Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz Viktoár #60712 üzenetére

    Aham, tehát szerinted sokkal inkább azt kellene itt olvasnia mindenkinek, ahogyan mások szidják a játékot annak minden hibájával. Nehogy már értelmes beszélgetéseket folytassunk itt, nehogy már megnézzük egymás Ász replayjeit, mert a végén még tanulnánk belőle valamit nem igaz? Ehelyett tekerjek bele egy replaybe x:y-ig, ahol éppen akkor az a szar szemét RNG nem adta be a lövést és OMFGDIESERB. Mennyivel jobb lenne nem igaz? Büszkének nem lehet lenni az eredményeire az embernek, de azt persze üvöltheti a vakvilágba, hogy mennyire kibasztak vele. Mert szerinted ez a normális.

    Nem vagy tisztában a dolgokkal, és vajh miért mindig a nem annyira jó gémerek szidják a játékot? Nem-nem, nem kell félreérteni én nem istenítek és döngölök a sárba senkit, csak mert szar a WNakárhánya. A jobb stronk plajererek valahogy nem jönnek a folyamatos sírással. Csak azok, akiknek nem megy annyira a játék, mint másoknak és ahelyett, hogy megértenének pár dolgot, inkább ráfogják at RNG-re. Említettem, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Object 212-d van, több, mint 500 meccsed van vele ((#59898)-as hsz ) és még mindig nem tudod, hogy miként számolja a játék az arty sebzést, pedig nemrég még a képletét is beírtam. Ha a HE nem üt át, akkor már csak a felét sebzi és ez nem rejtett infó, ezt nem Serb alsógatyájából kell kibogarászni. És kilences artyval mész.
    Bármilyen hibát, ami TE vétesz, megpróbálod kimagyarázni az RNG-vel. A hozzászólásaid 75%-a erről szól.
    Nem sok replayt tettél fel, de a nevedre rákeresve párban láttalak artyval és elég kevés az átlagsebzés amit produkálsz, de amikor nem artyban ültél, akkor is érdekes dolgok vannak ott. A lövéseid fele fele nem üt át pl.

    Mindig, mindent az RNG-re kenni még az emberi bénaságot is. Hogy miként lehetséges 15:0-ra kikapni? Úgy, hogy átmennek rajtatok, mint az úthenger. Úgy céloznak ahogy te és nem ütnek át semmit. Ennyi. Lehet, hogy csak száz meccsenként van ilyen vagy még ritkábban és ezt manipulációnak nevezni háát, erős.

    Mi lenne ha több replayt tennél fel, nem csak olyat ahol megszállt.... hát, az ihlet biztosan nem, inkább az RNG :U és képes voltál 1500 felett sebezni, hanem olyanokat, ahol szerinted sorozatos RNG-áldozat lettél, mert mikor ilyeneket írsz, hogy nem tudtál nyerni, mert a bázist nem engedte visszalőni a játék mert csak pattogtál vagy romlik a játékod, mert lejárt az ajándék prémium, na az agyszaggató. Jöhetnek ezek a visszajátszások.

    Észre kellene venni, hogy egyedül vagy ezzel a rettentően eltúlzott fikázásoddal az RNG irányában. Ami szánalmas.

Új hozzászólás Aktív témák