Április 8-án mutatkozik be a HTC One M9+

Hirdetés

Alig jelent meg a HTC One M9, a korábbi hírekkel szemben stabilabb és megbízhatóbb rendszerrel, máris érkezhet a nagyobbik, One M9+-ra hallgató változat, amelyről már korábban is írtunk. A készülék a One Max tulajdonképpeni folytatása lehet, amely 2013-ban jelent meg.

A fenti, április 8-ára szóló meghívót a MyDrivers tette közzé, és azon pont az a készülék látható, amit korábban már megszellőztettek, azaz egy látszólag hatalmas kameralencsével felturbózott, de ugyanúgy gyönyörű fémköntösbe öltöztetett mobiltelefon. A készülék Snapdragon 810-es vagy MediaTek MT6795-ös SoC-vel, 3 gigabájt RAM-mal, 32 gigabájtos belső tárolóval és 2840 milliamperórás akkumulátorral érkezhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Kamera előtt pózolt a HTC One E9

    A tajvani gyártó több újdonsággal is készülhet a közeljövőben, az egyik egy 5,5 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel szerelt telefon lehet.

  • Távozik a HTC egyik vezető dizájnere

    Jonah Becker egy évig volt a dizájnért felelős egyik kulcspozícióban, most elhagyja a tajvani mobilgyártót. Ez a héten a második felső vezetést érintő változás.

  • Sajtófotókon vehető szemügyre a One M9+

    Ha hihetünk az @upleaksnek, akkor már sajtófotókon is láthatjuk a HTC április közepén bemutatásra kerülő, QHD kijelzővel szerelt csúcsmodelljét.

Előzmények

Hirdetés