- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet, valahol van egy update, amit telepítve a 8 jelezni fogja, hogy elérhető a 10 Insider Preview, amit onnan telepíteni lehet. Ezt most nem találom. A másik megoldás az ISO letöltése és a rendszerről futtatása, elvileg az pont ugyanezt csinálja (ha a frissítésre kattintasz).
-
tepenzed
őstag
nem lehet valahogy a notifications-t alapból mutatni az asztalon ha van rajta mondjuk facebook értesítő,gmail bejövő stb figyelmeztetések? Mert ez igy nem túl jó, hogy nekem kell megnyitni a tálcáról hogy van e éppen
-
törölt tag
Használ valaki BF4 multit Win 10 alatt? Régebben olvastam,hogy valaki PB banánt kapott miatta
-
törölt tag
A kiszivárgott 10147-es Build nagyon jól megy,működik a start menü és gyors a rendszer. Egyetlen hibát vettem észre hogy a WU által letöltött AMD Driver ha fent van akkor a gépem az első indításkor fekete kép jön be a Windows logo után,és csak a második indításra jön be rendesen az asztal. Ezt hogyan lehet megoldani hogy jól menjen?
Másik apró problémám hogy ha startmenüböl kikapcsolom a gépet akkor előjön az a hiba ami az 10130-as változatban. Híbás memóriacím....
-
guftabi96
addikt
Gabriel Aul @GabeAul
@DrPizza Install 10130, connect registered Insider MSA, upgrade to RTM, stays genuine.
Waaaaaaaaaat?
Tehát ha jól értem, akkor ha beszállok az insider programba, felrakom a win10-et, akkor megkapom a végleges változatot is ?#KeepFightingMichael
-
King Unique
titán
válasz guftabi96 #6906 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok....ezen cikk alapján MS fiók kell hozzá. De, ha pl. helyi fiókkal is akarja használni, akkor már zaklatni fogja a usert az aktiválással?
A cím meg szokás szerint bulváros, XP-seknek is ingyen, ja a régi, őskövület gépekre....annyi a hír a Windows 10-zel kapcsolatban, mint a fene, de sok a kétely, mellébeszélés is.
Tényleg jó lenne már vmi pontos, részletes FAQ. -
guftabi96
addikt
válasz King Unique #6907 üzenetére
Én is olvastam egy cikket, és ott az volt leírva, hogy MS fiók kell hozzá, helyi fiókkal nem fog menni.
Egyébként igazad van, tényleg kiadhatna már az MS egy részletes tájékoztatást így kemény egy hónappal a megjelenés előtt...#KeepFightingMichael
-
törölt tag
válasz King Unique #6907 üzenetére
A frissítéshez kell az Insideres online fiók, onnan tudják, hogy regisztrált tesztelő akar frissíteni. Utána ha újratelepíted, akkor valószínűleg már lehet helyi fiókkal is (hacsak nem lesz az aktiváláshoz szükséges kód a fiókon).
-
azopi74
addikt
válasz DeathAdder #6909 üzenetére
Startban: Jobbegér, Unpin from start, pin to start
listákban: Jobbegér, Don't show in this list[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Mintha valami másik oldalon olyan spekulációt is olvastam volna, hogy az insiderek, akik a tp-ről frissitettek rtm-re, azok az rtm-re is meg fogják kapni kiadás előtt azokat az ujdonsagokat (bughalmazt), amivel a win10-t folyamatosan bővítik majd. Ez nem hiszem, hogy hivatalos ms álláspont lenne, az oprend.hu- olvatsam.
[link] -
Воланд
titán
"As we’ve announced before, the Windows Insider Program will continue even after we release Windows 10 on July 29th. Windows Insiders will continue to receive future flights as we begin to work on the next release immediately after Windows 10 ships. You’ll get to see the latest Windows fixes, features, and updates and give us feedback. So stay with us! Of course, we’ll provide you an option to leave the program and stay on the final build if you choose: but we hope that we’ll continue to provide you great reasons to remain a Windows Insider." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
King Unique
titán
válasz guftabi96 #6908 üzenetére
Igen, azt értem is, de ha szétkapcsolom és helyi fiók, akkor mi van? Aktiválja a Windowst...
Illetve egy dolog még, ami nagyon cinkes lehet... itt PH!-n is láttam, vki csinált külön topikot is Insider programnak, mert ugye folyamatos lesz, nem ér végét.a.) Aki 7/8.1-ről upgrade-el 10-re, az utána, ha gépházban kikapcsolja a build frissítést (vagy alapból ki lesz), akkor vsz nem kezdi el letölteni az új verziókat és gyűjteni az összes adatát. De, ha bekapcsolja, akkor választhatóan, vagy automatán letölti és újra elkezdi monitorozni, minden, a rendszerben végzett tevékenységét?
b.) Insider tesztelők ---> végleges Win10 ingyen. De náluk, az Insider teszthez társított fiók, átválható más, nem Insideres MS fiókra is, illetve az a.) pontban foglaltak érvényesek? Tehát a "tesztelést" és masszív adatgyűjtést ki tudja kapcsolni, vagy az ingyen szoftverért cserébe az új bughalmazok elviselésével és az összes adatával kénytelen fizetni ---> MS ---> NSA...??
(#6912) vlevi: "Természetesen lehetőséget nyújtunk majd arra, hogy kilépjünk a programból és a végleges build-en maradjunk, ha úgy akarjuk" - na ez egy fontos szempont lesz.
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Kis segítséget kérnék. Feltettem a 147-es buildot. Abszolút jó minden. Java-t nem tudok hozzá leszedni ami működne is. Valaki esetleg tudna adni hozzá linket? Amit alapból felajánl mondjuk az edge, ez nem jó hozzá.
(x64)Oppo Find X5 PRO
-
vlevi
nagyúr
Jaja, láttam ezt is. A cikk, amit belinkeltem (nagynehezen, telefonról), abban van egy twitter hivatkozás, és ott van erre az írásra is egy link.
Persze itt is van kérdés. Ha teszemazt, maradok a win10 insiderben, és használom tovább ilyenformán a win10-t, akkor nekem egy legális win10-em lesz, igynen, mindenféle előzetes alap, és egyéb megkötések nélkül? Mi lesz akkor, ha kilépek, mondjuk decemberben, vagy jövő nyáron az insider programból? Megszűnik az addig így használ win10-em legalitása?
Érdekel a dolog, mert jelenleg win7 oem-em van, amit frissíthetek win10-re, de akkor gépet nem cserélhetek, mert nem fog felmenni a tizes az uj geprep, mert erzekeli, hogy a regi gepen mar hasznaltam. (Igaz, a win7 oemmel se lenne tiszta dolog ujratelepiteni a hetes oemet egy uj gepre)
Viszont a tizes, ha másért nem, a jövőbeli dx12-es jatekok miatt megkerülhetetlen lesz. Már, ha beindul a dx12. -
Воланд
titán
nah, ugy nez ki, hogy a regisztralt insidereknek tenyleg ingyen lesz a w10, viszont ez gephez kotodik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
válasz DeathAdder #6925 üzenetére
a gep az alaplapot jelenti, azt nem cserelheted. ujrarakasrol nincs szo, hogy mennyiszer lehet. de ugye a tengernyi biztonsagi mentest kinalo programok es a gyarilag beepitett megoldasok koraban egyebkent sem telepitjuk ujra az os-t.
-
vlevi
nagyúr
válasz DeathAdder #6925 üzenetére
"Supported lifetime of the device"
Ez a kifejezés többször is elhangzott. Vagyis az eszköz élettarttamáig tart az így szerzett win10.A hardvercsere alatt (korábban itt a többiek már kitárgyalták) a Microsoft az alapcserét, ezen túl is a másik típusra való cserét érti. Gond akkor lehet, ha nem terveztél cserét, de kipurcan a3-4 éve vásárolt alaplap, és nem tudsz ugyanolyat venni helyette, mert már annak is örülsz, ha találsz olyat a hwaprón, ami támogatja a procidat, memóriádat. Ilyenkor nem tudom mi lesz. Műküdik-e majd a korábban, win7-nél használt "telefonos segítség", vagy kampec?
-
DeathAdder
veterán
Világos, köszi mindenki
-
tomboy0013
veterán
Nekem van legális 8.1-em amin be vagyok jelentkezve a MS fiókommal, meg van a laptopomon egy Insideres W10 és ott is be vagyok jelentkezve ugyanazzal az MS fiókkal. Most akkor mindkettőre megkapom ingyen a Win10-et vagy csak az egyikre?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz tomboy0013 #6930 üzenetére
A logika azt diktálja, hogy ez esetben mindkettőre érvényes lesz az ingyenesség.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Воланд
titán
válasz tomboy0013 #6930 üzenetére
8.1-re ingyenes amugy is.
-
Воланд
titán
válasz Boonen007 #6933 üzenetére
akkor leirom meg egyszer: 8.1-re ingyenes a frissites (meg 7-re is) nem kell hozza semmi. most annyi az uj hir, hogy ha insider vagy, akkor nem kell frissitesi jogalap.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #6935 üzenetére
Kemény...már egy másik Windows telepítésekor is ezzel zaklatja a usert.
Gondolom felment az a 2, vagy hány db GWX update, aztán már munkához is látott...[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Lehet én vagyok a hülye, de miért nem tudom pendrive-ra rárakni a telepítő iso-t? Mindig pendrive-ról telepítek, Windows 7 usb download toolt használok. Itt viszont azt a hibaüzenetet kapom, hogy "the selected file is not a valid iso file. Please select a valid iso file and try again" . Ahogy elolvastam a telepítési útmutatót, lehet ezt is pendrive-ról telepíteni. Akkor mi a probléma?
#KeepFightingMichael
-
F_Zolee
veterán
Lehet volt már róla szó csak nem tudom hogyan keressek rá. Nekem win7en "offline" fiók van. Ha jól veszem ki akkor ehhez már kell online profil vagy mi. Ezt hol lehet majd létrehozni?
Egy régebbi hotmail-os címem van amivel be tudok jelentkezni ide is.[link] Ez jó lenne? -
netpeti98
addikt
válasz King Unique #6936 üzenetére
Nem, ez alapból a Win Update előtt van, ha olyan Windows telepítővel telepítesz amiben már benne van ez a két frissítés.
-
King Unique
titán
válasz netpeti98 #6940 üzenetére
Odaírta is, hogy első frissítés után (milyen?), OS betöltése előtt. Vagy nem arra értette?
"olyan Windows telepítővel telepítesz" - gondolom, ha lehúz egy friss 8.1 ISO-t, abban már vsz benne van.De a lényeg, hogy nem kicsit erőszakos húzás ez... már-már annyira zaklatja a usert, hogy szerencsétlen inkább bejelöl mindent, csak, hogy ne csesztesse tovább. De hiába, marketingben mindig is jó volt az MS, hamar meglesz az az 1 milliárd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #6942 üzenetére
Lehetnének erőszakosabbak is, mert én semmilyen fekete mágiával nem tudtam elővarázsolni a tálcán a kis ikont
-
netpeti98
addikt
-
justaview
senior tag
már-már annyira zaklatja a usert, hogy szerencsétlen inkább bejelöl mindent, csak, hogy ne csesztesse tovább.
Azért van ott egy "Most inkább nem" lehetőség is, és nincsen elrejtve nagyon, csak oda kell figyelni kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz King Unique #6936 üzenetére
Jaja néztem én is...
(#6940) netpeti98: Nein! Ez egy 2 hónappal ezelőtt Media Creation Tool segítségével készített ISO, és ahogy a kolléga írta mivel a lapos neten volt egyből lerántotta a 3 frissítést, semmi mást nem rakott egyből hanem ezeket.
(#6945) justaview: így van ott van, csak be akartam mutatni, hogy mit hoz ki.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz szabonagyur #6946 üzenetére
Értem. A cikk alapján azt hittem, hogyha frissítésekkel integrált telepítők automatikusan megkapják ezt az üzenetet ("Windows 8.1 with November Update roll-up").
-
félisten
-
junior11
veterán
Az utolsó build 10130-cal a kikapcsoláskor nektek is vmi hibaüzenetet dob fel? Ráklikkelve már kikapcsol rendesen...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
törölt tag
Felraktam - belaktam a 10130-at. Egész jó lett ,BF4 is megy tökéletesen. Kár ,hogy szinte ugyanaz a rendszer, mint a 8.1. A motorháztető alatt, hogy mi van, ahhoz nem értek,
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest