Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
matyee
őstag
Köszönöm a támogatást. Aki üzletelt vele, írjon egy általa ismert nevet, tel számot pls. Természetesen megvan telefonszám, név, lakcím, de a feljelentés előtt megerősíteném. Kérném meg azokat az embereket akik bizniszeltek vele, hogy pü-ben írják meg a számokat felhívnám őket, és leegyezetni személyazonosságot. Előre is köszönöm!
-
maross
nagyúr
ha tudod a cimet, akkor eleg bator a srac, hogy nem ad vissza 15e forintot. jelentsd csak fel nyugodtan. meg is latogathatod par ismerossel, max egy csaj fog bekopogtatni. aztan szepen megbeszelitek. abban is biztos vagyok hogy pofon nelkul fog fizetni ha szorul a hurok.
-
mexel
veterán
Ha tudod hol lakik akkor várd meg amíg hazaér és kérdezz rá személyesen a dologra, és próbálj(atok) meg hatni rá. Visszakéred a pénzed, valamint az utánajárás, a telefonköltséged és időkiesésed (valamint a barátaid időkiesésének) összes költségét, csak hogy tudja hogy ilyesminek súlyos költségei vannak, amik általában a hibás félt terhelik.
Egyébként azokat is eléggé csalónak tartom mostanában akik hirdetnek itt mindenfélét, és miután kialkudta az ember az árat (telefonálgatás stb) utána kiderül hogy nincs is még nála a cucc, nem is lesz, csk érdeklődött mennyit ér (utólag). Mégsem adja el stb. Egyre több itt is az unatkozó, teszefosza kis hülyegyerek aki megpróbál mindent, hátha bejön egy kis lóvé. Egyszerűen nem értem miért kell hirdetni vmit ami nincs vagy nem eladó, és más idejét és számláját terhelni vele? -
magic7
tag
''próbáltam korrekt lenni, hogy cserélje ki a hibás ramot és akkor megtarthatja a pénzt. úgy néz ki félreértette és a lóvét is lenyúlta... minnél normálisabb vki annál jobban átb...szák''
ne add fel ! vagyunk még sokan akik a becsületet támogatjuk, ha mi is elhullunk a férgessei közé mi lesz az országunkkal? -
Én 1x bizniceltem vele és 100% korrekt volt. Az áru is.
-
matyee
őstag
Ha vki infóval tud szolgálni, megköszönném!

-
matyee
őstag
még nagyvonalúan felajánlom az ''úriembernek'', hogy hozza be a munkahelyemre és adja oda a biztosági őrnek... így megussza a tortúrát.
-
matyee
őstag
megmondom őszintén nekem szimpatikus volt, így hetekig hittem, hogy tényleg külföldön van. Ha én hivtam nem vette fel, hivoszamrejtessel felvette, aztan mikor bejelentkeztem kinyomott. aztan varosi számrol is probaltam, felvette, nevem mondtam rogton kinyomott... ha tenyleg kulfoldon lenne akkor szerintem irna meg 1 sms-t, emailt, pü-t, hogy mi van. 4 het utan ez a legkevesebb, h ide felteszem... ha vki uzletelne vele a jovoben jelezze (elneznek en is arra....

[Szerkesztve] -
Bodin
senior tag
Nekem eddig 2x volt szerencsém tőle vásárolni és nem merült fel semmi probléma.
Sajnálatos hogy másnál igen.. -
tomcsi
őstag
Részvétem és bizzunk abban, hogy a srác olvassa és jellentkezik..

-
matyee
őstag
próbáltam korrekt lenni, hogy cserélje ki a hibás ramot és akkor megtarthatja a pénzt. úgy néz ki félreértette és a lóvét is lenyúlta... minnél normálisabb vki annál jobban átb...szák

-
parkasz
senior tag
Nahhh, pedig már egy ideje nem volt ilyen. Már kezdtem azt hinni kihaltak az efféle állatok.

-
matyee
őstag
Bár reménytelen, de közzéteszem a dolgot, hátha valaki tud valami infóval szolgálni ami segíhet, illetve óva inthetem a tisztességes arcokat itt a forumon. Vettem Mancs82-től 2 db ramot, amiből 1 db hibás volt (memteszt illetve prime alapból hibázott). Mivel garis cucc volt megkértem cserélje ki nekem (Ő nevére szólt minden papír) és akkor nem kell visszacsinálni üzletetet és mindenki boldog. Na ez volt kb 4 hete, azóta eltűnt a srác... Felhívtam a boltot, akik megerősítették, hogy a ramot kicserélte (2-3 hete), csak már nem hajlandó visszaadni gondolom... (de természetesen a pénzt megtartotta). Hívtam a srácot kb 1000-szer, de kinyomja 2 másodperc múlva, és azt az üzenetet írta, hogy külföldön van, majd ha hazajön pár nap múlva jelentkezik (kb 3 hete meg kellett volna kapnom a ramokat. Tuti átver mert kb 1000 módja lenne, hogy jelezze ha esetleg még külföldön van) Ha valaki esetleg ismeri, tud róla valamit jelezze pls, illetve ha vki mást is átvert v. megvette tőle a már nekem eladott és kifizetett ramokat. Lakásán jártam már, természetesen nem nyitott ajtót (v. nem volt otthon). Gondoltam közzéteszem mielőtt feljelentem csalásért, hátha olvassa ő v. vki aki ismeri és jelzi neki. Sajnálom, hogy egyre több az átverős arc itt a forumon. Sajnos ez már a második ilyen, és hiába elővigyázatos az ember néha néha belefut. Jómagam nem folytatok ''profi'' kereskedelmet, csak magamnak illetve pár ismerősnek veszek alkatrészeket, de így is elég rossz ez az átverési arány... Lehetne a forum zártkörű v. vmi pozitív megerősítéses rendszerű, igy talán jobban el lehetne kerülni az ilyenket. Sajnos most már értem ebay.de-n miert irjak, hogy Magyarországra nem küldenek cuccokat... Általánosítani nem akarok, nem is tartom jó dolognak, de azért sajnálatos, hogy tisztességes üzletelőktől sem mer már az ember venni semmit, ha ilyen férgek rossz tapasztalatokat hagynak az emberben... Előre is thnx annak aki segíteni tud illetve akit megkárosított jelentkezzen. így is úgy is feljelentem (bár kb 15.000 Ft a károm) had okozzak pár kellemetlen percet neki.
Elnézést ha nem teljesen a topicba illő, de hátha mást is érint.
Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest