Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz szekra #47079 üzenetére

    Hell csak a régi lightban használt aszpartámot, az új Zerokban aceszulfám van. Bár mindegy, mert mellékíze annak is van. Esetleg a Xixo részleg használ még aszpartámot, bár nem biztos, szerintem leálltak vele teljesen, nagyon nagy marketingre verik már egy ideje. Burn is aceszulfámozik, érezni is rajta. A Monster titok inkább abban van, hogy úgy keverik ki az ízt, hogy az a cukorpótlót elnyomja vagy beépíti az ital ízébe meg valamivel pótolják a cukor selymességét is, míg a többiek csak simán csak édesítenek azt kész.

    Nevetséges mondjuk az egész, közismert mindegyik cukorpótlóról, hogy károsak a napi meghatározott mennyiségen felül márpedig ismerve az emberek üdítő mennyiség megivását bőven felette vannak.
    Cukorbetegenek oké mert mást nem tudnak inni, de nem erre kellene építeni a piacot. Csak a sok marha erre izgul, a gyártók meg ezt terítik.
    Én meg nem veszem meg, ha üdítőt vásárolok első dolog megnézni a cukortartalmát, ha nem 11g környéke akkor rakom is vissza, a Hami volt a kivétel de ebből is csak egy.
    Láttam kaktuszos Apentát, egyből beugrott a kaktusz Adri róla hogy az mennyire jó. Aztán látom light, szépen raktam is vissza a polcra.... Az új Fanta átvert, azt meg se néztem, mert nem gondoltam róluk, hogy fele cukormentes már annak is, de ezentúl már tényleg mindent megnézek mielőtt megveszem. Cukormentes löttyök olyanok, mint az alkoholmentes sör meg a játékpénz vagy kézzel nőzni... :U
    Mondom ezt úgy, hogy rajtam is van egy 15 kiló felesleg, de ez akkor is röhej.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák