Hirdetés

Hirdetés

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz SystemRoot #3715 üzenetére

    Neked itt mi a célod a fórumban? Hívő embereket meggyőzni arról, hogy nincs Isten? Neked nem kell hinned. Csak nem tudom, miért várod el másoktól, hogy ugyanúgy gondolkozzanak, mint te. Amikor nem nálad van az igazság. És valószínűleg nálam sem. Bár te a hited szerint közelebb vagy hozzá, én pedig a saját hitem szerint vagyok közelebb hozzá.

    Korlátoltnak nevezel, ezzel sem tudom, hogy mi a célod. Ez egy értelmetlen vita, de legalábbis azt a célját nem éri el, hogy egyikünk meggyőzze a másikat.

    Te nagyon tudományos embernek gondolod magad, másokat pedig lenézel. De azt elfelejted, hogy te is ugyanúgy emberi mivoltod rabja vagy, a világot valamilyen módon érzékeled, de nem olyannak, amilyen valójában. Ilyen az emberi agy. Jössz itt a logikával, de a logika vajon az univerzumon kívül is érvényes? Olyan határozottan állítod, hogy nincs semmi az univerzumon kívül, és állítasz pár más érdekes dolgot is. Ami nem feltétlenül baj, csak elvárod, hogy mi is úgy gondoljuk. Nagyon erős a hited, azt kell mondjam.

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák