Huawei Ascend G630 - generációk ötvözete

Bevezető, tartozékok

Őszintén szólva a Huawei nagyon jól csinálja. A kínai gyártó kemény munkával felküzdötte magát a legnagyobbak közé, és saját bevallásuk szerint is ma már a világ harmadik legtöbb telefont fabrikáló vállalatává nőtték ki magukat. A felső kategóriában szerencsét próbáló Ascend P6-ból több, mint négy millió fogyott, az Y300 pedig még egy fokkal rátett elődjének eladási eredményeire, és az alsó árszegmens egyik legjobban keresett terméke lett. A kínaiak nem akartak pillanatok alatt nagyra nőni, inkább kisebb, de biztos lépésekkel haladtak felfelé, tabletfronton a MediaPad M1 8.0-val támadnak, mindemellett ráadásul innovációból sincs hiány, a hírek szerint már lázasan készülnek az 5G adatátvitelre, ami több gigabit / másodperces letöltési sebességgel kecsegtet. Mondjuk ez hálózati beszállítóként azért elvárható a kínai cégtől.

Huawei Ascend G630
[+]

A középkategória felerősödése elképesztő ütemben zajlik, napról napra licitálnak egymásra a cégek, szerencsére egyre jobb és jobb telefonokkal. Nem kell már mondani, hogy ezek a készülékek az átlag felhasználók igényeit bőségesen ki tudják elégíteni, nem kis fejtörést okozva a csúcsmodelleknek, de főleg azok árazásának, hiszen ha szigorúan nézzük, akkor nem tudnak négyszer annyit, mint például tesztalanyunk. Persze minden terméknél az látszik, hogy ez bizonyos szintig párhuzamosan emelkedik a minőség és a tudás az árazással, de egy ponton túl ez megszűnik, a funkcionalitáshoz képest az ár elszáll. Nem csak telefonoknál van így, hanem mondjuk a boroknál is, sokszor az autóknál is megfigyelhető ilyesmi, de az elektronikánál maradva ilyenek a fejhallgatók, vagy a tévék is. Az Ascend G630 viszont nagy port kavarhat, egy olyan eszköz ez, ami a HD kijelző és az egész erős négymagos hardver ellenére nem kelleti magát drágán, egy kifejezetten barátságosan árazott telefonról van szó, ami felkeltheti a vásárlók figyelmét.

Huawei Ascend G630
[+]

A készülék egy téglatest formájú, igencsak méretes dobozban érkezett hozzánk XXL GSM-nek köszönhetően. A csomagolás átlagos, tetején felül a megnevezés, középen egy kép, alul pedig egy logó képezik a díszítő elemeket. Ha oldalról kinyitjuk a szelencét, akkor először a masinára szegezhetjük tekintetünket, ez alá passzírozták be a tartozékokat. A fülhallgató normál kialakítással rendelkezik, van rajta hangfelvevő gomb és mikrofon, így headsetként is használható. A szabványos microUSB kábel és a töltőfej mellett még néhány leírást találunk, sajnos extra dolgokat nem rejtettek el a dobozban. A G630 színvilága nem túl izgalmas, fehér és fekete árnyalatban létezik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés