- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz szbalogh #42954 üzenetére
Épp akartam írni Diego-nak, hogy sokat nem kellett várnia! Biztos a WG minden óhaját lesi és azonnal lépnek.
Esetleg kérhetnél vmi olyat, amit nagyon sokan kértek már, hátha azt is meglépi a WG legalább ilyen gyorsan!
Cromwell B a Prémium shop-ban!(#42942) vJokka: ne is mond, én is szenvedek vele! Kezdetben azért, mert irgalmatlan sok XP a nagy gun és a kicsivel enyhén szólva is siralmas! Most már végre meg van rá a nagy löveg, de én is jóformán csak nagy XP-s napokon viszem csatába. Nem tetszik ez a hátsó tornyos medes dolog és az is hozzá tartozik, hogy mire ez is meglett, ezt is nerfelték. Most már nem olyan, mint régen volt. Akkor sok pro hajtotta!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz szbalogh #43709 üzenetére
Miért pont a Hellcat felől mész az E3-ra? Szerintem a Jackson már jobb, mint a Hellcat, sokan alábecsülik. T25AT sokkal jobb, mint a T25/2 és a T28-akból is csak az egyiken kéne átrágnod magad.
A ConGC-t meg mire kihúzod lehet jön a nagy arty balansz és egy fos lesz. Nincs nagyobb szívás ebben a játékban, mint a 8-as és 9-es angol artyval kifarmolni több százezer xp-t. -
lacibacsi
addikt
válasz szbalogh #43866 üzenetére
Persze, hogy nem nehéz. Csak itt is jelen vannak a gyökketes csapattársak és úgy nehéz. Eddig mentem kb. 120 focis csatát. (Kell az a kredit szorzós tartalék, na!) Ha éppen nincs is kéznél, akkor általában az ötödik csatára talál az ember egy normális embert, akivel azután szakaszban lehet tolni. Két gondolkodó mellé már egy (fél)bot is elfér. Na, ilyenkor már lehet tolni összjátékot, ami nem mindig jön be ofkorsz, de ha ha bejön, akkor nagyon bejön.
A mesterhármas jelvény meg egy szép dolog, de sokkal hasznosabb, ha inkább egy gól mellé adok egy gólpasszt, mert akkor az ugye 15k kredit + 1k xp vereség esetén is...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kchryss
veterán
válasz szbalogh #43920 üzenetére
Ha vége lesz a cw-knek és osztagoztam kicsit akkor mehetünk. Kb 10-től ráérek. Tegnap meghívtak egy focis szakaszba, hát teljesen más élmény úgy játszani hogy nem random botok mellé rak be. 12 meccset mentünk és 11-et nyertünk belőle. Volt hogy gólt kaptunk majd utána középkezdésből lőttünk 3-at.
-
jano_77
nagyúr
válasz szbalogh #44186 üzenetére
Megnéztem számszerűen, ezt az arányt, amit említettél a WR és WN8 tekintetében és a következőt kaptam:
6.936 lejátszott csata alatt 0,22 %-ot esett a WR és 50-et nőtt a WN8! A 0,22% talán leírva kevésnek tűnik, de 26K+ csatánál már tudjuk, hogy sok csatát kell nyerni ahhoz, hogy minimálisan is növekedni tudjon a WR. Ezek Noobmeter oldal adatai, itt vmiért a WN8 ugrást még nem updatelték. Ha azt is figyelembe veszem, akkor 1794 az aktuális WN8 értékem, ami azt jelenti, hogy majdnem 90 emelkedett a WN8, miközben folyamatos bukó szériában vagyok! Még hogy nincs szopó ág!? Akkor a majd 7K csatát a sok remek matekos - akik mindig azzal jönnek, hogy pár csata alapján nem lehet állást foglalni - minek neveznék?!?Ugyan ezen összehasonlítás Wot-life.com oldal adatai alapján (itt sajnos csak 2015.04.08-tól volt mentésem)
(sajnos nem sikerült ugyan olyan méretre hoznom a két mentett képet )De egészen jól látható, hogy a WR és WN8 nem függ össze!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #44210 üzenetére
Ha bead egy jó mapot akkor simán. Tegnap előtt Malinovka az az egy bázisos játékmódban T9 csata és oldalanként volt egy-egy kilences tank . Az ellennél a VKbéla megindult a mezőn a básis felé .Mindenki lőtte a hegyről ,de alig lőtte be pár tank . Na neki meglett a küldi
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
joergie
őstag
válasz szbalogh #44210 üzenetére
Én vk45b-vel csináltam meg az obj260 ht15öt. kellenek hozzá hétvégi játékosok, kell hogy toptier legyél(tier10 td-k belövik. kell hogy 250m+ról lőjék(kupola érzékeny), és kell hogy ne legyen arty. És még ez se garancia. De meg lehet vele csinálni. Igazából nem érdemes direktbe rájátszani, csak ha már érzed, hogy van rá esélyed(van mondjuk 3-4k lepattanó némi dmg-el).
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
h1mpi
félisten
válasz szbalogh #44422 üzenetére
Igen elég pontatlan messzire, ugye nekem nincs angol medem a B-t csak azért vettem meg, mert sokan dícsérik, hogy jobb, mint a "sima". Nem mondom, hogy rossz lenne, de a lámpa kell rá, illetve tényleg egy új stílus, kb olyan, mint amit az SPI C-vel kell játszani, csak itt nem kell elmenekülni a 3 lövés után.
Fully electric lifestyle!
-
galervin93
őstag
válasz szbalogh #44422 üzenetére
Yep, ma két ilyen lövésem volt: 13 90-nel 200 méterre 50-nel repesztve valami puha td-be, meg T29-cel full gázon, siemka piroska módjára oldalra "nyilazva" sok száz méterre lévő 13 90-et telibe, talán motort is lőttem neki,mert csörömpölt lövés után. :-) Persze ezek mellett volt egy rakat, ami nem talált, de evvan.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
lacibacsi
addikt
-
Antonius1978
addikt
válasz szbalogh #44782 üzenetére
Na ezt mar szeretem, nem hiaba kertelek fel, hogy lepj be a klanba
Amugy ez a tank nekem is az egyik kedvencem, regebb asszem ezzel vezettem a statisztikamban a legtobb csata/kilott tank aranyt.Majd ha kepes leszek jatszani - a laptop ossze van dobva, csak baj van a grafikai kartyaval, valami inkompatibilitas, es kell egy masik kartyat szerezzek - akkor majd megyunk ketten ezzel a tankkal, vagy jon valaki 3-iknak is.UI : priviben meg tudod irni, hogy hogyan kell gulyast kesziteni ? a roman tarsam szereti, es szeretne kesziteni, de nem igazan tudjuk, hogy hogyan kell.
-
-
h1mpi
félisten
-
-
Patrick76496
őstag
válasz szbalogh #44800 üzenetére
Hogyhogy ilyen keveset kaptál érte? Úgy rémlik, hogy neked több 10-es tankod is volt, meg talán egy Type 59-ed is.
(#44813) mcwolf79: Az a gép egy álom, szerintem az egyik (ha nem a legjobb) T9-es heavy. Maga a sebessége nem túl jó, viszont hulldown nagyon nehezen ütik be, és a legjobb dolog benne a löveg. Nincs még egy ilyen heavy T9-ben, amivel ilyen pontosan lehet lőni úgy, hogy alig megy szét a célkereszt és még gyorsan is céloz. Egyetlen baja az, hogy viszonylag gyakran kap ammo racket, de túl lehet élni. Egy élmény volt vele a játék.
Majd fogok feltölteni róla videókat 1-2 kiemelkedő körről, amit még tavaly ilyenkor mentem, ha érdekel, majd belinkelem őket. Addig itt van egy ízelítőnek a pontosságáról.(#44814) csapee: Hallottam róla, hogy szokott ilyeneket is nyomatni. Tudnál linkelni egy visszanézhető streamet, ha megint lesz? Kíváncsi vagyok, milyen.
- - - - - - - - - - - - - - -- Ritkán megyek kiemelkedő kört (főleg 10-esekkel), ez viszont most összejött. E-50M 7300 dmg. Nagyon jó ez a tank.
- 4 évnyi játék után végre elértem az unicum szintet. Azt hiszem elértem, amit szerettem volna, innentől nem érdekel, ha nem nő tovább a WN8. Csak az átlagsebzések legyenek meg."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
-
Patrick76496
őstag
válasz szbalogh #44816 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem. Hát te tudod. Ha kellett a pénz, akkor megértem.
(#44817) csapee: Kár. Múltkor hasonló stílusú Yamaan streamet linkelt valaki TS-en. Szegény srác annyira kiütötte magát, hogy a lakótársainak kellett leállítani a twitchet.
(#44859) mcwolf79: Ja amúgy, a WoT sokkal szebb és optimalizáltabb is. Részben azért sem játszok vele, mert még max textúrán sem néznek ki olyan jól a tankok, mint a WoT HD modellek.
(#44915) +SoulRiever-: Ámen, én az ilyeneket amputálásra küldöm el általában.
(#44950) +SoulRiever-: Most volt Armored Patrol-on egy kérdőív, hogy ki mit csinálna a gold ammoval. A legtöbb ember azt szavazta, hogy 25%-ra legyen korlátozva a hordozható mennyiség, ez is tűnik a legértelmesebb megoldásnak. A kis átütésű stock tankokban az is elég, olyan tankkal meg úgy sem játszok hosszú távon, amiben spammelni kell. Többet nem szoktam hordani, vagy ha hordok is, a felét sem használom el, csak ritkán.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest