- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitewolf5
csendes tag
De gyorsabb..és szebb is.
Van Null érték esetén is lehetőség text megadására de az nem oldja meg ezt a problémát. Én azon csodákozom hogy mondjuk GridView.Columns(''Évjárat'').Value nincsen, mindenhol csak az oszlopnevet irja ki, ToStringnél stb. Nem furcsa ez h VS2005-ben nem lehet egyszerűen hozzáférni egy oszlop értékeihez?(Vagy csak én nem tudok..)
-
whitewolf5
csendes tag
válasz
Jester01 #339 üzenetére
OK megoldottam így:
select BeszSorszám, Leírás,Tipus,Raktár,Évjárat=case when Raktár like 1 or Raktár like 2 or Raktár like 9 or Raktár like 13 or Raktár like 15 or Raktár like 17 then 'Új' else évjárat end,Szín,Térfogat,PicturePath,Extrák,Új,Kép1kicsi where ....
De ez akkor is hihetetlen számomra hogy DetailsView-val el lehet érni az oszlopok értékeit elég egyszerűen, GridView-nál meg senki sem tud róla..? -
whitewolf5
csendes tag
Igen ezt már megcsináltam annál az oszlopnál ahol lehetett, de most nekem az lenne a célom, hogy azoknál az adutóknál amik a 4-es és 8-as raktából jöbbek az évjárat oszlopba ''ÚJ'' szöveg kerüljön. Ezt sztem csak kódbol lehetne megoldani mégpedig ha a raktár értéke = 4 vagy 8 akkor ennek az oszlopnak az értékét cserélje ki ''ÚJ''-ra.
DetailsView -val már megoldottam ott egyszerű de Gridviewnél nem jöttem rá:
If DetailsView1.Rows(3).Cells(1).Text = ''0'' Then
DetailsView1.Rows(3).Cells(1).Text = ''Nincs Adat''
End If
Ezt nem lehet valahogy megcsinálni GRIDVIEW-val? -
whitewolf5
csendes tag
Sziasztok!
Rengeteg helyen próbálkoztam már de sehol nem kaptam választ a következő problémámra:
Visual Studio 2005-ben létrehoztam egy asp oldalt amin egy GridView található. Beállítottam ezt a GridViewt ahogy kell és minden működik is. Azt szeretném megoldani hogy az egyik oszlopában (Autók Évjáratát jeleníti meg), át szeretném írni azokat az adatokat amik ''0'' vagy egyéb rossz értéketket vesznek fel arra hogy ''nincs adat''. Van erre valakinek ötlete? -
whitewolf5
csendes tag
válasz
Gregorius #298 üzenetére
Már körvonalazódik a helyzet..Amikor behúzom a loginmezőt a login.aspx-re majd hozzáadom a felhasználókat és létrehozom a hozzáférési szabályokat a felhasználói csoportokkal, akkor ez mind lementésre kerül a web.configba és az aspnetdb.mdf..ldf fileba. Ez addig rendben is van amig a projektet futtatom mert akkor a Visual Studioval Installált SQL Server Express indul el és annak a Connection Stringjét kapja meg, ami a web.configban van. Már csak az a kérdés, hogy egy olyan webszerveren amin nincs Visual Studio de legfőképp SQL Server 2005 Express Edition, azon hogyan érvényesítem ezeket a beállításokat..?
-
whitewolf5
csendes tag
Kösz! Az IIS-ben konkrétan mit és hol kell beállitani? Mert én csak átmásoltam a webszerver könyvtárába mindent, beleértve az adatbázis fileokat amit automatikusan létrehozott a 2005(Aspnetdb.mdf, aspnetdb_log.LDF). A webszerveren mért nem ehhez próbál csatlakozni a Projekt? Gondolom ezt kell beállitani az IISen. Ha tudod akkor ird már meg légysz milyen menupont ...köszi!!
Ja a konkrét hibaüzenet a köv:
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
Description: An unhandled exception occurred during the execution
[Szerkesztve] -
whitewolf5
csendes tag
Üdv!
Visual Studio 2005-ben készítettem egy Weboldalt. A Bejelentkező része csak akkor működik ha a Projektet lefuttatom a Visual Studiobol, ekkor bedob egy explorert és megy. Azonban ha felteszem az egész projektet egy Webszerverre, akkor minden remekül megy kivéve a bejelentkezést. SQL Server hibaüzenetet dob h nem tud cstlakozni z SQL Server 2005höz.. Valaki tudna segiteni..? -
whitewolf5
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Adott ez a kódez egy webservice, localhoston van és ezt kellene elérnem egy winapplikációval)
using System;
using System.Collections;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Diagnostics;
using System.Web;
using System.Web.Services;
namespace WebService1
{
public class Service1 : System.Web.Services.WebService
{
public Service1()
{
InitializeComponent();
}
#region Component Designer generated code
private IContainer components = null;
private void InitializeComponent()
{
}
protected override void Dispose( bool disposing )
{
if(disposing && components != null)
{
components.Dispose();
}
base.Dispose(disposing);
}
#endregion
[WebMethod]
public string HelloWorld()
{
return ''Hello World'';
} }
}
Hogyan tudok hivatkozni egy winapplikációnál a helloworldre hogy kiirja a tartalmát?
Van még egy datagird-öm amin szeretném megjeleniteni a hello world tartalmát.
A gombnál a kód:
private void GetHello_Click(object sender, System.EventArgs e)
{
}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest