Hirdetés

Bemutató: iPhone 3G

Bevezető

Click to read in English!

Nagy körültekintéssel kell megírni egy ilyen cikket. A régi iPhone is olyan készülék, amelynek megítélése máig véleményes, egyesek istenítik, mások leszólják, s mindkét tábornak van igazsága. Nehéz persze objektívnek maradni, az ember ugyanis kétféleképp reagálhat egy termék körüli felhajtásra. Vagy azt mondja, hogy hmm, ez biztos tényleg nagyon jó lehet, ha ennyien odavannak érte, vagy pedig azt gondolja, hogy pff, már megint itt egy túlmarketingezett hype övezte divatcucc.

Hirdetés

Mindkettőben van igazság.

iPhone 3G

Amikor kiderült, hogy hivatalosan itthon is forgalomba kerül majd az új iPhone, kissé megbolydult a hazai telekommunikációs közösség. Mennyibe fog kerülni, mikor érkezik, milyen csomagban, lesz-e függetlenül? Ezekről még csak pletykák vannak, mi úgy tudjuk, hogy augusztusban piacra kerül itthon is a T-Mobile verziója, függetlent pedig már most is lehet szerezni… 200 ezer forint feletti áron.

iPhone 3G

A tesztpéldányt HGyu ajánlotta fel, aki egyébként is foglalkozik iPhone 3G-vel. A kicsiny fehér doboz abszolút eredeti, kint vásárolt készüléket rejtett, aktivált állapotban, garanciával, csak ebből fakadóan nem független. Ezért jelen írásunk inkább bemutató, komplett tesztet majd az itthon is normálisan működő, hazai forgalmazású példány kapcsán tudunk publikálni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés