Milyen navit vegyek?

Bevezető

Olvasóink már megszokhatták, hogy időről időre navigációs berendezésekről is írunk. Eleinte csak azért alakult így, mert „színesítsük a tartalmat” zászlót lobogtattunk, mára viszont kiderült, hogy nem volt elhibázott lépés ez, hiszen egyre több mobiltelefonba is kerül navigációs funkció. Aki folyamatosan figyelemmel kíséri ezeket a cikkeinket, a hazai trendekkel már mindenképp tisztában lehet, hiszen írtunk szoftverekről, PDA-król és PNA-król egyaránt.

Ám az online sajtó varázsa, a fórum, mindig szolgál meglepetésekkel. Cikkeinkhez kapcsolódó témákban az olvasók megdöbbentően amatőr kérdéseket tesznek fel. Megdöbbentőek – nekünk. De magunkba kellett nézzünk, hogy belássuk: az utca embere, aki csak egy könnyen kezelhető, olcsó és navigációra alkalmas terméket keres, vagy a kissé kockuló telefonmániás, akinek netán még autója sincs, de GPS van a készüléke oldalára írva, egyaránt amatőr kérdéseket fog feltenni, mert egyrészt nem talál egy normális összefoglalót a lehetőségekről, illetőleg túl sokat kellene olvasgatnia, hogy összeálljon a kép.

Úgyhogy kérdez. Sok lelkes olvasó – aki viszont képben van – pedig válaszolgat. Újra és újra, megint ugyanarra. Éppen ezért szakzsargon nélkül, egyértelműen és érthetően itt és most megpróbáljuk megmagyarázni, hogy mit, hogy, merre, mivel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés