- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kippedli
tag
Lehet tudni mikor lesz nagyobb leárazás a wow storeba? Új accra megvenném a battlechestet.
-
törölt tag
-
Viktor77
titán
Mit csinálok rosszul kérdés következik.
ICC, Lana'thel, Blood Infusion Q.
3-an vagyunk, retri pala (én), sámán, druid. A számok a rajtam lévő debuff számot mutatják.
Ütöm a bosst, kapom a debuffot, 1. Megharapom a sámánt, 2. Meghal a tűzben, felkel időben, megharapom, 3. Meghal, lent marad. 3-as debuff van rajtam, megharapom a druidot, amikor is át kéne változnia a debuffnak fegyverikonná, hogy a fegyó kész a boss vérére. Ehelyett a debuff visszaugrik 1-re.
Nem bubiztam, elvileg jól csináltuk.Mi a gond?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Healbacsi
őstag
válasz Viktor77 #62057 üzenetére
Milyen fegyver van a kezedben?
meg ezt talaltam wowheaden:
Shadow Infusion Will show as a buff.
Thirst Quenched Will NOT appear as a buff.
Frost-Imbued Blade Will show as a buff.I don't think I was the only one thinking that you needed Thirst Quenched to be shown as a buff as it did on the previously quest: Unholy Infusion.
I did this quest on my warrior with a warlock and paladin (Holy). Warlock had soulstone on himself.
First bite = Warlock ---> he dies.
Warlock uses Soulstone.Before second bite warlock put out his teleport Demonic Circle: Teleport in the middle of room. When the boss flies up in the air its important to spread because of Bloodbolt Whirl otherwise you die. At the same time boss flies up you will become a vampire. After bloodbolt have finished you will have a small gap of window witch allow you to bite the warlock again, and that is the part he uses teleport to you, standing on warlocks Demonic Circle..
Third Bite = your healer
After that Gushing Wound will disappear and you won't get Thirst Quenched as a buff BUT it still counts and you will get the quest completed..[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Healbacsi #62058 üzenetére
Természetesen a quest fegyó.
Szerintem jól csináltuk. Leírásokat olvastunk, videót néztünk.
MOD: De ha jól olvasom a Quenched buff nem tűnik fel, wowhead is azt írja "Aura is hidden". Ergó 3 harapás után csak meg kell ölnöm a bosst.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
-
tPedro_
őstag
Erdekes modon kezd beallni a token ara mindegyik regioban, alig ingadozik mar...
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #62061 üzenetére
Huh. Arra emlékszem, hogy az unholynál és frostnál tuti megjelent, direkt néztem is.
Nem akarlak félre vinni, nem emlékszem, de mint ha nem (de ne ebből indulj ki, módosult tudatállapotban voltam mikor csináltuk ) . De amint megvolt a harmadik harapás nem cicóztunk, öltük és beadta.
(A videókban nem látszik véletlen, hogy megjelenik e a kis icon? )Bár nem kérdezted, de tipp a frosthoz: ha többen vagytok, pl ketten: vigyázz, hogy ne fagyaszd be magad te is a frost tomb-ba, mert akkor despawnol a boss. Ha mégis megtörténne sebaj, mert az addig megszerzett fújások fennmaradnak és a következő pullnál nem esnek le és simán beadja a questet.
Illetve még egy tipp: ha sikerülne a blood inf. akkor skippeljétek a gyógyi sárkányt és menjetek a frost inf-et megcsinálni. Add le a questet és vedd fel a következő "Gyűjts 50 shardot" küldit. Mert gyógyi sárkány is dobhat valamint LK is és ha szerencsés vagy már egyből 2-ről kezded a következő resetet
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
Micsurin
nagyúr
Beszarok a B.net kliensen , játszom , alt tab gmail nézés , lépnék vissza : Go Online felirat , rákattintok nem engedi megadni az androidos autentikátort , majd : próbáld újra 1 perc múlva , oké , de WoW közben persze szépen fut , ez mi ? Gép restart útán jó , fura volt
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Healbacsi #62070 üzenetére
, Nem tudtam belépni , nem engedte folyamatosan offline vagy , fordult már elő Originel , hogy a Smart Security Tűzfala tiltotta a kliens portját , nem voltam biztos benne nem ezt játssza megint esetleg
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #62069 üzenetére
A videóban is mondja, hogy nem történik semmi amikor megvan a kellő harapás. Nos igen (hanyagságra gyanakszom, de biztos ráfogják, hogy inkább instát építettek ).
Neked egy kalappal, bár triviális már már a content, de HP-ra figyeljetek azért oda. A sámánom félig levetkőzött, hogy meg tudjon halni időben, de így csak akkor volt szabad felkelnie mikor nekem kb 5-6 sec-em volt harapásig mert 0 manával alig tudta magát életben tartania, hogy még meg tudjam harapni. -
Viktor77
titán
válasz Arnold2 #62072 üzenetére
Meglett, ty. Nálunk is vetkőzött az egyik sámán. Én ki tudtam healelni, de csak pár mp-vel a harapás elött kelt a biztonság kedvéért. A másik csak két harapás után healelt, akkor leesik mindenki hp-ja.
MOD: Sőt, a Frost is, bár ott is azt írták, nem jelenik meg a fegyverbuff, de megjelenik. És 3 után le is járt rólam a frost, a 4.-et külön kaptam. Készültünk meghalni, mert mondom lejárt, nem jó, mikor guildtársam szólt, hogy kattintsak le magamról mindent, hogy gyorsabban meghaljak, akkor láttam meg, hogy ott a buff.
[ Szerkesztve ]
-
csecso22
tag
Hali
Sh papnak melyik draenoros enchant kell?"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
Fl3x
aktív tag
válasz csecso22 #62075 üzenetére
Itt megtalálsz minden kasztot, de általában prios statra encsiznek minden karit
[ Szerkesztve ]
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #62077 üzenetére
Mi buggoltatuk és elmentünk mellette, majd visszamentünk és jól kigyógyítottuk, de nem honorálta shard-dal fáradozásainkat (Sámán kolléga heróval kb 2-3 spellből kigyógyította szegényt én meg néztem mint Rozi a moziba).
(#62079) Cathfaern: Valóban. Különben a pure DPS classok sajna nála megakadnának.
[ Szerkesztve ]
-
pulcsi
tag
válasz LuckyL #62083 üzenetére
Lícsking rédnél a fetrengő sárkány,akit fel kell gyógyizni )
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Arnold2
őstag
válasz LuckyL #62083 üzenetére
A többiek már elmondták h nagyjából ki ő. De ami annó extra volt benne, hogy nem megölni kellett őt hanem felgyógyítani. Egy zöld sárkány volt, akit gonosz leechek fogságban tartottak.
Így a fight igazából arról szólt, hogy a healerek healelik 1000rel a sárkányt és természetesen a raidet, a többiek meg ölik az egyre gyorsabban érkező add hullámot. Amúgy Valithria Dreamwalker a becses neve.(#62082) Skyhunter: Uhh na erre nem számítottam. Azt hittem 2-3 reset alatt megvagyok. Az én szerencsémmel, akkor még összel is ICC-t farmolom majd... Gondolom 25 HC-ben nagyobb eséllyel esik a cucc mint normálban.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Heirloom megéri ? Vagy inkább PvE cuccban szenvedjem ki a PvP szettet ? bocsi ha hülye kérdés.
szrk.: DPS Monkkal egyáltalán lehet érdemben pvpzni ?[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Micsurin #62088 üzenetére
Attól függ: max lvl e már a monk, vagy még most húzod? Az átlagos heirloom valamivel jobb statokkal bír mint az egyenértékű PVE társa.
Ha most húzod akkor érdemes legalább azokat a loomokat kivenni ami exp boostot ad.
Ha már max lvl a monk és csak addig kell a cucc amíg le nem cseréled PVP öltözetre akkor nem feltétlen éri meg. -
Micsurin
nagyúr
válasz Arnold2 #62090 üzenetére
Köszönöm , akkor nem veszek
@lakisoft: PvP-re akarnám , csak nem tudtam elég nagy-e a különbség , hogy megérje a PvP szett.
-
Hunbeast87
senior tag
Orgrimmarba mostantól kezdve egy hétig be-beköszönnek majd az allysok egy selfie erejéig..
Látnom kellene egy ilyen pillanatot.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Healbacsi
őstag
válasz Hunbeast87 #62094 üzenetére
Miert mi fog tortenni ezen a heten?
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Healbacsi #62097 üzenetére
WoW Scavenger Selfie Hunt 5 héten keresztül, az első hely ahol selfie-t kell készíteni: Orgrimmar.
5 héten keresztül ki kell találni egy képről, hogy honnan van és ott selfiet készíteni, amit fel lehet tölteni és hetente értékes nyereményeket nyerni. A fődíj pedig a végén 2 jegy az idei BlizzCon-ra!!![ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz Hunbeast87 #62098 üzenetére
2 jegy? Akkor tuti szetraidelik az allisok orgrimmart.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Healbacsi #62099 üzenetére
Pont valami ilyesmit szeretnék látni, de ha lehet messziről (főleg a horda oldalán)
Azért azt megnézném, hogy 10-20 vagy még több ember miután legyőzte a bentieket, kattogtatnak a Selfie kamerával a holtak mellett.
Ezzel viszont szinte teljesen biztos lett, hogy az öt hét alatt lesz egy ally-s hely is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest