-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz nightmare13 #114770 üzenetére
XVM oldalán bejelentkezel és Settingsnél beállítod hogy Default scale és WN8.
(#114793) @Dr.Én:
Nagyon hasonlóak ugyanúgy kell játszani a kínaival, mint az orosszal. A kínai kicsit lassabban mászik hegyre, 1 fokkal rosszabb a gundepje, front páncélja kicsit vékonyabb, de jobban van döntve és kevesebb a gyenge pont rajta. APCR helyett HEAT a prém lőszere ennek minden előnyével és hátrányával. -
jagada
addikt
válasz Tuco Ramirez #114804 üzenetére
Legalább tíz ellenpéldát tudnék mondani kapásból. Egy csomó prém tanknak nincs is normál megfelelője.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz jagada #114805 üzenetére
Én játékélmény szempontjából közelítem meg a kérdést. Ebből a szempontból a régebbi prémtankok kevés kivétellel (pl. Type 59, E-25, egyik se kapható már sajnos, nyilván nem véletlenül) elmaradnak az azonos szintű normál tankok mögött. Kreditet farmolni jól lehet a T34-el és JT 8.8-al, csak baromira unalmas, míg például a Mutz-al vagy a a német Bullal élvezetesen is lehet a kreditet gyűjteni.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
KisApám
addikt
válasz Tuco Ramirez #114807 üzenetére
A JT 8.8-al régen mentem (a "sebessége" miatt is)... volt buffja úgy tudom. Ki kéne próbálni megint
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
kero35
tag
Sziasztok!
A3 tank közül nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg először kérlek segitsetek a döntésben mind a három tetszik
1. IS3
2.Tiger II
3 .T32
A válaszokat előre is köszi[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Sebestyen01 #114809 üzenetére
Éppen hogy gyorsabb lett. De továbbra is ugyanúgy fordul mint egy terhes, jóllakott elefánttehén. Szóval a buff nem sokat tett hozzá a játékélményhez vele.
kero35: +1 szavazat az IS-3-ra
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Hát ettől a is7től néha a falra tudok mászni... Ha rám finganak még akkor is leesik a lánc...
Wt auf e100 végleg ki lesz véve a játékból vagy akinek megvan annak megmarad?kero35: +1 is3
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kero35
tag
válasz Tuco Ramirez #114813 üzenetére
Köszönöm srácok a segitséget akkor IS3 lesz
Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
po1son
addikt
válasz Sebestyen01 #114816 üzenetére
Hát ennek nem örülők, mert jó lett volna vele élesbe nyomni.... Múlt héten néztem, hogy másik tank legénységét már nem is lehet képzeni rá.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
galervin93
őstag
válasz Sebestyen01 #114816 üzenetére
Én tegnap G.W. TigerP-vel Mountain Passon 56-tal... zuhantam...
10+ kiló kárász kitekerése után végre egy jó hideg sör mellett irány a játék!
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Sebestyen01
őstag
válasz po1son #114817 üzenetére
Nagyon nehez vele pozicioba kerulni, camoja nincs ha felfedezik insta halal... es minden felfedezi a palya tulvegen is, jobb ha kiveszik, kinlodas vele a game! Jo esetben ha egyszer ki tudsz tarazni mar fasza, de ha berohan egy ongyilkos kis szar fix kapod a focust! Akarmi talal el az visz vagy modult, vagy legenyseget, szar az egesz! Ha kitaraztal mondjuk egyszer az egy perc maszti alatt fix kinyirnak.... nem is irom tovabb
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz nightmare13 #114760 üzenetére
Passz,mikor fölteszem xvm alapból így mutatja
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Sebestyen01 #114819 üzenetére
Instant halál annak is, akin kitáraz, ha nem tud azonnal fedezékbe húzódni vagy nem egy Maust vezet... Nem hagyományos TD-ként kell használni, hanem a heavyk mögött haladva támogató tankként. A WG nagyon mellélőtt ezzel a döggel, nem lehet normálisan balanszolni, ezért is veszik ki.
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
Eddig úgy volt hogy egy hónapon keresztül lesz 5. szülinapos event, erre ma levették a kalendárból, és sima hétvégi eventekkel van feltöltve. ez így akkor elég karcsú volt
-
jano_77
nagyúr
Volna egy olyan kérdésem azokhoz, akik már kihúzták a Cseh medeket, hogy a T34/100 után mennyire hajlamosak a lőszerrekesz sérülésre? Érdemes a biztonságos elhelyezést a töltőnek adni?
lehet, hogy most kellene abba hagynom - 9/9 és 2500+ wn8 - mert félek ennek még nagyon csúnyán megiszom a levét.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
rlazol
veterán
válasz kero35 #114815 üzenetére
kero35: totálisan mást stílus kér a 3 tank. Az IS3 face to face, igazi városi heavy. A tigris 2 sokkal gyengébb páncél és kitűnő ágyú, támogató jellegi, közvetlen az első vonal mögött, okosan. A T32 hull-down tank. Azt válaszd, amelyik a stílusodnak leginkább megfelel.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jano_77
nagyúr
Nem tudja vki, hogy ASLAIN miért adja ki minden nap a teljes modcsomagot update-ként, miért nem elég csupán csak azt, amit éppen frissít benne vagy épp betesz pluszban, mert addig nem volt?!? Tökéletesen felesleges szerintem minden update-el 110 MB leszedni, majd kicsomagolni és frissíteni, ahelyett, hogy kiadna pár MB-os kis tényleg frissítést!?
-
jano_77
nagyúr
válasz adrian360 #114830 üzenetére
természetesen nem teszem fel minden nap! Megnézem, ahogy írtad, hogy van-e olyan, amit használok és csak akkor. De mondjuk a notes-ban van 6-7 dolog, amiből egyetlen dolog kellene csak nekem, akkor azt hogy kezeljem? (hagyom a fenébe és majd legközelebb amikor több dolog is jó nekem )
-
törölt tag
Néha meg szoktam nézni a véennyócam, hogy éppen hogy áll. Erre van egy kis androidos aplikációm (wot analytics) illetve a wotlabs-on. Tegnap valamiért a wot-life-on is megnéztem és a három helyen totál más értékek voltak. A wotlabson pl hiányoznak a magyar tankok, a wot-life-on meg olyan érték volt, hogy ha tényleg igaz lenne, elhinném magamról, hogy kezdem megérteni a játékot. Valaki tudja az eltérés okait?
-
lacibacsi
addikt
válasz #84221696 #114832 üzenetére
Az eltérés okát nem tudom, de az biztos, hogy nekem eddig a wotinfo.net jött be leginkább, mert az mindig azt az értéket mutatja, amit a játékon belül is látok a nevem mellett.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #114818 üzenetére
Merre jártatok ahol ennyi kárász van egy kupacon?
-
Sixkiller6
őstag
azt hittem, hogy az O-I Exp csak az első 10-20 csatában lesz móka, amíg tart a beetetés, meg okosított MM (már ha van ilyen)
220 meccs után még mindig 65% a winrate-em vele, 2200 WN8, max 10 kill (9 volt többször is)
az egyik legnagyobb troll tank a játékban, pláne ha top tier; sokkal jobb, mint az O-I, azt el is adtam a francba 20-30 szánalmas meccs utáncsak gondoltam megosztom.
- no es importante -
-
Enzolord
addikt
válasz Sixkiller6 #114836 üzenetére
Nekem meg pont fordítva volt, én az O-I-t imádtam, az Exp-et meg átléptem pár csata után ,mert nem tetszett..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #114831 üzenetére
jano_77 - nem tudom a választ, de a kérdést se értem. Igaz, már többször megbeszéltük, h teljesen másképp állunk dolgokhoz. Nekem rendben működik minden, amire szükségem van. Következésképp - ami jó, nem javítom meg elv alapján - fel se tűnik, h új verzió van, nemhogy a patch notes okat olvasgassam...
-
Szasinka
tag
válasz jano_77 #114826 üzenetére
A 8,8 cm vz. 41N-el. Azzal egész jó DPM-je van és az ágyúkezelés is rendben van.
Biztonságos elhelyezés: mivel a töltőnek amúgy se sok értelmes skillje van így szerintem érdemes kiképezni erre. A Skoda T50-el tényleg több ammo rack sérülést szed össze az ember érzésre pedig a modul health ugyanannyi a két tankon (220). Talán mert magasabb tier több olyan ágyút lát, ami kisárgázza. -
Brian O'conn
csendes tag
Van valaki aki veletlenul a SEA szerveren jatszik?
TorokSzultan
-
po1son
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz rlazol #114838 üzenetére
Pedig drága barátom néha bizony nem árt, mert ilyenkor ugyanis észre lehet venni olyan javításokat is, amik esetleg nálad is fent vannak és észre sem vetted, hogy nem úgy működött, ahogyan kellett volna. Én pl feltettem a fehér kilőtt roncsok modot és ahhoz is volt az utóbbiak közül vmelyikben javítás. Pl.
(#114839) Szasinka: köszönöm szépen
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #114842 üzenetére
amit én tettem fel, az működött. ha valami mégse, és nem tűnt fel, akkor vsz nem olyan fontos, hogy köröket fussak miatta.
persze, ha valami hiányzik vagy bugos, akkor én is frissítek, de addig nem.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jano_77
nagyúr
válasz rlazol #114843 üzenetére
de ilyenkor nem lenne jobb egy kis lófütyi pár MB-os patch-t leszedni és csak azt rámásolni, ami változott!? Ehelyett az van, hogy ha vmi bugos és javítják, akkor az egész telepítőt - 110 MB - leszeded, majd futtatod és igaz nem órákról beszélünk, de az a 10-20 perc is sok ilyen hülyeségre......szerintem!
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #114844 üzenetére
nem értek hozzá, deúgy látom, a Wot nem szereti, ha csak beleszarsz egy-két dolgot a mods mappába. Jobb neki a clean install. Végtelen féle komináció van aaz aslainban, hogy mi és hogyan legyen fenn, bizonyára neki - mivel egyedül van - ez a legegyszerűbb és legcélszerűbb módszer. Kijavítja és letölthetővé teszi az egészet, nem baszakodik azzal, hogy patcheket irogasson. Helyette javítgatja, fejlesztgeti a meglévőt.
-
Arolotifar
őstag
Basszus, a mai napom szívás... 10 csatából 8-at buktam... Az első kettő csapattárs öngyilkosságával kezdődött, mivel nem bírták elviselni, hogy van pár piros és sárga emberke a csapatban... Hogy lehetnek egyesek ilyen idióták? Használok xvm-et, de még egyszer sem mentem a falnak, ha rosszak voltak a nyerési esélyek...
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
CirrMee
addikt
válasz Arolotifar #114846 üzenetére
Öngyilok egyre többször nálam is van. Nem vagyok hajlandó asszisztálni ennek a b*zi bandának a (z egyre gyakoribb) hülyeségeihez, hogy qrva erős bandát rak össze egy teljesen esélytelen ellen.
Bár én legalább nem a meccs elején csinálom, hanem a 2-3 perces meccsek vége felé, amikor minimum 5-8 gép lő egyszerre. Ha van lehetőség küzdeni, akkor természetesen nincs harakiri (mint tegnap, amikor ~3200 sebzés, az utánam következő meg az ezret nem ugrotta meg, de hát ezzel is kitörölhettem...).“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
jr1994
addikt
válasz CirrMee #114847 üzenetére
Én utálok artyzni, ha néha mégis erre vetemedek de nekem persze nem ad be semmit - mittudomén mondjuk ha már negyedszer sem találom el az álló tankot full beszűkülve - akkor van hogy megbüntetem a részeg legénységet és belelövök egy közeli házba, majd jön egy jó rage quit
(De egy kezemen meg tudom számolni hányszor csináltam ilyet )
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest