HTC Touch 3G - közel tökéletes

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Click to read in English!

Touch, touch, touch... mostanában ez folyik a csapból is. Táccsolj ide, érints oda, simogasd, érezd, érzékek, éld át, fedezd fel, ez a tuti, iPhone, TouchFLO, TouchWiz, Tube, meg a jó ég tudja, hogy mi. Ha egy mobilos téren kevésbé kompetens embert bedobnánk e fogalmak tengerébe, valószínűleg úgy érezné magát, mint Neo, mikor rájött, hogy nincs is kanál. De az a helyzet, hogy az érintős mókák a legtöbb embert elbűvölik, az előítéletek egy szempillantás alatt köddé válnak, utána pedig mindenki lehet Tom Cruise a Különvéleményből... sőt, tulajdonképpen nincs is választásunk, ha előttünk van egy érintésérzékeny modell, muszáj, hogy az ujjunkkal varázsoljuk elő a következő képet a fotóalbumban. Megmagyarázhatatlan.


Ő a sima Touch...

A legnagyobb hype egyértelműen az iPhone-t lengi körül, mivel ugye az az egyetlen olyan masina, ahol több ujjal tudunk operálni, ami öt percig még a technológiai újításokat mereven elutasító felhasználók számára is nagy élményt jelent. De messze nem az Apple a legnagyobb érintésmániás, hanem a HTC, bár ezt elég nehéz rangsorolni. Persze a cégnek nincs is sok választása, elvégre csak és kizárólag Windows Mobile-lal (pontosabban már Androiddal is) dolgoznak, ami ugye feltételezi az érintőkijelző meglétét, kivéve az okostelefon vonalat, de mint tudjuk, az egy holtvágány, tehát a gyártó nem is igazán erőlteti. Hely és motiváció hiányában nem sorolnám fel, hogy hány Touch szériás gép jelent meg az elmúlt másfél évben, a lényeg, hogy itt a legújabb, a Touch 3G, melynek láttán az almaevők sikítozhatnak is, hogy névlopás.

HTC Touch 3G
...ő pedig a Touch 3G

A tesztpéldányt ezúttal is az SpeedShoptól kaptuk, itthon ugyanis ő a hivatalos disztribútor. Mivel a készülék az előzetes információk szerint novembertől lesz kapható, a nálunk járt masina még nem volt végleges, de a gyártó szerint tesztelhető állapotban volt, úgyhogy jól le is teszteltük. Dobozt nem kaptunk, tartozékokat sem, csupán egy fülesre futotta, ami úgy mellesleg a Viváé volt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés