Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #47205632

    törölt tag

    válasz DJ. Ru$y #49635 üzenetére

    Valahogy úgy.
    Meg lehet egyébként kóstolni, mert 27 energiaital az 3 centenként (ennyit kóstolnak a borbírálók is) az három doboz. Ennyit meg tud inni egy átlag energiaitalozó ember egy alkalommal.
    Bár aki ledönt előtte párat és utána akar tesztet csinálni majd kifekszik az meg is pusztulhatott volna nyugodtan annyi ésszel, inkább felejtsen el levegőt venni. Megint megmutatja a cikk komolyságát. Ahogy az is, hogy a RB lett toronymagasan elsőnek kihozva. Tudjuk, hogy nem rossz, de nem is extra.
    Az Ultra sorozat pedig a cukormentes energiaitalok között az első ami igazán iható terméket produkált, nekik sikerült ezt mosogatólének elkönyvelni. Életükben nem ittak még akkor átlag cukormentes italt. Ennyit a szakszerű, tapasztalt, komoly cikkről. És ezek ezért fizetést kapnak...

    Nem mintha ez jobb volna, ez is a szokásos foshalmaz oldalak egyike: [link]
    Guarana és ginzeng talán 1 vagy 2 energiaitalban van az összes többiben nincs, nemhogy alapelemük lenne... Ennyire tájékozatlan barmok írogatnak cikkeket egy-egy adott témáról az interneten. A közepén lévő mondatnál süllyedt el az egész: "a vizsgált energiaitalok hétszer annyi koffeint tartalmaztak, mint egy csésze erős kávé."

    Akkor legközelebb ne a koffeinsűrítményt vizsgálják, hanem az energiaitalt... :U

    Most passzoltam el három karton edrinket amúgy. A múltkori buliból megmaradt, aztán áthozták nekem, mert tudták, hogy én nagy fogyasztó vagyok. Mondom voltam, nem ittam már évek óta meg nem is fogok, ott se ittam. Hevert itt egy hónapig, két tálca orig B meg egy tálca orig Watt. Aztán lepasszoltam egy havernak.
    Annyira nem vagyok már képben ezekkel, azt se tudom most mik kaphatóak egyáltalán. Most látom, hogy az Assault megszűnt pl.

Új hozzászólás Aktív témák