben van, szép, vékony, elég jó minőségű, a belső viszont felemás, hiszen a kijelző és a kamera pocsékok, ugyanakkor van e-mail kliens és a kijelző miatt használhatatlan HTML böngésző. Ha a memória bővíthető lenne (azaz nem hiányozna a zenelejátszási képesség), akkor kapna egy Ajánlott pecsétet, így viszont csak egy Tetszettet kap, azt is főleg azért, mert szép, meg mert vajból van a szívem. Viszont ha belegondolok abba, hogy a Samsung E200 csak 3000 forinttal drágább, akkor rájövök, hogy a Nokia még mindig elég drágán adja a portékáit...

Nokia 2630

Bocha

A Nokia 2630-at az XXL GSM-től kaptuk.
A készülék megvásárolható:
Budapest VI. Jókai tér 6.
Budapest VI. Teréz körút 18.
On-line a www.xxlgsm.hu címen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Nokia 1200 - időutazás

    A finn gyártó alsókategóriás modellje egy réges-régi, messzi-messzi galaxisból látogatott el hozzánk.

  • Nokia 3500 - pink perem

    A középkatagória alsó szegmensét erősíti a 3500, bizonyos funkciók örömteliek, más paraméterek ósdiak.

Előzmények

Hirdetés