Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Macrodroid
Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
Tud nekem valaki ajánlani valami olyan médialejátszót ami olyasmi mint a bs player a win-en, értem ezalatt hogy amint elinditok 1 filmet vagy bármit ,bekeresi a netről a feliratokat?
-
kommunism
aktív tag
Hi everyone! Akadt 1 kis problémám: feltelepitettem a laptopomra ezt az új ubuntut amit a rendszer felajánlott. Először a belépés után elment a kép, majd átállitottam 2d ubuntura,és elindut,Csakhogy van 1 külsö monitorom amit használok(samsung, vga csatival). Amikor rányomok a kijelzőbeállitásokra akkor nem ismerte fel, majd továbbléptem a további illesztőprogramokhoz és feltelepitettem 1 nvidia drivert amit ajánlott, de ezek után se változott a helyzet, valami ötlet(vga: 8600m-gt)?
-
kommunism
aktív tag
Valaki volt olyan kedves hogy megadta a launchpad nevü oldalt. A kérdésem az lenne, hogy lehet e ezt valahogy importálni a szoftverközpontba?
-
kommunism
aktív tag
Most váltam én is ubuntu userré, kérdésem az lenne hogy hol találok jó forrásokat(vagy mi az ahonnan a programokat letöltöm)?
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs