Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pete55555

    addikt

    válasz Drenadar #46735 üzenetére

    A lightok jók. Igazából a Crusadert utáltam nagyon, a többi egész kellemes. a Cromwell meg nyilván nagyon jó tank :) Állítólag innen már a többi is egész jó lesz, remélem.

    Ha egyszerűen akarják csinálni, akkor megcserélik a 2 tankot... vagy rárakják a 7/1 tornyát.

    (#46744) Simulacrum Azért ez koránt sem így van. Azért ha a light tankokat kivesszük, akkor saját tiereden belül minden tankot átütsz, legalább oldalról, de gyenge pontokon szemből is. Sőt, még a legtöbb light is képes erre. Gold, csak a különösen páncélozott tankok ellen kell szvsz, de ha van esze az embernek, akkor azt sem szemből lövi, hanem megvárja míg közelebb jön, esetleg segítenek neki, és oldalról szétszedi.
    Az meg, hogy golddal vagyok, bármit átütök, mindegy mi jön szembe - hülyeség.
    Egy példa: Beülök E-50M-be betöltöm a goldot, és megyek x pálya közepére, jöjjön bármi, szétszedem. Jön egy batchat, és kettéhuogyoz, mint a hóembert, gold nélkül is akár (ha nem hülye), én meg sz@rt nem érek a goldommal, mert ígyis - úgyis átütném, de táras tankként ő hamarabb szétszed.

    Más: említette itt 1-2 ember, hogy jobb lenne csak aranyért kapni a gold ammot. Ez is hülyeség. Eleve pont jó dolog, hogy kreditért is kapni lehet, hiszen így nem csak a gazdag apuci vérpistikék tudják venni, hanem a normális/átlagos játékosok, akik nincsenek tele annyira. Ha ezt bevezetnék, akkor nem goldammo noob lenne ezután, hanem "creditcard" noob. Sokkal rosszabb lenne.
    Megvan már a megoldás a goldammora, írták fórumon is, 80%-át sebezné a jelenlegi értéknek (kb.) és drágítanának még rajta - mondjuk 1.5x-esére. Problem solved, nem szednek szét goldammoval, nem is lőnek eleve annyit, mert úgy már nagyon drága mulatság lenne a legtöbb embernek (azokról beszélek akik szinte csak azt lövik most) sok zöld/kék játékos lecsúszna, pluszban még az a probléma is megoldódna, hogy most az orosz, és lengyel fórumokon panaszkodtak főleg T10-be a heavyk, hogy erősek a medek, főleg a Batchat, mert ugye rámegy egy E-100-ra, és ha már kapott előtte egyet, akkor megeszi reggelire golddal. Így 80%-os sebzéssel, koránt sem szedne le belőle annyit - és nem kellene a WG-nek a medek és lightok gyengítésén gondolkoznia.

    [ Szerkesztve ]

    ...Szeretem leracsniztatni...

Új hozzászólás Aktív témák