- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe96
aktív tag
kipróbáltam a flasht, és NAGYON ÁLLATUL JÓÓ
BoatBrowser-t használok -
gumiantilop
csendes tag
Halihó mindenki! mai naptól én is büszke skate tulaj vagyok, első android teló kíváncsian ugrok fejest az android világába.
(Kb. olyan érzés számomra mint megtanulni bal kézzel írni).
Remélem türelmesek vagytok a zöldfülűekkel és porbafingókkal, és remélem megértitek,
h olyan emberek számára a leghasznosabb eme fórum, melyeknek nem adatott meg a lehetőség h mélyebben megismerkedhessenek a "costum Rom" varázsával.Nagyon remélem, h én is aktív tagja lehetek ennek a közösségnek és nem csak elvenni, hanem hozzátenni is tudok majd.
Első észrevételeim a telefonnal és az alap google android rendszerrel kapcsolatban:
+A kijelző ami miatt megtetszett a skate *.*
+Legmegfizethetőbb-ujjlenyomat és ganésodásmágnes (mivel takarítsam? alkoholos tisztítószer?)
-nincs eq. a média lejátszóban (orvosolhatom egy megfelelő alkalmazással?)
-legnagyobb újdonság nincs konkrét kilépésgomb a folyamatokból..
(most akkor csak a feladatkezelőben tudok lelőni alkalmazásokat?)illetve olvastam valamikor ilyen akku kalibráló alkalmazásról/töltés merítés, töltés merítés/,
mely normalizálja, csak már nem emlékszem mennyivel visszább olvastamsajnálom ha közhelyes voltam remélem senki szemét nem szúrom. hola amigos
-
badmad
senior tag
Sziasztok.
Az AMORBAN hogy kell behozni a recoveryt? -
kelzsoca
félisten
Már befejeztem a Magyar verziós Ice Armor-t, ha minden jól megy még ma publikus lesz.
-
badmad
senior tag
válasz mrskatejoe #7411 üzenetére
Ráadásul olyan szintet hoznak hogy beszarás!
-
aszika
csendes tag
Na tuti, hogy le sem fekszek!
Zte Skate
-
badmad
senior tag
válasz skidrowkill #7413 üzenetére
Ez így igaz mi magyarok amúgy is hajlamossak vagyunk hasraesni minden előtt ami "nyugat". öszintén az Atomic -tól többet vártam közelsem hozta azt amit Zsocáék alkottak.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Köszönöm apeelme nevében is, volt meló rendesen a rommal, remélem a hazai verzióval is elégedettek lesztek
-
skidrowkill
aktív tag
ááá-nem is szabad a 2-őt összehasonlítani...evvel nem tillaz munkáját pocskondiázom..de nekem a 2.5 től felfele nem jött be
a módosított gyári by Kelzsoca jobban muzsikált[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
kelzsoca
félisten
Comfortaa csak az órára maradt meg, egyébként stock font van most, de egy recovery-s csomagból 1 pillanat alatt cserélhető lesz comfortaa-ra az alapértelmezett font is
CRT animáció megvan.
Egyébként Tillaz is sokat dolgozik azokon a romokon-témákon, az hogy vannak hibák-problémák a romjaiban, hát ez ilyen, viszont a lelkesedése jó irányba tereli, lesz az még jobb is
[ Szerkesztve ]
-
badmad
senior tag
válasz skidrowkill #7419 üzenetére
Igy igaz tillaz sem rossz csak szerintem nem elég precíz vagy nem tom de instabilab és lassab az Ö munkája.Azt nem mondom ,hogy használhatatlan de ha van jobb márpedig van szerencsére akkor egyértelmű.......hogy kik a királyok!!!
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
Nekem eddig Apeelme munkája nagyon tetszett(blade-re +Skate )Kelzsoca munkája (blade +Skate) Nem utolsó sorban Bagyusz az a2sd rommal!
Szóval be vagyunk biztosítva[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
badmad
senior tag
válasz skidrowkill #7423 üzenetére
Bagyuszt nem próbáltam de ami késik nem múlik
-
gabe96
aktív tag
A névjegyszinkronizálás csak nálam nem megy?
-
skidrowkill
aktív tag
beállsz a névjegyek fül-be és menü gomb és import/export-- > importálás Szim kártyáról
majd ha behozza a névjegyeket akkor megint menű gomb és összes importálásaiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
kelzsoca
félisten
==================
ZTE SKATE: Ice Armor
==================A hazai verzió!
Csak angol és magyar nyelv!
A2SD, ext támogatás, data/app, data/local támogatás is.
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz kelzsoca #7428 üzenetére
(#7428) kelzsoca
majd ma felteszem
Nos megbizonyosodtam arról , hogy fanatikusok vagytok Bár nem lehet az én "munkámat " a tiétekhez mérni, de talán átérzem azt a " fanatizmust " és azt az erőt amit a munkátokba, öltetek be , és annak megvalósításába belefektettek.
Köszönöm szépen , Nekem eddig is nagy örömöt szereztetek az eddigi munkátokkal, munkáddal . Nem szeretem sűrűn ezt mondani de leköteleztetek
...és lehet, hogy most csúnyát mondok, de ezt a telefont 90%-ban miattatok szeretem illetve szerettem meg, mert ennyire igényes ROM sehol nincs..ebből a romból illetve ezekből a romokból ki érződik a PROFI MUNKA és a szereted ...és ez többet ér nekem és más embernek... mint sok drágább telefon gyenge romja nehezen kezelhetősége .
Tehát Úraim ! Minden elismerésem
[ Szerkesztve ]
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
malwy
senior tag
válasz mrskatejoe #7433 üzenetére
Valóban. Elég nagy szempont volt vásárlásnak a két modder, és az általuk nyújtott romok megléte.
-
skidrowkill
aktív tag
Nem tudom miért amióta felraktam az Ice Amor-t azóta nem akar bejönni a Recovery
sem hangerő Le+power gombbal sem a powergomb/újraindítás/recovery
csak világít a piros fény és a zöld roid megjelenik de nem jön be a recovery
Ötlet?iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
Jano_023
őstag
válasz skidrowkill #7435 üzenetére
Ellenőrizted, hogy rendben lejött a csomag és nem sérült-e ?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
kelzsoca
félisten
válasz skidrowkill #7435 üzenetére
Nálam gond nélkül bejön
CWM-based Recovery v4.0.1.4-es verzió.
(#7433) mrskatejoe
Köszönjük Neked és mindenkinek az elismerő szavakat
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz Jano_023 #7436 üzenetére
nem nem
A recovery nem jön be..nem az a baj hogy nem engedi feltelepíteni(nem áll le hibával)
Bekapcsolom (hangerő Le +power) megjelenik a zöld droid és nem indul el a CWRiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
kelzsoca
félisten
válasz skidrowkill #7439 üzenetére
Persze, a romnak semmi köze nincs a recoveryhez, nem írja át, nem írja felül, hozzá sem nyúl.
Nem lehet hogy véletlenül leformáztad azt is?
-
kelzsoca
félisten
válasz skidrowkill #7441 üzenetére
Velem is előfordult már, ha olyan recovery volt fent, amiben volt olyan menüpont, hogy format recovery, szépen rányomtam, de volt már SD kártya formázás is
(#7443) Jano_023
Pontosan mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Milyen progival csinálok a fent lévő appokből APK filet ?
SZERKESZTVE:
A fent lévő Marketes progikat is betenném a APP mappába és akkor nem kellene egyesével leszednem őket. Csak valami kell amivel APK-t tudok csinálni belőlük.
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
szutyis
tag
Teljesítmény menü alatt van egy rész ami nem lett lefordítva (Allow purging of assets)
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
válasz Keeperv85 #7446 üzenetére
Most ez alapján csinálom.
A gondom az hogy megcsináltam az apk-kat de nem látszanak. Nem rejtett filok csak teleonon látszik és a gépről nem. Ez hogy lehet ?''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz Keeperv85 #7448 üzenetére
Igen rootlot. Kimásoltam mert ugye a telóra csinálta. De amúgy a backup_apps könyvtárat az SD kártyára csinálja, de én kimásoltam mindent. De azokat sem lehet látni abban a mappában. Sőt be is csomagoltattam vele egy zip-be az összeset és a zip file is csak a telefonról látszik. De minden az SDn van.
SZERKESZTVE: Nekem betölti! De itt van még egyszer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest