2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

CECT M860 Dual-SIM karóramobil

Megérkezett az első két kártyás karóratelefon. Korlátozott használhatóság, egészen kiforrott szoftver és ocsmány dizájn jellemzik.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Akármennyire is próbáltam, nem tudtam elkerülni a sorsom... Egészen múlt hétig mindig nagyon ügyesen ki tudtam kerülni a karóratelefonokat, meg úgy általában a kínai modelleket is. Néha becsúszott egy-egy replika, volt egy egészen igényes MediaTek eszköz is, de az abszolút veszélyes cuccokat mindig sikerült mélyen tisztelt főszerkesztőnkhöz passzolnom, amihez ráadásul egyetlen egy jól kitalált mondatra volt szükségem: "Kínai telefon fronton te vagy a legjobb!".

CECT M860 Watch Phone

Jelen tesztalanyunknál ez már nem működött. Húztam halasztottam a dolgot, valahogy mindig elfelejtettem hazavinni a telefont, de a cucc úgy tűnik, hogy mindenképp engem akart, megvárt. Egy kétkártyás karóratelefon, most már tudom, hogy mi hiányzott az életemből. A tesztpéldányt természetesen a NeoDigi Kft-től kaptuk, ezúton is köszönjük nekik!

CECT M860 Watch Phone

Echte kínai cuccról van szó, de azon belül valószínűleg a prémium szegmenst próbálta megcélozni kínai tervezőbrigád - igen, ez elég viccesen hangzik. A gyártó kilétét jótékony homály fedi, az interneten található információk szerint ketten vannak versenyben, rendszeres olvasóink mindkettőt jól ismerhetik: CECT vagy MediaTek, az előbbit több helyen lehetett látni, utóbbit a PC-m írja ki, ha rákötöm a cuccot, tehát még az is elképzelhető, hogy a cucc a kínai nemzeti kooperáció égisze alatt született. Az itthon meglehetősen borsos áron kapható különlegesség egy arany színű, leírhatatlan anyaggal borított giccsládában érkezett, amiben egy egészen komoly nyitómechanika is található, ugyanis nem csak a fedelét lehet felhajtani, de a középső részt el is lehet forgatni - tehát akár igényes benyomást is kelthetne, ha nem ebben a színben pompázna. Tartozékokkal el vagyunk látva, kapunk egy sztereó Bluetooth headsetet, egy egyedi csatlakozóval ellátott adatkábelt, egy plusz akkumulátort, egy hálózati töltőfejet, valamint a headset töltőkábelét. Kábelből is adhattak volna kettőt, mivel a telefon és az akksitöltő ugyanazt használja. Maga az eszköz egyébként számítógépre kötve is töltődik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.