- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nincs valakinek egy döglött D5-öse?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Statiszta18
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #7699 üzenetére
Jo ez mind oké. DE még mindig nem tudom hogyan lehet leszabályozni akár fixre. is.
Ha privátot írsz kérlek hogy ird bele, hogy mivel kapcsolatos.
-
Lacza_26
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #7702 üzenetére
Azok nem szoktak megdögleni.
-
zolee5016
őstag
Na itt van nálam egybe....akkor a lefogatómókolás helyett,inkább egy új blokk?
LINK
A többi maradhat?Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
250W-hoz a 140x60-as radiból dupla elég lenne halk működéshez jól sejtem?
-
törölt tag
10W-os DDC-ből hány változat van? És melyik a halkabb -ha van-, vagy melyik a jobban szabályozható?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #90933760 #7709 üzenetére
Legalább annyi, ahány 18-asból. Hogy melyik a leghalkabb vagy legjobban szabályozható azt egyszerűen nem lehet tudni. De ha lehetne is, akkor se mennél vele semmire, mert egy boltos nem fogja neked szétszedegetni a szivattyúkat, hogy megnézze a revíziós számot a nyákon...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #7710 üzenetére
Tehát az 1T meg 1 Plus meg mit tudom én jelölésekkel nem megyek semmire ilyen szempontból. És amúgy ezek mit jelentenek?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #90933760 #7711 üzenetére
Jó is, hogy kérdezed, be is dobom a vízhűtéses írásomba.
sz: Most nézem, hogy magyarázat nincs hozzá.
Plus - 18W-os változat
P - 4p molex csatival szerelt
T - 4p molex csatival szerelt, fordulatszám visszajelzéssel ellátott.
R - G1/4 külső menetes tetővel szerelt[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
DigitXT
nagyúr
Egyébként szerintetek mennyit érhet most egy 1 éves, hibátlan,
dobozos Aquastream XT standard G1/4"-es átalakítókkal? -
Chrys_
addikt
válasz DigitXT #7687 üzenetére
Nekem DDC 1T Plus van (pár éves, szóval szvsz 10W-s), elég: 3 radiátor (1x360, 2x240), CPU, MB (2 blokk) van rákötve.
Hang szempontjából az Enermax Liberty 620W zavar, le fogom cserélni. Gondoltam vizes tápegységre, de lehet ez kimarad GTX680 SLI-t kell elbírnia következőnek. -
DigitXT
nagyúr
A Plus a 18W-os típust jelöli. Nekem sem mai csirke amúgy.
az Enermax Liberty 620W zavar
Cserélj benne ventit és/vagy szabályozd (azt is) le az Aquaero-val.Zsömi:
Újonnan 68 ójró
69 lesz az, és kihagytad az átalakítókat (ami kemény +2,2).
Amúgy köszi! Akkor olyan 15K körül fogom meghirdetni...[ Szerkesztve ]
-
Luigee99
tag
A vízhűtéses tápok egyáltalán nem ajánlottak, vagy csak Ti nem szeretnétek ilyenre költeni?
Vagy van, aki használ ilyet? -
DigitXT
nagyúr
Miért, a Liberty-ben nincs túlmelegedés elleni védelem? Kötve hiszem.
A másik meg, hogy beledugsz egy hőmérőt, és máris ott lesz az adat
a szoftverben, amiből frankó vezérlést tudsz csiholni. De az első lépés
szerintem a venti csere: szuper táp az Enermax, de nem a leghalkabb.Luigee99: személy szerint fázok tőle. 230V + a víz? Nem jó érzés.
(Meg amúgy elég húzós árban is vannak... Zsömi ajánlott egyszer egy
gyári Koolance tápot, hogy érdemes lenne beruházni, de kihagytam...)[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
szinimini
senior tag
Sziasztok
Van itt esetleg olyan valaki akinek van Asus EAH 6870-hez backplatte-je?
Azért kérdezem,mert inkább lemezből megcsinálnám, csak a pontos mérete kellene vagy nekem az is jó lenne ha egy lapra csak körbe lenne rajzolva.
Remélem,hogy lesz majd valaki segítő kész
Előre is köszi
-
Goose02
tag
Tudtok ajánlani olyan házat aminek elfér a tetején egy 45 mm-es 240-es radi meg a ventik? Jó lenne összegben 20-30 között maradni . Xigmatek midgard II-est néztem meg Corsair 300r-et azokban nem fér el. CM 690 II-ben nem tudom de gyanítom oda se.
Goose02 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ViZion
félisten
válasz Goose02 #7722 üzenetére
Bármelyik ház tetején elfér...
Mondjuk ha házon belülrőlérted akkor passzHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Chrys_
addikt
válasz DigitXT #7719 üzenetére
Hát nem tudom, milyen a felépítése. Valahogy nem szívesen bolygatnám meg.
A ventit már cseréltem egyszer, mer az eredeti nagyon szar volt. Most egy Noiseblocker van benne. A probléma kis fordulaton lép fel, csörög az a szar. mintha csapágyas lenne Lehet egyelőre csak ventit cserélek mégegyszer benne.[ Szerkesztve ]
-
Luigee99
tag
válasz Goose02 #7722 üzenetére
Én kérdezgettem CM 690 II tulajokat, azzal a különbséggel, hogy 280as radiátort szerettem volna fentre applikálni. Annyit sikerült kideríteni, hogy a 30mm vastag még éppen elfér, attól vastagabb viszont beleérne az alaplaptálcába, illetve a 14 centis ventik sem férnek be a tetejébe a rács alá.
12centis ventik viszont elférnek, viszont a radiátort nem tudom sajnos... -
netguru10
aktív tag
-
// Chaka //
tag
Csövik. Új lakásba költözik a számítógépem, és a régi radiátor áldozatul esik. Vettem egy új Skoda Fabia hűtőt, amit vízszintesen fogok elhelyezni, remélhetőleg jól szellőző helyen. A bordázott része kb. 280mm x 460mm. Mit tippeltek, 95W CPU + chipset hűtés elmegy majd passzívban? Vagy alapból szerkesszek rá 20cm-es ventilátor felfogatást?
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
Goose02
tag
válasz netguru10 #7731 üzenetére
ajj az nagyon jó lenne , Midgard II-est néztem az tetszett, de ott egybe van a felsőrésze meg a rács alatti,
és a amibe a radi menne az 32mm mély kb a teteje meg a rács között meg már szerintem csak 20-30 mm hely volt kb. És félek, hogy oda meg nem férne el egy venti, vagy csak a 12mm vastagGoose02 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #7712 üzenetére
Kösz, hasznos infók.
-
Tauren45
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #7712 üzenetére
Üdv.
Nekem D5-höz lenne egy kérdésem.
Mi a különbség a két pumpa között?
1. Aquacomputer D5-Pumpenmechanik mit Tachosignal
2. Alphacool VPP655 - Single EditionHa jól látom, hogy az elsőbe már belevan építve ez a tachosignal és kábellel ellátva?
És ez az "Aquaero"-s szabályzás alatt mit értetek? Ezt ?
Köszi.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
DigitXT
nagyúr
válasz Tauren45 #7735 üzenetére
Gyakorlatilag semmi: a másodikba is be van építve az RPM visszajelző szál (kék).
Amit linkeltél, az egy áramlásmérő, ami magában nem használható semmire.
Ha van egy Aquaero 5 szabályzód, akkor arra tudnád rákötni. De a D5-ötöket nem.Ez olyan D5, amit szoftveresen lehet szabályozni az Aquaero-val, vagy USB-ről.
[ Szerkesztve ]
-
BuktaSzaki
tag
Sziasztok,
Hol lehet Pesten 8x1-es, lehetőleg innovatek csövet venni?
Köszi,
B. -
Tauren45
aktív tag
válasz DigitXT #7740 üzenetére
Üdv.
Még annyit had kérdezzek meg, hogy ez a kettő áramlásmérő közt annyi a különbség, hogy az egyik "High Flow" a másik meg nem, vagy van más különbség is?
1. Aquacomputer Durchflusssensor "high flow USB" G1/4
2. Aquacomputer Durchflusssensor mps flow 200, G1/4Köszi.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
DigitXT
nagyúr
Na, új verzió az Aquasutite-ból... Villogtak nekem is néha az XT piros LED-jei:
gondoltam, hogy ez bug lesz. Bosszantó, hogy firmware frissítés kell hozzá. -
törölt tag
Lehet rosszul számolok.
A Ninja 2 felülete ~540.000 mm2. Ha jól számoltam. Egy single 120 normal radi 508.680 mm2. Tehát mondjuk, hogy egy szinten vannak, érthető az egybevizek miért tudják azt amit. Persze vannak erősebb léghűtők, meg erősebb egybevizek is, megint ugyanoda lyukad ki a dolog.Ez a Ninja mondjuk halkan viszi a 65W-os procit. A 80W-os kari, ha levonjuk a sallang fogyasztást, GPU szinten kb. 65W-ot ehet ismét. Tehát arra is rá lehet számolni egy Ninját. Kettőt, mert CF.
Szóval így ki is jön a 1.620.000 mm2. A dupla 140-es ultra radi 1.846.320 mm2, szóval kicsivel több. Egy ekkora radi kéne legalább. Vagy 120-as tripla extreme, csak az egy kicsit kisebb.
-
törölt tag
A Ninját én számoltam ki. 10,5 centi kb., de ugye középen lyukas meg az alsó pár lamella kisebb. Szóval számoltam 100x100-zal, x27 lamella x2, mert két oldala van a lamellának.
A radiátorokat pedig Zsömle táblázatából néztem ki. De nem tudom, hogy jól számoltam-e, csak számoltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB (5év garancia)
- Hibátlan - ASUS ROG Ryuo 240 240mm OLED kijelzős vízhűtés
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs