HTC Tattoo - tetkó kicsiben

Hirdetés

Bevezető

Törzsolvasóink már tudják, hogy a HTC Tattoo nem kevés ideje vendégeskedik a szerkesztőségben. Már múlt héten is nálunk volt, hiszen a rádióműsorunkban is szó esett róla, de természetesen az a 7-8 perc, amit a készülékről ott beszélni tudtunk korántsem elég ahhoz, hogy az érdeklődő teljes képet kaphasson az Android rendszerű üdvöskéről.

HTC Tattoo
[+]

Ám a Tattoo nem most bukkan fel először oldalunk virtuális hasábjain, azon szerencsések közé tartoztunk, akik részt vehettek a HTC által szervezett workshopon, ahol már megismerkedtünk a jövevénnyel, s néhány extra tulajdonságára fény is derült. Már akkor is leírtuk, hogy a Tattoo azért lehet érdekes gép, mert néhány funkcionális kurtítás következtében a Hero alá került az ára, amely jelenleg ugyan még 100 lepedő körül mozog, de talán már az év végén a 80 ezres szintet fogja felülről nyaldosni.

HTC Tattoo
[+]

Ez pedig az eddigi Android alapú gépeket ismerve kellemesnek mondható, s bár megkövetel bizonyos kompromisszumokat (például egyelőre nem lehet tudni, hogy a hamarosan érkező Android 2.0 rárakható lesz-e), de ezek beleférnek egy olyan irányvonalba, amely nem dönti rondba az "Android-érzést". A Tattoo a Google nevével fémjelzett operációs rendszer kedvelőinek abszolút meg fog felelni, mert a remek logika, a többé-kevésbé gördülékeny működés és a nagyfokú testreszabhatóság nem csorbul.

HTC Tattoo
[+]

Mindezek mellett pedig ez az első lépés affelé, hogy az Android rendszer olcsóbb eszközök felé is kezd legördülni, talán lenne célcsoportja egy funkcionálisan még jobban megvágott, kamera és GPS nélküli, még kedvezőbb árú terméknek is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés