Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    Beizzítottam az öreg Samsung Omnia7-et anyukámnak, aki csak telefonálni akar és az androidos szutyokhoz (huawei550) képest áradozik az oled képminőségéről, a dedikált kameragombról, a csempékre tett fényképes kontaktok egyszerűségéről és a fekete háttér eleganciájáról. (Netet,gps-t nem használ.)
    Az amúgy főzött rommal alvó teló kiírta, hogy az utolsó töltés óta 1684 nap telt el... az akku feltöltve be volt folpakkolva. Nem merült, csak 30 %-ot az öt év alatt.
    A rendszert összehasonlítva a Lumia550-nel, az látszik, hogy az öt év alatt tizedannyit fejlődött, mint egy akkori android (talán2.3?) a nugathoz képest. A csempés design ergonomikus és tök jó felütés volt, csak aztán azon kívül megállt a tudomány.. Az ios se változott alapmegjelenését tekintve, de ott a motorház alatt folyamatos és jelentős a szoftveres fejlődés és a szolgáltatások gyarapodása, csiszolása.
    Engedni kellett volna a pofonegszerű médiamegosztás, cserebere, a fejlesztői API-k felszabadítása a külső fejlesztők szamára, hogy a napi trendeket lekövető alkalmazásokkal, szolgáltatásokkal piacvezető pozícióba segítsék ezt a platformot, amire az erőforrás bőségesen rendelkezésre állt. Csak a játékosság, a szárnyaló fantázia és a technológia korlátain folyton túlelemlkedni akaró, de a földön is biztosan álló, bátor innováció hiányzott. Aztán most itt tartanak..

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák