- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz jano_77 #239113 üzenetére
Szerencsére elengedtem már a WN8 követést, XVM-et stb. Most márcsak igen ritkán idegesít fel a játék, elfogadtam hogy ez ilyen. Cserébe ha látom hogy esélytelen, kilépek egyszerűen csata közben. A nyugalom megőrzése a legfontosabb. Cserébe a WN8-am - ránéztem így egy év után szépen csökkenőben van. Jól van az úgy.
Most éppen pénzt gyűjtögetek és prém tankokkal körözök, ez az elsődleges cél. Néha ha bedob egy prémnapot akkor kicsit megtolom a szekeret. A karácsonyi móka még valamennyire fel tud villanyozni, azt idén is várom. (Meg is veszem az évi 3db dobozomat ) Egyébként már inkább a megszokás van. De így jó, hogy elengedtem az idegbajt.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest