Hirdetés

Akciófigyelő: 25% kedvezmény az EarFun Free Pro 3-ra

A gyártó hivatalos oldalán is dúl a Black Friday, az aktív zajszűrős fülest mindhárom színben kedvezményesen lehet beszerezni.

Két évvel ezelőtt igen jó véleménnyel voltunk az EarFun kompakt, korrekt zajszűrést kínáló, kényelmes fülhallgatójáról, idén viszont már a 3-as szériát érdemes megnézni a Free Pro sorozatból, ami most 25% kedvezménnyel szerezhető be a HSEFP3 kóddal. Az új modell megtartotta a bevált formatervet, vezetékmentes töltési opciót és az IPx5-ös védelmet, ami pont elég egy kiadós esőhöz vagy komolyabb edzéshez.


EarFun Free Pro 3

A hangvezérlést viszont már a Qualcomm QCC3072 SoC végzi 5.3-as Bluetooth kapcsolattal és kibővített kodektámogatással, ami a gyakorlatban az AAC és SBC mellett már aptX adaptive és LC3 támogatást is jelent Qualcomm Snapdragon Sound támogatással. A hangot már 7 milliméteres, gyapjú kompozit meghajtók képzik le, az akár 43 dB-es zajszűrésért ismét 3-3 mikrofon felel fülesenként, a késleltetés pedig már 55 milliszekundum alá csökkenthető játék-módban.


[+]

Az üzemidő is nőtt, aktív zajszűréssel már 6 órát mennek a fülesek, zajszűrés nélkül az üzemidő 7 és fél órára nőt, a tokkal együtt pedig összesen 33 órát hozhatunk ki a szettből, amit a 2x 40 mAh-s telep és a tok 420 mAh-s kapacitása tesz lehetővé. A fülesek képesek egyszerre két eszközhöz is csatlakozni, az érintésvezérlést, a hangszínbeállításokat, a zajszűrés profilját és egy rakás apróságot az Androidra és iOS-re is elérhető társalkalmazásban állíthatunk, ha pedig gyorsan kell még egy kis szufla, 10 perc töltéssel még 2 órát tolhatunk a fülesekbe.


[+]

Az EarFun Free Pro 3 eredeti ára 79,99 dollár (27 700 forint körül), a Black Friday időszakban ebből jön le a 25%, ami 59,99 dolláros végösszeget eredményez a kasszánál, ami körülbelül 20 ezer forint aktuális árfolyamon átszámolva. Az elérhető színvariációk: fekete, fehér és kék.

Előzmények

  • Akciófigyelő: Leárazást tart az EarFun

    Fülhallgatót, hangszórót lehet kedvezményesen vásárolni. Van, amit limitált darabszámban féláron kínál a cég, de legújabb fülesük árából is engednek 30%-ot.

  • EarFun Free Pro 2 - megnyerő

    A fülben egy apró kis semmiségnek érződik, mégis korrekt üzemidővel, kellemes hangzással és megbízható működéssel kecsegtet. Persze zajszűrésben nincs ott, mint a műfaj legnagyobbjai.

Hirdetés