2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Név nélküli D900 kivetítővel

Márkajelzés nincs, projektor van. Származási hely: Kína.

H​ir​d​e​t​é​s

Bevezető

Már régóta pedzegették a neodigis srácok, hogy lesz nemulass, mert úton van egy projektoros telefon, s természetesen amint megjött, lecsaptunk rá. Időről időre bemutatunk az oldalon kínai csodákat, ennek több oka is van. Egyrészt ezeket a termékeket lehet itthon is kapni, másrészt hegyekben állnak az ilyenek az ebay-en, harmadrészt pedig ezek a készülékek mindig okoznak rengeteg vidám percet, és elég gyakran rácsodálkozunk egy-két megoldásra.


[+]

A D900 névre hallgató készülék dobozán, felhasználói kézikönyvében, s magán a telefonon sincs gyártó feltüntetve. D900 és kész, ennyit lehet róla tudni, valószínűleg egyébként ez is a CECT nevű gigabrutál kínai gyártó terméke, mint szinte minden kínai telefon. A doboz meglepően igényes, ugyan vannak rajta kemény szavak (Hi-Tech product, super-fine display, stb), de tényszerű kummantás ezúttal nincsen.


[+]

A csomagolásból elég sok tartozék bukkan elő, helyből két akkumulátor, egy USB kábellel kombinált töltő, amely a telefon mellett a másik telepet is képes árammal ellátni, akad egy egyszerű headset, illetve egy A/V bemeneti kábel az ismert fehér, sárga, piros csatlakozókkal. A telefon akkumulátora alatt pedig egy 1 gigabájtos memóriakártya foglal helyet. Nocsak-nocsak, gondolja a tesztelő, s szemügyre veszi magát a készüléket…

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

H​i​r​d​etés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.