Hirdetés

EarFun Free Pro 2 - megnyerő

A fülben egy apró kis semmiségnek érződik, mégis korrekt üzemidővel, kellemes hangzással és megbízható működéssel kecsegtet. Persze zajszűrésben nincs ott, mint a műfaj legnagyobbjai.

Doboz, tartozékok, külső

Alig két év telt el azóta, hogy az EarFun az első (és eddigi utolsó) IndieGogo projektjét sikeresen letudva TWS fülhallgatók gyártásával kezdett el foglalkozni, de a lendület láthatóan hatalmas, hiszen a most piacra kerülő Free Pro 2 már a hetedik a sorban, a kezdeti gyermekbetegségeket pedig a feszített tempójú modellváltások szépen ledolgozták, miközben az árak sem szálltak el a cégnél.


[+]

5 szerencsés olvasónk most meg is nyerheti az apró fülhallgatópárt, nem kell mást tenni hozzá, mint november 20-a estéjéig összesen 10 kérdésünkre helyesen válaszolni (18-áig fognak naponta jönni az új kérdések, az utolsó két napot pedig mindenkinek meghagyjuk a válaszok pótlására, átnézésére), majd bízni a szerencsében, és jó esetben várni a postást a csomaggal.


[+]

Akiknek ez nem sikerül, azok november 21-én 23:59-ig kedvezményesen élhetnek a vásárlás lehetőségével: eddig az időpontig az EarFun oldalán 1 dollárért lehet olyan kupont venni, ami a cég közvetlen webáruházán és az Amazonon keresztül is 24 dollár kedvezményre jogosít fel, tehát az eredeti 80 dolláros (25 ezer forintos) árból rögtön 56 dolláros, azaz nagyjából 17 500 forintos lesz. Előrebocsátjuk: annyiért ez egy igen jó vétel ilyen kompakt kialakítással, gyorstöltéssel, aktív zajszűréssel és pöpecül működő érintésérzékeléssel.


[+]

Szokásosan egyszerű, fehér dobozban ücsörög a füles és a töltőtokja, tartozékként 3 + 3 pár gumiharangot, egy nagyon rövid USB-A - USB-C kábelt, meg persze néhány oldalnyi leírást kapunk hozzá. Ami elsőre fel fog tűnni, hogy ez a töltőtok tényleg nagyon pici, mind formáját, mind méreteit tekintve nagyjából egy rúzsra emlékezetet, könnyedén el lehet rakni akár zsebbe, akár a táskánk legkisebb zsebébe. Külső burkolata műanyag, nem túl fényes, de az ujjlenyomatokat valamelyest vonzó felülettel, a fedlap és a zsanér kialakítása viszont tökéletes, nincs lötyögés-zörgés, a mágnesek pedig kellemes erővel működnek a fülesek behelyezésekor és a fedlap lecsukásakor egyaránt.

EarFun Free 2 fülesek a Honor 50 mellett
EarFun Free 2 fülesek a Honor 50 mellett [+]

A töltőtokon és a fülhallgatón is találunk visszajelző ledeket, előbbi a töltésről, utóbbi pedig a párosítási állapotról árulkodik. Behelyezni nagyon könnyű a füleseket, körülbelül 4 grammos tömegükkel pedig tényleg adott a többórás, kényelmes hordhatóság, ráadásul nagyon stabil is a kütyü, hiszen nem csak az in-ear kialakításnak megfelelő, hallójárati illesztékkel tudjuk magunkra szabni, hanem a fülkagylónk hátsó részén is feltámaszkodik egy szilikon betéttel, ami szintén cserélhető és több méretben áll rendelkezésünkre. A füles + töltőtok kombinációja egyébként 66 x 25 x 28,5 milliméteres dimenziókkal bír, 38 grammot nyom, és mivel vezeték nélkül akár az arra alkalmas mobilunk hátlapján tölthető, így mást nem is kell magunkkal vinnünk a használhatóságához.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • EarFun Air Pro 2 - kategóriabajnok

  A kiváló ár-érték aranyú termékeiről ismert gyártó legkomolyabb modellje az elődjénél jobb zajszűrést és hosszabb üzemidőt kínál, miközben olcsóbb is lett.

 • EarFun Air Pro SV - öszvér

  Minden sikerszéria félbeszakad egyszer, az EarFun legújabb fülhallgatója pedig nem teljesít annyival jobban elődjénél, hogy indokolt legyen a felár.

 • EarFun UBOOM L - hangszóLó

  Sok-sok fülhallgató után érkezett egy viszonylag olcsó Bluetooth hangszóró is szerkesztőségünkbe az EarFuntól.

Előzmények

 • Huawei FreeBuds 4 - nyitott fülhallgató, szűk rétegnek

  Minőségi kialakítást kapott a Huawei nyitott TWS-e, ám a többség valószínűleg az i-utótagú modellt kedveli majd jobban.

 • EarFun Free 2 teszt

  Megérkezett az AptX és az IPX7-es védelem kettőse az EarFun legújabb fülesébe, ráadásul viszonylag visszafogott lett a hivatalos árazás is.

 • EarFun UBOOM és Free Pro - apróságok

  Fülhallgatós vonalon döbbenetesen nagyot fejlődött a cég, és alapvetően a hangszóró is jól vizsgázott, ez utóbbit azonban mégsem merjük ajánlani.

 • EarFun Air teszt

  Az Indiegogón indult, lelkes kínai márka második fülhallgatója jelentősen jobban sikerült az előzőnél, érdemes felfigyelni rá.

Hirdetés