- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
G2A-n 19 Euro a Gamecard.
-
Neohero
tag
Köszönöm a segítségeteket!
-
ldave
félisten
válasz frostitualt #62759 üzenetére
Oké, ezt nem tudtam. De hosszútávon fene tudja érdemes-e trükközni, Blizzard banhammer bármikor lecsaphat.
A Slime draws near! Command?
-
Neohero
tag
válasz frostitualt #62759 üzenetére
De ahoz külön egy új orosz accountot kell regelni igaz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igy halt ki Ragna Alli. Sokan atmentek Hordaba sokan meg Arathor-ra.
Eddig nem volt gond mivel mindenki Garrison-ban pihenve jobban jart mint ha a jatekkal toltotte volna az idot. De most Tanaan-ban egy katasztrofa
(mondjuk az kulon erdekes, hogy D3-bol kivettek az RMAH-t mert senki nem foglalkozott a jatekkal de itt meg megint elkovettek egy hasonlo hibat.) -
whitezo88
nagyúr
ez a wow tokenes rendszer marhajó. pár hónap után ugye múlt héten tértem vissza, de addig azért gyűjtöttem lét, 50 ezerért vettem is egy hónapra, de így is maradt még 210k, plusz az altoknál, szóval ez így f2p lett a termelések miatt főleg. vajon hogy fog alakulni az ára? drágul vagy olcsóbb lesz? az infláció és a folyamatos pénztermelés miatt félek hogy drágul, legalábbis ArcheAge-ben így volt anno, amíg játszottam.
-
Healbacsi
őstag
En most ebben a szezonban az altjaimat conquest gearbe szeretnem oltoztetni, szerintem altok eseteben jobban hasznalhato az a gear mint a raides.
Ezert olyan allis jatekosokat keresek, akiknek alkalmankent van kedvuk arenazni szigoruan CAP celjabol. Azaz nem ratingre megyek, ami neha ugy mukodik, hogy jo par vesztett meccs utan esne le a rating addig, ahol mar a verheto csapatok ellen kellene jatszani. En is altokkal tolnam, szoval azokat nem kezelem teljesen 100%-osan, nemelyiket csak alap szinten.
-
Micsurin
nagyúr
válasz whitezo88 #62766 üzenetére
eddig 30-55 közt mozgot ha jól láttam eddig Ha drággul az nem éri meg Blizznek mert kevesebb fogy , ha kevesebb fogy , kevesebb a Token vásárló (real money ) ezért kevesebb a pénz.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Micsurin #62770 üzenetére
hogy kerül a rendszerbe a token? ha jól tudom Money-ból vásárolva lehet felrakni AH-ba is (ergo goldot veszel pénzért), de eleve kell lennie bent Blizzes erőforrásként is. Az árat pedig a kereslet-kínálat határozza meg: ha a kínálat felé billen a fentiek miatt akkor olcsóbb lesz, ha a kereslet felé, akkor drágább. Jó lenne mögé látni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz whitezo88 #62771 üzenetére
Blizzék szerintem befolyásolják de azt hiszem már volt erről bővebben szó de nem tudom mikor kb
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
válasz Micsurin #62770 üzenetére
Chat-en lehet latni mikor elegedetlenkednek az emberek, hogy nincs AH-ban Token.
A kezdeti arat szerintem nagyon alul lottek be es most elemezgetik a kis grafikonjaikat. Aki megtehette az a kezdesnel betarazott es jol tette mert ha a szamok azt mutatjak majd, hogy ha dragabban is toretlenul veszik a jatekosok akkor meg az 50K-s idoszakot is vissza lehet majd sirni[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz #57919488 #62773 üzenetére
Javíts ki , de egyszere nem csak 1 lehet aktív és 1 táskában ? Hogy lehet betárazni ? Vagy pénzre értve ? Játékban is láttam már , hogy írják betáraztak stb csak ezért.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Blizz szerint az utolsó raid a hellfire ebben a kiegben. [link]
-
laceszgamer
addikt
válasz BoneDragon #62778 üzenetére
Mellé a már legendary gyűrű max ilvl-re upgradelése 20 hetet teszt ki, mármint a 735-ről 795-re rész, szóval az 5 hónap, addig minimum marad ez a content.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
k.kristof
őstag
válasz BoneDragon #62778 üzenetére
Ezt már a kiegészítő bejelentésekor tudtuk, hogy két raid tier lesz. Ettől függetlenül további content patchek lehetnek, állítólag van még a sztoriban, amit el akarnak mesélni.
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Valaki tudja pontosan, hogy a HFC Cache milyen időközönként jön, melyik szinthez mit kell teljesíteni, stb.?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Lajtorja
aktív tag
válasz k.kristof #62782 üzenetére
Papíron úgy van ahogy írod. A gyakorlatban meg beleszámolódtak BRF mythic killek is. (PTR-en is) Ugyan annyi norm/hc HFC killel rendelkező emberek közül páran normal, de a többség hc ládikót kapott. Érdekes módon azok kaptak normalt akik maint váltottak, vagy nem volt túl sok mytthic killjük.
[ Szerkesztve ]
--- ---
-
ígyvanferi
addikt
Tök jó, kaptam 7 nap gametime-ot. Igaz, most épp nincs értelme felhasználnom idő hiányában, majd pár hét múlva.
Kár, hogy egy hét alatt nem lehet kifarmolni 50 ezer goldot, pláne hogy nincs WoD az acc-on. -
őstag
válasz ígyvanferi #62788 üzenetére
emlékszem anno még vanillában a bugrisok valami kagylót szedegetttek az egyik tengerparton mert 10db ért adott a vendor vagy 50 silvert
felhozol 500.000 db ot és meg is vagy
lehet elég lesz egy hét ha 0-24 ben nyomodcryptot minden termékemért elfogadom
-
frostitualt
tag
válasz ígyvanferi #62788 üzenetére
ki lehet. csak nem (fehér) embernek való.
-
kenwood
veterán
ket mozijegy ara nem biztos, hogy meger 40 ora dogunalmas grindolast (ami az eleg jonak szamito 1k/ora felett lenne)
ennyire azert ne legyunk mar fillerbaszok
arra meg eleg kicsi az esely,hogy visszaterve hirtelen annyira atlatod az ah-t,hogy kirpogeted egy het alatt az 50k-tpersze,ha amugyis tolja az ember,es osszejon,akkor jo dolog a token,de harcolni erte nem eri meg.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
törölt tag
Persze, mindjart kar, hogy nem total ingyenes a jatek
Havi (talan meg heti is) 50k-t kiszedni nem nagy dolog de ahhoz kepest, hogy egy GC nincs 20 Euro es 2 honapra egyaltalan nem kell farmolnom nekem mindennel tobbet er[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában elkezdtem újra játszani. Még karácsonykor, a WoD-hoz kapott boostot elhasználtam egy kisebb mage karimra, ő most 92-es. Valamiért viszont kereken 1 azaz EGY darab dungeont tudok csak játszani a Bloodmaul Slag Minest. Fogalmam sincs mi lehet a probléma, de jó lenne mást is kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
Majd kiderül..vagy beborul!
-
ígyvanferi
addikt
Jól van, nem kell nagyokosnak lenni, csak félig viccesen megjegyeztem, kár, hogy nem fog összejönni, mintegy utalva arra is, hogy k.rvára nem ér meg nekem még 3,5K-t sem a játék.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Sok munka mellett kiváltam a progress csapatomból ezért keresnék casual vagy olyan guildet ahova néha napján be lehetne jutni altosra.
Bnet: Caprin#2449
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
mat-
csendes tag
sziasztok. ugy laggol a jatek, hogy bizonyos targyak, karakterek csak masodpercekkel kesobb jelennek meg
ezzel tudok vmit kezdeni? -
neo3650
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nincs olyan weboldal ahol le van írva magyarul az összes talent?:S Nem vagyok nagy angolos, és már kerestem de nem nagyon találtam ilyen webhelyet. Természetesen a 6.2. a legújabb frissítés érdekelne:S Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest