-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Napok óta böngészem a Seiko órákat. Most találtam még egyet, ami szóba jöhet, Skywatches oldalon viszont nem találtam csak Japán verziót. Az SRP153-ról lenne szó. Létezik valahol K verzió?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Deskdiver
senior tag
válasz phranxinatra #98461 üzenetére
Szerintem nagyon rendben van ez az óra. Tényleg Datejust-os a tok. Talán vihettek volna bele egy kis "csavart" mint ezen az Oris-on, hogy ne rögtön a Datejust jusson eszünkbe róla. A 39mm sem gáz szerintem. Én mostanában a 38-41 méret felé húzok.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz Real_Necro #98501 üzenetére
Létezik, de nem nagyon kapható. Viszont van belőle még japánabb verzió alig drágábban és jóval gyorsabban megérkezik: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Real_Necro
veterán
-
fagyalllo
őstag
válasz Real_Necro #98507 üzenetére
Igen, azért írtam hogy valamivel drágább. Az ebayről nyugodtan megveheted, nagyon jók az értékelései, én is rendeltem már tőle.
-
Real_Necro
veterán
válasz fagyalllo #98508 üzenetére
Így viszont nem értem, hogy "alig drágább" meg "japánabb verzió". Nem is a vám lenne a vészes, hanem az áfa, ami rájön vagy rá jöhet.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fagyalllo
őstag
válasz Real_Necro #98509 üzenetére
Sky SRP153J $210
Seiya SARZ005 $178,6+27% áfaSARZ, SARB, SARX stb. típusszámot általában a JDM modelleknek kapják, arra értettem hogy még japánabb.
-
5-ös kezelő
senior tag
Járt ma valaki rajtam kívül a Moszkva tér környékén? Várfok utca, Mártírok útja, Városmajor utca? Szinte megállt az idő . Hogyan büntessük a fővárosiakat, mert nem szeretik a rohadt narancsot c. lecke.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
szundybence
aktív tag
Ez nem sértené a csuklómat, viszont nem tetszik maga az óra.
-
fiktív1
tag
válasz szundybence #98512 üzenetére
Pedig nagyon különleges, nekem tetszik.
-
Szabikaa20
őstag
válasz tupacamaru #98500 üzenetére
Én nem kaptam vissza semmit! Nem akora gond,mert 300ft-os szemüveg volt! De viszont 1x rendeltem alibabáról két kijelzőt egy tabletre azok nem jöttek meg pedig paypal-el fizettem és hiába reklamáltam akárhol!Kb 36$ volt a kettő...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Takuun
aktív tag
Szerintetek, ha Steinhart-tal felveszem a kapcsolatot, mennyi esély van megbeszélni velük, hogy a megrendelendő Steinhart Ocean1 GMT indexeit és mutatóit ne C1-el, hanem BGW9 réteggel vonják be? Ami még érdekelne, hogy lehet-e olyan hátlappal kérni, mint ami az új STEINHART OCEAN One Premium órájukon van? Felejtsem el ezt, de rögtön
-
Szabikaa20
őstag
válasz Takuun #98516 üzenetére
Én pl olyat akartam kérni,hogy a sima O1-re O1 GMT-s lünettát tegyenek és nem akarták megcsinálni!Pedig nem nagy dolog lett volna szerintem! Tudom,külön megrendelhetem és kicserélhetem,de az még +30€ lenne...
De próba cseresznye![ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
Szerintem kb kizárt, hogy bárkinek a kedvéért külön festegessék az indexeket/mutatókat...
Én anno nagy nehezen annyit tudtam elérni, hogy küldjenek az óra mellett egy extra koronát. (pilóta, és épp amikor rendeltem akkor fogyott el a régi fajta, és lett az új fajta korona. Végül küldtek egy extra régit, és én kicseréltem)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
BAti77
aktív tag
Nem ők készítik a számlapot és annak idexeit (sem), hanem legyártatják. Túl kicsi a brand ehhez. Ők csak összeszerelik a megrendelt alkatrészeket...
Nem hinném, hogy a kedvedért külön rendelnének indexeket vagy számlapot, max ha nagyobb tételbe rendelsz valami egyedi szériát tőlük. De ezzel a legtöbb, náluk jóvalta nagyobb gyártó is így van..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Takuun
aktív tag
Most RIOSéknak írtam, hogy a készleten lévő Steinhart Ocean One-t megnézném élőben, ha lehet, mielőtt megrendelem a GMT-s verziót. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
Amúgy az Orient Constellation pár nap híján 1 hónap alatt -23 sec-et szedett össze. (Orient 40P51)
-
Szabikaa20
őstag
Jó is lenne,de elég borsosak az árak!De valamilyen órával is gazdagodunk! Ha Patekbe vagy AP be vinnének nem is lenne rossz!
-
Jojo5
őstag
Valakinek egzakt infója, hogy pontosan milyen stift kell annyi oké, hogy 20mm-es, de, hogy 1,5mm-es vagy 1,8-as és a válla milyen ?
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #98520 üzenetére
ha gondolod van egy eladó fekete OVM-em (még nem hirdettem meg, most határoztam el...)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Takuun
aktív tag
válasz Szabikaa20 #98523 üzenetére
És, hogy néz ki egy ilyen saját magunk által összerakott óra?
-
gprspeter
senior tag
Tudja valaki hol kapható Orinethez eredeti gumis szíj?
-
Jojo5
őstag
-
mugiwara18
csendes tag
Sziasztok,
csak mert néhány óramárka is rákerült az ábrára: (elnézést, ha már volt, sok volt az olvasatlan hozzászólás)
A luxusmárkák hierarchiája/piramisa:
http://www.businessinsider.com/pyramid-of-luxury-brands-2015-3?utm_content=buffer9f0a1&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
[ Szerkesztve ]
-
excalibur36
senior tag
-
SsPL711
őstag
válasz mugiwara18 #98533 üzenetére
Hejj, az orient az hol marad!?
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Takuun
aktív tag
Az új Steinhart Ocean One és a GMT-s változat most ETA-val jön vagy ST5-tel? Vagy én értettem félre, hogy most már ST5-tel szerelik?
-
csabulaxi
senior tag
válasz Szabikaa20 #98523 üzenetére
Mit vársz egy ilyen cégtől, aki a svájci órásokat látogattatja meg és az ismertetője végére berakja japán legirigyeltebb kézműves órájának képét.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
sly1976
csendes tag
-
BAti77
aktív tag
válasz Takuun #98537 üzenetére
A Steinhart a GMT-s modelljeibe eddig ETA 2893-2-es szerkezetet szerelt. Az ST5 nem GMT werk és tudtommal nincs is ilyen változata. Jelenleg nem is rendelhető GMT szerkezettel szerelt órájuk, mert azt kevesebb darabszámban gyártja az ETA, mint más werkjeit (pl.:2824-2) és csak június környékén várható, hogy kap a cég belőle a gyártótól...
A sima O1-et 2824-2-vel szerelik, vagy a prémium vonalat Soprod A-10-el. ST5 a Ocean1 Vintage-ben van...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
sly1976
csendes tag
-
fagyalllo
őstag
Múltkor keresett valaki ilyen Parnist, éppen fut egy aukció.
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #98545 üzenetére
Véresre kezdené a korona a kézfejemet, és amúgy is egy tervezési zsákutca. Pláne hogy nem tudnának annyit fizetni hogy megvegyem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
fagyalllo
őstag
válasz tupacamaru #98547 üzenetére
Dehogy kezdené, ennél nagyobb és sarkosabb koronával szerelt órám is van, sose éreztem kényelmetlennek, bántónak.
A zsákutcát mire érted?- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
WiZARD
addikt
válasz tupacamaru #98547 üzenetére
Ugyan már, ez a korona semmi...
Ennél nagyobbért, és "hegyesebbért" küzdöttem a Steinhartnál, és azóta se bántam meg, sose bántotta a kezemSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Kulbi
aktív tag
válasz Attila! #98540 üzenetére
Nekem van és nincs vele gondom. Én is használtan vettem. A tok ugye jó minőségű, acél+zafír; DS rendszer, állítólag 15e egy szerkezet, ha beszarik De majd a Szakik megmondják.
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- Kupon kunyeráló
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest