Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Angel1981 #48965 üzenetére

    "Csak nem kipróbáltad és rákattantál azóta? :D"

    Azt már mondtam korábban is, hogy kipróbálom a hatását, terveztem már egy ideje. Még az akcióban vettem 100db prém kaját minden nemzetre, de akkoriban annyiban is maradt a dolog. Aztán pár napja elkezdtem, kellett a kredit is, meg kíváncsi voltam.

    Ha lesz végeredmény, akkor leközlöm, de az a helyzet, hogy a JT8.8 esetében tényleg érezni a különbséget, mint a sebész szike, olyan érzés az az ágyú a 132%-os lövésszel. Az is érdekes (bár mondom még van hátra pár csata), hogy a sebzés + spot kb ugyanannyi prém kajával, mint nélküle, csak a sebzés maga kb 300-al magasabb és kevesebb a spot. Magyarul kb ugyanannyi ellenféllel futok össze, csak prém kajával ennyivel lehet többet leszedni róluk, de még változhat az átlag. Még a késő délutáni időpontokat nem próbáltam ki, akkor is sok a siemka.

    Anyagilag viszont akárhogy csűröm-csavarom maximum annyit tudok, hogy kitermelem a prém kaja árát, de haszon nem jön belőle. Illetve ami kellemetlen lehet a JT esetében, hogy a tűzoltó helyére megy, arra meg néha nagy szükség lenne, bár eddig 36 csata alatt egyszer gyulladt ki, szóval fene tudja, vállalható kockázat végül is.

    A T34 és a SU12244 esetében ugyanaz a nóta, csak ott nem igazán érezni a hatást olyan markánsan. Magasabb sebzés, több xp, de utána kb egálban van a nettó bevétel. Annyit lehet elérni, hogy kitermelem az árát.

    Ja igen, és én két nettót is számolok, egyet a normál árral, azzal esélytelen kitermelni és egyet az akciós árral, azt ki lehet termelni.

    Kb így áll most a kísérlet, még kb összesen 20 csata hátra van, aztán eredmény hirdetés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák