2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

LG Optimus L7 - fagylalt elegáns köntösben

A Nova kijelzővel szerelt Optimus L7 készüléken debütált az LG saját, Android 4.0-ra épülő felhasználói felülete.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Bevett szokás a legtöbb mobilgyártónál, hogy az év első felére vonatkozó újdonságokat a február végén, Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress rendezvényen mutatják be. Ez alól az LG sem kivétel, és bár a gyártó standja az Optimus 4X HD, Optimus Vu és Optimus 3D Max készülékektől volt hangos, az említett készülékeken kívül is volt élet a gyártó létesítményében. Többek között itt lehetett ugyanis elsőként kipróbálni az L széria tagjait, melyekről pár nappal a rendezvény előtt rántották le a leplet. A sorozatot jelenleg három modell alkotja, az alapmodell, azaz az Optimus L3 már járt nálunk egy teszt erejéig, most pedig a széria csúcsát jelképező Optimus L7 vendégeskedett nálunk.

LG Optimus L7
[+]

Az Optimus L7 több szempontból is igen izgalmas készülék. A legfontosabb talán, hogy tesztalanyunk az LG első Ice Cream Sandwich alapú telefonja, így végre megnézhetjük, hogyan is néz ki a gyártó Android 4.0-ra szabott felhasználói felülete. Kijelzőfetisiszták számára jó hír lehet, hogy az előlapon az Optimus Black készülékben debütált Nova technológiájú kijelző feszít, igen masszív fényerővel. Továbbá az is egy érdekes kérdés, hogy mennyire tud folyamatos működést produkálni az 1 GHz órajelű processzor Android 4.0-val és WVGA felbontású kijelzővel a hátán.

LG Optimus L7
[+]

Hozzánk a telefon egymagában, kiegészítők nélkül érkezett, így a tartozékok minőségéről nem tudunk nyilatkozni. A kézikönyvek mellett egy töltő és egy microUSB-kábel biztosan helyet kapott a dobozban, valamint a sztereó headset megléte is igen valószínű.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.