- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
szbalogh #30594 üzenetére
Ó igen, ez a T37 beteg.
3.02 alatt tölt, irtó gyorsan céloz, menet közben is pontos. Goldot talán a legelső csatái egyikében használtam, amíg rájöttem, olcsóbb körbeautózni valaki, mint tölteni az aranyat. :-) (Ja meg akkor, amikor kifogyok a munícióból, ami elég gáz, múltkor Sand Riveren a csata 6. percében 2500 sebzés mellett maradt három robbanóm, meg még vagy 6 enemy. Jó mondjuk itt én lőttem sorozatban a lepattanókat a Tigeren, mert nagyon messze volt.)
Mindenesetre "rohattópé" szerintem.Imádom.
-
MinionFlasH
senior tag
-
joergie
őstag
válasz
szbalogh #29958 üzenetére
Nem akarja hogy sikerüljön. csak toptier akar lenni
Irdatlan sz*pás ez a pár küldi, de nem akarom itt a célegyenesben abbahagyni, pedig semmi kedvem csinálni. 6-7 küldetés van hátra az obj260ig, segítség természetesen nulla, és már kedvem sincs hozzá.
Viszont elmondom a véleményem a pen nerfről. kb azóta várom ezt, mióta vnanak tier10 medek. egy vicc volt tényleg, hogy ugyanolyan átütéssel operáltak mint a heavyk, vagy sok esetben jobbal! Mostmár végre balanszolódik, és nem mernek majd annyira szemből se, mint eddig. sztem még így is túl sok a kontroll a medek kezében, hp-t is elvennék tőlük tier10ben olyan 100-150et tankonként.
-
jozefgucci1
addikt
-
L4mie
veterán
válasz
szbalogh #29366 üzenetére
Azért küldték, hogy még több hotspotuk legyen
Amúgy tök jó, hogy fejlesztik az eszközparkot, ellenben azért nyavajodjanak meg, hogy 3x os digi áron adják a netet, na meg a digi is nyomorodjon, hogy felénk nem jönnek.
Árat eltekintve a UPC jó és stabilde azért nyavajodjanak
-
h1mpi
félisten
-
-
joergie
őstag
válasz
szbalogh #28395 üzenetére
A 3at még meg lehet csinálni, de a 4....hát elég szenvedős. lehet inkább megvárom míg leváltják,. 9.8-tól 10 modul vagy legénységsérülést kell okozni. talán az könnyebb...ugyanúgy fv304-el.
Előző csata(kicsit panaszkodok, nem szoktam): kharkov, 2k wn8 toptier t54 mod1 9:9-nél beáll a foglalókörbe úgy, hogy 15 másodperc lemaradása van ez ellenfél foglalásától, és pont ő hiányzott ahhoz, hogy az ellenfél 3 oneshotos toptier-jei meghaljanak, és mi legyünk 2-3an a foglaló fullhp KV3 ellen. Szerinted?! és ez 2k wn8...vagy inkább ebay account. bár ahogy a bázison védekezett, inkább saját teljesítmény...
Diegho: nem tudom lehet e látni a linken, vbaddicton feltöltött dossier file kiszed ilyen infókat.
-
Drenadar
veterán
válasz
szbalogh #28329 üzenetére
te a modul kiütésről beszélsz.
Ő a sebzésről.
Urbánlegendeket leszámítva ágyúszövet oldalról lőve nem lehet sebzést bevinni a tanknak AP lövedékkel!Face hugokat is a tapasztaltabbak az ágyúcsővel szokták hárítani, mert sebezhetetlen mint olyan...
a wot fejlesztői nem ismerik azt a jelenséget hogy ha megsérül egy ágyúcső és utána lőnél vele nagy eséllyel te magad párologsz el.
Vagy pontosan ismerik csak azzal magyarázzák hogy ez már túl sok lenne a sok paradicsomnak. -
-
emre
veterán
-
joergie
őstag
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #28177 üzenetére
Hát köszi , nekem érzésre és játékban is jobban fekszik az 50B szóval örülök , hogy itt páran rábeszéltek . Közben látom diegho is írt rá .
Nem sajna nincs még meg a három TD-s küldi . Nem is nagyon feküdtem rá tegnap csak T9-ben csapattunk kicsit szakaszban én főleg T30-al . Azért is nem mentem mikor hívtál , mert nem akartam otthagyni a srácokat , de köszi az invitet.
-
galervin93
addikt
válasz
szbalogh #28149 üzenetére
Én most a Staro két új ízére vagyok rákattanva, Granát és szűretlen búza.
Mondjuk ezek nem prémiumok, ezüstért meg lehet venni őket.
Most is van négy üveg, nemsokára bontok is egyet, bár az utóbbi három napban összesen nem aludtam tíz órát, kezdek kilenni a szakdoga miatt, szerencsére kész van, egy-két nap pihi és game jön. :-) -
jozefgucci1
addikt
-
törölt tag
válasz
szbalogh #26945 üzenetére
Ha jól váltogatja az ember a triert, és a járműveket, akkor elég könnyen lehet haladni a küldetésekkel.
pl:
Dickerrel negyedik nekifutásra meglett a négyszeres hp lesebzése.
E25-tel első körre az öt egymást követő átütő lövés
Maussal elsőre a 10kAhol jármű mennyiség kell vagy százalékos arány, azt kicsikkel kell megcsinálni.
A többezer sebzéses vagy spottost pedig minnél nagyobbal. -
rlazol
veterán
válasz
szbalogh #26780 üzenetére
felfüggesztették a regisztrációt helyhiány miatt...
mennyibe került amúgy a beugró?
-
jr1994
addikt
válasz
szbalogh #26587 üzenetére
Tegnap este egymás után 25 kört mentem felváltva 13 90 és RU-val de egyszer nem adta be ezt a pályát... igaz ha ennyit sikerül spottolni a falba verem a fejem mert nekem a 6k van soron, de nem nagyon adta. Épp 5k felett kicsivel volt a napi rekordom, egy-kétszer összejött 3k amúgy meg a szokásos. Tényleg szakasztársakkal kell csinálni.
-
emre
veterán
válasz
szbalogh #26562 üzenetére
hát hogyne
(#26560) jozefgucci1
Köszi!
Idejében korrigáltam is a dolgot, de azt a nyivákolást.....Akkor meg az volt a baj. De mondtam hogy minek spotoljak?
1, befoglalnak és / vagy
2, el se látnának addig és nem tudnának oda lőniDe legalább pár tankunkat középen kilőtték addigra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
szbalogh #26296 üzenetére
WG kegyeltje vagy!
Nekem egy napon belül szokott hullámozni, amit tényleg nem értek. Mert ha egy adott nap szar, akkor azt vágom, hogy a rossz végére kerültem! DE!
Ha elkezdek játszani és megyek 3-4 lila WN8 kört, akkor utána mi történik, hogy bukó körök sorozata és a WN8 is zuhan az 1K felé!? Szergej is haza ért a melóból és elfoglalta a helyét a szopató gombok táblája előtt és benyomta a nevemet!? -
emre
veterán
válasz
szbalogh #26137 üzenetére
Hát akkor most töredelmesen bevallom, hogy eddig kétszer voltam 1-1 napra eltiltva (a kollektív cvakkos nem számít, mert ott sem voltam), meg volt egy chatbanom is. Szóval vigyázni kell mindenre, már ami a képek, replay fájlok, és különböző félrelépések publikálását érinti. Csak nem fogom lerombolni a hosszú évek munkájával magamról kialakított képet ami leginkább egy boldog és kiegyensúlyozott családi légkörben megvénült derűsen antiszociális kisnyugdíjasra hasonlítana.
Komolyra fordítva a szót, tényleg nem értem, hogy ha a játékban nem levezetni tudod a feszültséget akkor miért csinálja valaki. Valamint ha már ennek ellenére játszik akkor a felgyülemlett feszültséget miért a klán chat-en vagy a fórumon engedi ki. És ha még ezt sem tudja megállni akkor miért nem kulturált formában teszi azt. Annak idején az SG-n írtam is erről egy kisebb értekezést, meg gyakorlatilag a HOAX-ból is ez miatt kellett távoznom, mert beszóltam az egyik nyivákolónak, az meg ment panaszra a kapitányhoz. Mondjuk azóta egy kirohanása miatt az SG-ről is és a klánból is kitették, de a hoax-ba valamilyen rejtéses módon visszasírta magát.
Egyébként valahol olvastam, hogy a fagyásokat a warpack okozza.
De ez természetesen nem igaz.
-
virkir
veterán
válasz
szbalogh #26123 üzenetére
Ez pusztán szerencse kérdése mikorra sikerül.
Én úgy álltam neki, hogy az életben nem lesz meg aztán második körre összejött 50 100-al mert az ugye gyors, oda lehet érni foglalni.
A meddel kigyújtós küldetésnek meg áh... ez semmi, az előző körben is égett egy is8 aztán szenvedtem vele egy hetet. -
emre
veterán
válasz
szbalogh #26123 üzenetére
Csak halkan jegyeznén meg hogy cap körben csapattárs sebzését instant ban követi, szóval ebben az esetben sem lesz sikeres a foglalás.
(#26122) jozefgucci1
Ez az off topik, ki beszél a wot-ról. Egyébként meg kikérem a gyanusítgatást, és ezek után lesheted mikor megyek veled szakaszban. (444) -
Angel1981
veterán
válasz
szbalogh #26104 üzenetére
A "szint" alatt tier-t értesz, vagy teljesítményszintet?
Két, meglehetősen különböző képlet; a wn8 azt nézi, hogy a játékosállományhoz mérten hogy tudsz sebezni az adott tankkal.
Az effi képletet nem igazán ismerem, de az biztos, hogy bázisfoglalással nagyon lehet húzni, illetve ami még feltűnt, hogy nagyon lassú tankkal szinte lehetetlen jó effit csinálni - és valszeg nem csak azért, mert ritkábban foglalsz bázist.Én már régóta csak a WN8-at nézem, szerintem a legautentikusabb.
A konkrét esetre reagálva meg; valszeg szeret foglalni, azért lehet magasabb az effi, mint a wn8.
Pl. hiába lenne még 3, biztosan levadászható ellenség a térképen, ő inkább foglalni megy, mert az a tuti. -
jano_77
nagyúr
válasz
szbalogh #26058 üzenetére
ezeket én sosem értettem, futottam már bele én is hasonlóba: álcaháló nem megy fel az alap lánccal?!? Marha nagy súlya lehet.
(#26059) jozefgucci1: persze azzal tisztában vagyok, hogy map függő - DE én kiegészíteném, hogy azért erősen csapat függő is, mert hiába dob be mondjuk Malinovkára vagy Prohorovkára és spottolom egész csata alatt a 2/3 csapatot, ha a mieink annyira töketlenek, hogy ha lőnek is, akkor csak a lepkéket vagy a pipacsokat pusztítják a pályán -, de hát azt ugye nem tudod előre, hogy mikor ad megfelelő mapot és ha esetleg beadja, és még meg is lenne a 4K spot, de nincs bekapcsolva a küldi, na akkor robbannék szét mérgemben!
Amúgy pénteken néztem pár spottolós videót youtube-on és mutattak Fisherman's bay-en is egy helyet, amit ki is próbáltam és működött frankón, de impotens volt a csapat így nem tudták lőni a mellettem álló tankokat. Úgy mocorgott a mutató ujjam a tűzgombon, de erős voltam és megálltam, hogy 3 egy lövéses tankra is rálőjek. Kár volt.
(#26061) Dobi 562: az "tetszik" ebben a játékban, hogy nincs manipulálva, csak ha mondjuk elindítom a lőj ki 3 medet küldetést, akkor rögtön maximum 3, de legtöbbször kevesebb med van az ellenfélnél. Kikapcsolva vagy még előtte, volt 5-8 is egy oldalon. Spotos küldit akarok csinálni: nesze neked városi pálya tömkelege!
Abban azért kérném a véleményeket, segítséget, hogy pontosan akkor hogyan is működik a spot dmg?!?
Mert Prohorovkán a II bázisról indulva rögtön berohantam az 1-es vonalon vagy F vagy G mezőben lévő bokorba, megpihentem és már spottoltam is a szemben lévő bokorban AMX1375. Amit el is kezdtek lőni, több kevesebb sikerrel. Majd jött az enemy középen nagy erőkkel, akiket szintén spottoltam. Középre ment haver szintén Bulldoggal, nyilván Ő is spottolt. Hogyan, miként oszlik meg a spot dmg?!? Illetve hogy fordulhat elő az, hogy egy a K soron ácsorgó Chi-Ri majdnem annyi spot dmg-t gyűjt össze, mint én, aki ott állok elől és derítem az ellenfelet?!? Mert ez volt, nem hittem a szememnek!Ok, persze láncol és akkor abból jöhet össze. De ha azt láncolja, amit én spottolom, akkor az utána érkező sebzések kinek mennek spotnak?!? Ha neki, akkor az durván igazságtalan szerintem.
Fisherman's Bay-en: berohantam H3 bokorba és folyamatosan spottoltam a pályán keresztben 1-es vonalra átrobogó tankokat, semmi sebzés nélkül. Csata kb felénél jött egy AMX 50 100 is, amit lőttek ugyan, de nem én kaptam. Akkor ha korábban már volt spottolva egy tank, de eltűnt, majd én újra spottoltam, akkor azt a sebzést már nekem nem írja fel!?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #25930 üzenetére
Nálam mióta itthon melózom az asszony "játéknapokat jelölt ki " . A sok egyébb mellé ki van függesztve a hűtőre apa mikor játszik
Így jut idő mindenkire és remélhetőleg mindenki elégedett . Nyílván adott napokon is a család az első csak akkor be merem kapcsolni a gépet is .
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #25921 üzenetére
A stug után én is úgy gondoltam , hogy a T28 már nem lesz meg aztán most már úgy áll a dolog , hogy az arty ágon vagyok nagyon elmaradva a többinél már csak a 15. van függőben .Amíg ez nincs meg addig bele sem nézek a T55A-s küldikbe nem idegesítem magam rajta .A kreditet jól hozza , viszont arty-s rész viszi a wn8-at sajna .
Amúgy pedig jön a jó idő tessék kimenni a szabadba és a minis lányokat felderíteni .Reggel is olyat láttam , hogy a nem írom le mert nem bírná el a topik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest