Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JJános

    addikt

    válasz euchi #5791 üzenetére

    Csakhogy ne te vidd el a balhét. Utoljára visszajöttem. Nem a dns-ünk hordozza az bűnt, hanem az emberi faj. Ha már azonosítani kellene, akkor az a vér. Mert az Ádámi fajnak ugyanaz a vére. De ezt nem azért írtam, hogy most ezzel gyere nekem.
    Írtam, hogy Éva, és Ádám Isten beszédére nem volt lojális, mindahogy azok sem lojálisak, akik most nem fogadják el Isten szavát.
    Mert aki elfogadja az Ő beszédét, és elfogadja a megváltást, bejön az élet az életünkbe. És a halott szellemünk Isten drága szellemével már tud, képes kommunikálni. Mert az élet, aki szintén Jézus, bejön az életünkbe.

    Mária szervezetébe nem került más. Írtam, hogy Jézus szolgai formát vett fel. Megüresítette magát. Azt a dicsőséget, amit bírt ott fent, letette. Azt a hatalmat, amivel bírt, letette. És folytathatnám, hogy mit tett még le.
    Tehát megüresítette magát, és szolgai formát vett fel. Önmagában, ha csak ennyit tett volna az emberi fajért már örülhetnénk.
    Képzeld el, mondjuk te neked van egy milliárd dollárod. Jézusnak ennél sokkal több anyagi java volt, hogy másról ne beszéljünk.
    És akkor te lerakod a pénzt, odaadod valakinek, és elmész rabszolgának. Megtennéd az emberi fajért? Nem hiszem!
    Jézus ennél sokkal többet tett meg!

    És akkor Jézust, mint egy magot, Isten drága szelleme lehozta a földre, és beültette ezt a magot, és nem emberi magot, bár azt is magnak nevezi a biblia. A mag pedig az Isten beszéde. Az Isten beszéde pedig az IGE. És az IGE a mag. És az IGE testté lett!

    Aki ezt a gondolatmenetet nem tudja végig gondolni, és nem hisz benne, arra nem tudok mit mondani. Azt álljon neki az IGE alapján gondolkodni.

    Nincs ezen a történeten semmi kapaszkodó hidd el! Ne keress rajta csomót, mert nincs.

    Azt pedig, hogy miért megyek el, mert itt akkor is alázzák az embert, ha nem tett semmi rosszat. De majd az Úr mindenkinek megfizet, ezért. Mert ne higyje senki, hogy Isten megengedte a másik ember alázását, akit Ő teremtett. Bár nem kívánom senkinek, hogy Isten bármit is számonkérjen rajta. Csak tudom, hogy ezt nem engedte meg senkinek, hogy teremtményeit bántsa valaki, és nem fogja annyiban hagyni.

    Azt szokás mondani, hogy Isten malmai lassan őrölnek, de én azt mondom, hogy nem fog késni!

    Jó lenne, ha megszünne itt, és máshol az a jelenség, hogy hívő embert kérdezgettek ,de csak azért, hogy fogást találjatok, hitetlenkedjetek, maceráljátok az embert. Mert isten ezt sem engedte meg senkinek! És most megmondom, hogy Isten nagyon szigorú lesz azokkal szemben, akik az Ő gyermekeinek a békességét el akarják venni.

    Undorító emberke, aki egy ártatlan kisgyerek beszólásáért, amit én humornak szántam, a másik embert egyből elme gyógyintézetbe csukná.
    Senki nem fog annyira szenvedni, mint az akitől Isten az emberek ellen elkövetett bűnöket kéri számon.
    Mert az ember Isten képére, és hasonlatosságára teremtetett. és Isten senkinek nem engedte meg, hogy a másik embert bántsa.
    Nah, üdv!

    2007-05-06 óta itt!

Új hozzászólás Aktív témák