- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz Cathfaern #23647 üzenetére
Mondjuk pont ezen gondolkodtam én is,hogy pl. 70-ig hogy menjek el.Mert 59-61 között csináltam egy rakás questet,de voltam 3x Rampartsba meg 1x BF-be és abból+ az oda szóló questekből lett sok XP.Így healerként nem olyan nehéz csoportot találni.Az már más tészta,hogy "fájdalom volt a seggembe" ezeket az embereket healelni,mert bár sokan alt karival voltak,eléggé bénán helyezkedtek (pl.Ramp sárkány boss-nál a 3 dps pont elé állt,bele a lángcsóvájába..aztán healeljem mindegyiket).Mert ha pl. csak instáznék,akkor mehetne resto.De én szeretek questelni,szal lehet maradok elemental.
Azért mindenesetre nézek valami guide-ot,hogy kell shaman-al effektíven healelni.Sok az overhealem,ahogy recountba néztem,igaz eddig sose volt mana hiányom vagy oom helyzet fight alatt.Ja és most nézem vanna shaman-nak totemjei,amit a Relic slotba lehet tenni,annál mit jelent,hogy "counts as an air,earth,fire and water totem".Vagy ennek nincs jelentősége.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Wolverine
félisten
válasz szilchi #23651 üzenetére
Amíg van mana és nem hal meg senki, addig ne érdekeljen az overheal A Relic cuccok arra jók, hogy kiveheted a táskádból a 4 totemet, már nem lesz rájuk utána szükséged (már persze amíg van nálad totem a relic slotban).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem maradj elementál. Eléggé hasonló itemizáció miatt ha van valami group, simán ki tudod healelni őket, legfeljebb kicsit többet kell megállni inni (cementként a teljesen más itemizáció miatt már lehet nem menne, na de nem cement vagy )
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
szilchi
őstag
válasz arpi6k #23653 üzenetére
A dualt én is várom,ilyen classnak mint a sámánnak pont ideális.Én inkább elementált választottam,mert van már melee classos dps-em.Meg aztán a sámán igazi allrounder és nem hal meg közelharcban sem.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
SzlobiG
félisten
Ez a dualspec nagyon tetszik jó ötlet volt így végre többmindenre használhatóbb egy karakter pillanatok alatt.
Viszont nemértem, hogy a TG-s warrit minek kellett nerfelni 10% dmg-vel végre jól bevolt lőve, erre most meg elbasszák.
-
SzlobiG
félisten
Igen mert a sok nagy wowos sír a blizznek, hogy egy hibrid kaszt miért tol ilyen dps-t mikor ő a (mondok csak vmit) 2gombos spammelős magejával nem tud ennyit. Amúgy meg wws-en közel sincs az elsők között a warri ha a kaszter dps-ekkel összevetjük az igaz, hogy mele fronton a toppon van gondolom ezt akarják vissza szorítani hogy pl rugó legyen ott ahol kéne. De nem baj ez a 10% se fog eltántorítani, hogy ne verjem oda a többi classt (mele).
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz SzlobiG #23658 üzenetére
ha tud játszani a warri, elöl van, ha lehet rendesen ütni a bosst és nem kell ki be rohangálni. BCben is elöl tudott simán lenni sok helyen, pedig akkor még nem volt ilyen jó.
1 gombos classal is lehet tank szintű dpst hozni, pug archavonon lehet néha látni ilyen 1400-1800as lockokat meg mageket, huntereket.[ Szerkesztve ]
-
Guargumi
tag
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok ..
Azt szeretném kérdezni , hogy van itt a froumon olyan ember aki ért nagyon ért a makrókhoz ? Nekem elsősorban Shadow Priestnek kellenének makrók , és nem a googles makrokra vagyok kíváncsi , azokból már válogattam , alkalmazom kis részét , amit értek belőlük ..
Előre is thx..
Pl ne irjatok olyan válaszokat hogy pl..: nézd meg a wowikin .. hanyagoljuk az ilyeneket please ..
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Jarlaxle
senior tag
Szerintem cementként a leggyorsabb a levelezés, én ezt javasolnám, talán 1 stack víz fogyott el levelezés közben nekem lvl70->lvl80. Jah és elitek ellen is a cement a legjobb, 1-200k hps eliteket is lecsapkodtam simán (mondjuk sunwell gearben). Ha healelni akarsz azzal ráérsz szerintem lvl80on, questekkel jobban jön az xp.
-
Ribi
nagyúr
válasz whitezo88 #23665 üzenetére
Eléggé függ attól is, hogy hányszor ront rá a delikvensre a boss és mennyit kell szaladgálni.
Valamint nagyon talent függő is. Impel pl sokkal kevesebb dps-t lehet rövidtávon tolni mint felguardal. Felguard elég jól meg tudja nyomni a dps-t. Én is néha gondolkozom rerollon, amikor egy kék zőld geares hunter kb 2x annyi sebzést tol ki mint én full lilában. Mire ellövök egy spellt, a mob félig halott és rendszerint a második már be sem ér. Ennyi idő alatt mondjuk egy ret pala beletolja a 3 skilljét+beleüt 2 simát is és 20k-t bele is sebzett. Én meg örülök ha krittel es 7k dmg. Bosson még csak csak sebzek annyit mint egy mele, de pont azért kellene nerfelni kicsit a mele classokat, mert nekik ugye minden spec ütés instant, iszonyat burst dmg.
Tudom reroll ha nem tetszik. Csak gondoltam leirom tapasztalataim -
slayer006
addikt
Engineerektől kérdezném, hogy az Explosive Sheep -et hogyan kell használni harcban?
Mert nekem semmit nem csinál csak ácsorog mint egy birka.[ Szerkesztve ]
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
MODERÁTOR
Milyen talenten könnyű húzni a lockot? Jelenleg affli de gondolkodom ,hogy 50 töl áttérek a Demo PvP talentra. Azt hallotam "illidian" ( ) formába könnyű megölni az eliteket is akár.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
MODERÁTOR
Ribi és whitezo88 köszi a válaszokat! Én amugy a Demo ágra gondoltam ötventől a kalapácsos srácc miatt mert elég jónak tűnik. De meglássuk.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
slayer006
addikt
-
-conrad-
addikt
Kövezzetek meg, de egy kérdés:
Szerintetek mennyit ér most egy olyan acc, amin van egy resto druid immortal ranggal black proto drake-vel, (végülis bármi lehet belőle mert van egy táskányi valor tokenem bankban meg mindenféle gear), van rajta egy frost tank dk 25 fős tankolásra alkalmas gearben, ill. sunwell geares pap 70en, 65-80 között shaman, rugó, hunter?
Alig logolok, be unalmas lett nagyon ez az egész, ma canceleztem a befizetést, viszont egy kis pénzt jó lenne kihozni belőle.
-
deathcrow42
aktív tag
válasz -conrad- #23678 üzenetére
Ha el akarod adni ne magyarországon add el, bár a gazdasági recesszió gondolom a wow karik árát is lenyomta külföldön
2-3 száz eurót gondolom megér, de nem tudom biztosan rég néztem a karakterek árát.
És naná hogy a PvP geares karit sokkal sokkal jobban el lehet adni : )
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
kovsol
titán
válasz deathcrow42 #23679 üzenetére
remélem ulduar után már nem az lesz, hogy minden lámának is meglehetnek a legjobb cuccok és akkor már pve karik ára is jó lesz
May the Force be with you!
-
bobace
addikt
válasz -conrad- #23680 üzenetére
Emblem of valor = 25 fősben eső token
Amúgy én is mindig gondolkozom rajta hogy eladom, de végül azért nem adom el soha, mert mindig jól esik visszamenni az új contentre, ha megunom, megint abbahagyom pár hónapra. Hinta-palinta De van mire visszamenni, nem kell elölről kezdeni...
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-conrad-
addikt
válasz bobace #23682 üzenetére
Jólvan én azt is tokennek hívom amiért a tier itemeket váltod be. Amúgy meg csak így van értelme a mondatnak, mert az emblem az nem kerül a táskába, így abból nem lehet egy táskányi.
@kosvol:
remélem ezt nem nekem céloztad
Azért nem sok embernek van pl. black proto drake, pedig pve "cucc"... Ha kijön a patch akkor meg nem is lesz, mert ulduar gearben hiába csinálja meg valaki, nem adja a mountot az achi.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz -conrad- #23684 üzenetére
ki szolt hozzád ? ha magadra vetted akkor meg te bajod
én már nem járok raidre nem tudom mitől lesz nekem jobb, hogy lesz egy olyan mount vagy akármi amivel semmire nem megyek mert ugyis summonálnak majd insta elé ha akarnak valamit és városban még bank elött se lehet állni vele mint régén mégcsak ptr re se másoltam karit szopok én ott eleget még lehet nem vagyok kiváncsi arra amikor még lehet bugos is[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Azazello-
senior tag
tudja valaki, hogy Shattered Halls szerver miert off?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Bencus88
nagyúr
Istenem......Tegnap 4 órán át haltunk Malygosson.12%-ig tudtuk levinni.Picit ideges voltam 10-esbe nem volt gond, de hogy 25 ember figyeljen képtelenek rá.Nem mostanába megyek vissza rá az tuti.
-
L4mie
veterán
Azért csinálj meg egy immortalt és akkor megtudod mi az amikor 3 órán keresztül izzadsz a monitor előtt....
Jah és bassza el valaki KT-n 30% nál...akkor megtudod mi az a csalódottság....
10 fős S3D sem olyan hú de laza.
De 25 fős tényleg nem nehéz.Különben: nem nehezebb, csak máshogy nehéz.
Ja és ne felejtsük el most ez a rész a WotLK ban olyan mint Karazhan, Gruul, és Magteridon BC ben.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
nierthen
tag
Nierthen#2767
-
whitezo88
nagyúr
válasz nierthen #23692 üzenetére
na így kell egy szar cikket írni.
1 valahonnan előkapott hír + 10 sor = trehány munka.
ez a csaj jobban járt volna inkább egy kávét iszik minthogy leül megírni egy 3 perces "hírt".Ripper: hát ha neked ennyi elég volt ne nagyon menj félhcsabb guildbe, sose felejtem el BCben a 3 hetes Vashj, 4 hetes KT vagy 2-3 hetes Archimonde wipefesteket 2007 ill. 2008 elején. pedig azok tényleg nehéz bossok voltak, nem mint Maly. BTben egy bosson se szarakodtunk többet mint rajtuk. Illidan/RoS is kb 1,5 hét volt.
[ Szerkesztve ]
-
H.O.D.
senior tag
Más: valaki próbálta már Scholomance-t magéval szólózni? Én a spell immunos csontiknál nagyon besültem
Where do you want to go today?
-
Bencus88
nagyúr
válasz whitezo88 #23693 üzenetére
Nem tudod itt azzal van a baj, hogy előtte is 2 raididő így ment el.Összehívtunk 10 imba embert és gyakorlatilag egy óra alatt levertük a 10 főset.De itt tényleg mind a 25 embernek figyelni kell és hát szépen szólva nem mindenki hozza ki a maxot magából és baromira figyelmetlen.De naxx 25-el már nincs gond egy raid idő alatt kivisszük és 1-2 wipe van.
-
bobace
addikt
válasz H.O.D. #23695 üzenetére
Én dagadt bagollyal szoktam menni, de ez az immune dolog nem rémlik, egy terem van, ahol szépen reflect effect is van a spelljeimre, ott kell figyelni, hogy ne halljak bele a túl imba dpsembe .
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
H.O.D.
senior tag
-
robyroby
tag
Sziasztok, nem tudjátok miért lehet az h egyszer csar eltűnt a kiírás a mobok feje felett h mekkora dmg-et osztok
Ty R.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest