- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
szaszlaci #33077 üzenetére
baromság
akkor már adjanak ki egy külső gpu-t, a belső kímélése érdekében, meg akkor már egy cpu-t is, amit hűtenek is kívűlről, hogy a belső ventik ne menjenek annyit. ennyi erővel vegyél még egy boxot, hogy az egyiket kíméld
ja és még fizessen külön az ember ezekért, na persze...
így is már mindenért fizetni kell boxon, csoda hogy még joy jár hozzá, meg füles...Mr.Grincs: minek akarod hűteni ha úgysem warezolsz? ott a gari...
-
Djuree
félisten
teljesen felesleges ps3 is meg box is. ha milliomos az illető akkor nincs probléma, de ha nem akkor az egy....nem is mondom mert sértődés lenne. nekem van jó pc-m, meg box-om is, de csak az egyikkel játszok (most épp box, de majd lesz hogy csak pc, ha kijön a starcraft2). egy nap pc-n játszhatnék, egy nap box-on
ráadásul pc-n meg box-on teljesen más játszani, mások a játékok, legalábbis többnyire. de box-on meg ps3-on ugyanaz játszani, majdnem ugyanazok a játékok. ismertem olyan aki előbb végigtolta box-on a cod4-et és multizott is vele, aztán ugyanezt ps3-monidióta...
Csabee: bármit amit egy pc-vel...
-
Djuree
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #33043 üzenetére
BOXRA IS LEHET MÁR LINUXOT. OLVASGASD AZ X-MEDIA OLDALÁT...
-
Djuree
félisten
valaki nem tudja honnan tudnám jó sebességgel leszedni a dirt 2 demót?
-
Djuree
félisten
eladó egy FIFA09 4k-ért. természetesen hibátlan.
-
Djuree
félisten
Na!
Aki jót akar magának az megveszi az új batman gémet. kb. 10 órát nyomtam, 33%-nál járok, úgy hogy bejárok mindent rendesen. zseniális játék, 99%-ra tenném. vannak parázós részek, durván látványos kombók meg ugrálások-repkedések, és még hol vagyok a végétől. nekem év játéka 2009-ben. ha lejjebb megy az ára, meg fogom venni eredetiben is, ott a helye a polcon
-
Djuree
félisten
ááá ez a batman nagyon jó lett, nem tudom abbahagyni
szerezzétek be mihamarabb
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #32681 üzenetére
nem volt az olyan rossz. már csak a graf elvitte volna a lábán, az addig készült legszebb autós gamma volt. meg olyan jó árkádos volt, lehetett irányítani jól. nem akarok én fától fáig menni mint egy irányíthatatlan rally szimulátorban. ha szimulátort akarok kimegyek vezetni...
-
Djuree
félisten
nah végigtoltam a wolfeinsteint. nem volt rossz, hardon 10 óra alatt megvolt, úgy hogy azért nem siettem.
jó kis gém, tetszett... -
Djuree
félisten
azt mondja meg nekem valaki hogy hogy van az hogy csomó ps3 játék fent van warezosan a neten, meg a torrenteken
a ps3-at tudtommal nem lehet módosítani. vagy mégisgondolom nem poénból teszik fel azt a sok ps3 játékot a netre...
-
Djuree
félisten
válasz
Csabee. #32480 üzenetére
"csak már a PS3 grafikailag mégis csak jobb"
ezt hol hallottad? mert semmi különbség nincs. mindkettőt láthatom eleget, de nem látok különbséget...max a szinárnyalatokban.az új boxok közül meg még nem nagyon hallottam hogy tönkrement volna 1 is
[MODERALVA]
vehetsz nyugodtan boxot...
[ Módosította: tiv83us ]
-
Djuree
félisten
ez a wolfeinstein kezd egyre jobb lenni. most is játszanék, csak tesóm aludni akar, hang nélkül meg nem játszok
-
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #32314 üzenetére
gamer365 megfelelő topikja
meg ez: veterán codosok, rengeteget cod-oztunk együtt, nem csak a 4-el, 2-vel meg a 3-al is nyomják máig. -
Djuree
félisten
ja és aki jobb hűtést akar (márpedig ki ne akarna
), tegyen a box alá, a 2 szélére (ne középre, ez fontos), 1-1 dvd tokot hogy legyen egy kis hely a box alatt. érezhetően hűsebb a kis masina
don_peter: te ne is vegyél boxot, mert amúgyis szar-fos az egész, vegyél ps3-at, az való neked...
-
Djuree
félisten
na hétfőtől újra boxolok én is aktívan
igaz még goldom nem lesz egy darabig. de a sok singli gémet be kell pótolnom
aki majd akar cod mw2-őzni ha megjelenik, meg forza3-azni, az vegyen fel nyugodtan, de mindenki jöhet amíg van hely a friendslistán, aztán majd legfeljebb törlöm akivel nem gémelek
Djuree a gamertagom. mily meglepő? -
Djuree
félisten
válasz
Markoka1993 #32130 üzenetére
140-ért olyan gépet kap amin megy minden majdnem fullon
nekem is kb. ennyit ér a gépem, és megy minden fullon rajta... -
Djuree
félisten
na úgy néz ki holnap megint csatlakozok a táborhoz, immár negyedjére
25k-ért nem fogok kihagyni egy arcade packot
úgyis jön a forza3 és azt halálos bűn lenne kihagyni... -
Djuree
félisten
válasz
F.B.I. #31586 üzenetére
hát cod4-ben nem nehéz annak lenni. nem kell hozzá sok gyakorlás, nagyon kézreáll a játék, mesterien van kivitelezve. pl. cs-hez 100x annyi idő is kevés lenne. én is nagyon szórtam anno, jópár külföldi klánba volt meghívásom, de nem mentem, mert a KAR-nál nem kellett jobb
majd veszek megint boxot a forza3-ra, aztán mehet ezerrel az új cod is majd
sajna most elment a pénzem rc autóra -
Djuree
félisten
válasz
aram01 #31047 üzenetére
azok vagyunk pedig. csak ha már 333x kérdik meg ugyanazt, amire mellesleg már leírtuk a választ rengetegszer, akkor már feláll a szőr a hátamon, pedig nem is szőrös a hátam
ott a kereső, ne legyünk már lusták használni. meg ott az 1.hsz, amiben szintén le van írva majdnem minden amit kérdeztél
ha ezután sem találod meg amit keresel, akkor csak sajnálni tudlak... -
Djuree
félisten
-
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #30747 üzenetére
senki sem tudja hogy mi alapján szűrik
"Hanem h idő nap elött berakod e a boxba! Ennyi!"
ez sem igaz, mert nem 1 embert ismerek aki tuti hogy nem játszott idő előtt semmivel, mégis kibaxták30z.Samu: azt nem mondta hogy a winyót is el akarja adni
amúgymeg nem mindenki azt keresi. a legtöbb embernek felesleges a winyó, aki csak néha játszik 1-1 órát annak elég a memókari is bőven....mentések ráférnek...
-
Djuree
félisten
válasz
Rabbitf_24 #30714 üzenetére
az csak annyi
sniperekben mindig kevesebb lőszer van
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest