-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
icm
tag
válasz fagyalllo #98345 üzenetére
Skywatches-nál, oké nincs. Láttam már ennél sokkal többért is. Ha 390 és lenne raktáron azt mondom még vennék is, többért inkább Sumo-t vennék. Ha búvár órát keresnék. Mivel búvár van már kettő, egy krono is és egy elegánsabb is, így egy számomra speciálisra fáj a fogam. Nem idén akarom megvenni, nem is hiszem, hogy jövőre de egyszer szeretnék egy ilyet:
[ Szerkesztve ]
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
squir
aktív tag
válasz bigdaddylaza #98343 üzenetére
Köszi!
Nekem is nagy kedvencem. Konkrétan ez a darab az enyém volt korábban, azóta sirattam, hogy botor módon elcseréltem. Nem nagyon gondolkoztam rajta, hogy hazajöjjön-e! -
phranxinatra
aktív tag
válasz midnightstar #98327 üzenetére
Ott a pont!
-
Magnum_
nagyúr
válasz Szabikaa20 #98355 üzenetére
$ :-D
Vannak mas kotelezettsegek, fentebb kitargyalasra kerult
I humbly and respectfully decline™
-
formengil
tag
Nálam például minden uszodázás olyan szituáció, amikor szükségem van karórára. Szemüveges vagyok, de a szemüveget persze nem viszem be a vízbe, így viszont nem látom a fali órát. Tehát marad a karóra.
Abban egyetértek, hogy ehhez viszont nem kell drága karóra, én a 25k értékű Casio-mat is féltem a vízben. Oda elég egy olcsó de megfelelő vízállóságú darab.
LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
icm
tag
válasz formengil #98359 üzenetére
Hmm, ez a szem probléma persze kimaradt. Távolra annyira én se látok jól, de talán jobban túl van misztifikálva ez az usziba frankó óra persze nincs kipattintva a többség de az fontos, hogy szép órája legyen tisztelet megint a kivételnek, csak valahogy beskatulyáztam őket mint a nagy bmw/audi/merci nyakatlan susogó nacis kétajtós szekrények akik nem jelzik irányváltoztatásuk
-
mufi
senior tag
Svarci óráit, soha nem tenném a kezemre. A múltkor láttam róla egy képet az öreg g.w bokor elnökkel és feleségével. Hatalmas csalódás volt, egy bálvány tört össze bennem.
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
csƵ
addikt
A különböző Eco-Drive szerkezetekről van valami leírás, hogy mi a különbség köztük?
-
squir
aktív tag
(#98348) krain
Szinte bármit. Mondjuk azért talán analóg legyen...
A helyedben számba véve amiket elsoroltál preferenciaként az Orient, vagy a Citizen kínálatában néznék körül.
Orient (pl Mako, Ray, stb)
TutuCitizen
TimecenterHa nem feltétlenül új, de pl szép, antik mechanikus rendbehozva:
kellaszlo vatera
Én ez utóbbira szavaznék, de elfogult vagyok az antik-vintage cuccokkal szemben...Ja, és mindenképpen acéltokos! Lelkészről van szó, semmi hivalkodás...
[ Szerkesztve ]
-
icm
tag
válasz fagyalllo #98367 üzenetére
Olcsóbb témakörben, lehet halmozni de úgy vagyok vele, hogy inkább félrerakok és akkor egyet. Most ezt mondom aztán lehet 2 hónap múlva széles vigyorral beközlöm, hogy na mégis becsúszott valami low budget
-
törölt tag
válasz phranxinatra #98360 üzenetére
Szerintem senki nincs ilyen illuzioban. A dolog egyszeru, ha nem akar az ember a szuloknel elni 40 eves koraig akkor nincs sok mas lehetoseg.
-
spanyoll
addikt
Sziasztok! Szeretnek valami nagyon egyszeru femszijat az oramra, boltbol es felrakassal. Tutu foglalkozik ilyennel, es ha igen akkor nem irrealisan draga a tobbi lehetoseghez kepest? A regen emlitett csaladi orokseg Lanco Naval Incablocra kene. Nem kell semmi komolyra gondolni, csak ideiglenesen valami a rajta levo foszladozo bor helyett, amig ujitok egy ecodriveos valamit.
Koszi elore is a segitseget!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
icm
tag
Két klasszikus orientet javasolnék:
Orient Bambino - régebbi, római számos vagy az egyel újabb szám nélküli indexes:
Végre itthon is kapható az Orient Producer:Én ezeket tudnám elképzelni a lowbudget, jó óra, öltöny óra is akár. Vagy az én vágyaim?
-
Dzsana
senior tag
válasz fagyalllo #98322 üzenetére
Szerintem se egészséges. Épp az asszonnyal beszélgettük a múltkor, hogy lehet, kellene egy nagyobb lakás, s azon gondolkodtunk el, hogy még egyszer nem vennénk. Szerencsére a mostaniról lement a hitel, kiköltözött belőle az FHB, de még egyszer, hosszú távra nem kötnénk le magunkat. Majdnem mindegy, hogy a banknak fizetem a hitelt, vagy albérletet fizetek, mert az ingatlan árak nem nagyon emelkednek, sőt, a 9 évvel ezelőtt megvásárolt lakásunkat nem tudnánk most annyiért eladni, mint amennyiért megvettük. Inkább megforgattam volna az árát, most anyagilag előrébb lennék. No meg rugalmasabb is az ember, ha nincs ingatlanhoz kötve, a mai világban már menni kell a munka után, s sokszor ez költözéssel jár.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Misi1979
őstag
válasz Dzsana #98373 üzenetére
Ebben sok igazság van - Budapesten viszont kicsit más a helyzet, az ingatlanok árai az elmúlt pár évben eléggé látványosan emelkedtek - itt főleg a 7-15 milliós, belvárosi, ahhoz közeli lakásokra kell gondolni.
Konkrét eset: 2 év alatt 2 millióval emelkedett egy konkrét lakás ára - és 1 hét alatt elvitték, ingatlanos nélkül.
Budapesten még mindig az ingatlan a legjobb befektetés (ami beleesik a fenti kategóriába, persze).
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
g0n21
senior tag
válasz Misi1979 #98374 üzenetére
Na ja, a 7-15 milliós kategória a max 50m2 (300/m2) ezen a környéken.
Ezzel szemben konkrét darab: 89m2, de arányaiban eladhatatlan (220k/m2), pedig ugyanott van, csak "nagy".
Legjobban a 40m2-es belvárosi, emeleti, liftes, utcára néző jár, 5-6-9.ker.. percek alatt kelnek el.
off vége.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Mylow-11
csendes tag
Mai viselet és egyben az első automata órám. Pénteken jött, skywatches-től. Nagyon rendeben van mind a kinézet, mind a minőség. Ez meggyőzött, hogy a következő egy dracula monster legyen...
Seiko SRP485K1 -
spanyoll
addikt
válasz vadászcsiga #98372 üzenetére
Kisebb femszij meg gondolom nem igazan van, vagy legalabbis nem ferfi orara. Akkor szerinted inkabb egy masik borszijat kene ujitani?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Dzsana
senior tag
válasz Misi1979 #98374 üzenetére
A 9 éve 9,2 millió Ft-ért vásárolt 72 négyzetméteres lakásunkért most jó, ha 8-at adnak itt Szegeden, ha egyáltalán megvennék hosszú hónapok hirdetgetését követően. A 9 év alatt a 9 millió Ft a jelenlegi befektetéseimmel 17.496.000 Ft-ot hozott volna, ehelyett 1 misi mínuszban vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
von toth
tag
válasz phranxinatra #98360 üzenetére
Úgy, hogy megvette újonnan és féláron tudta csak eladni idővel. Hasonlóan mint az óráknál...
-
fagyalllo
őstag
A tokiói olimpia alkalmából készített az Orient egy sorozatot az évszámnak megfelelő (persze jórészt csak dekoráció) kőszámmal.
Orient Grand Prix 64:Több kép: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Dzsana
senior tag
válasz Real_Necro #98386 üzenetére
Azt nem kell levonni, mert az a fizetésemből tudom fedezni, a 9 millát meg egy az egyben be tudtam volna fektetni. Teljesen reálisan számoltam.
-
Ra3
őstag
válasz Dzsana #98392 üzenetére
Már régen olvastam, de itt azt hiszem arra jött ki hogy tényleg érdemesebb bérelni, bár van hozzá kalkulátor is. Szerintem egy jelentős dolog ami visszatarthat, hogy Magyarországon nincs olyan lakásbérbeadásra szerveződött céges kultúra mint nyugatabbra, ami biztosítaná hogy egy helyen lakj akár 10 évig, legtöbbször magánszemélyek adnak ki (feketén), akik bármikor kirakhatnak. Egyik munkatársam pont ezért vágott bele a vásárlásba most, mert megunta a 2-3 évente költözést.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ronin s8
senior tag
-
Real_Necro
veterán
válasz Dzsana #98392 üzenetére
Úgy oké, lemaradtam ott, hogy hitelfelvétellel vásárlás. Egyébként ilyen szempontból a 3. kerületben akkor szerencsésnek mondhatom magam.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Születésnapom alkalmából szeretném magam meglepni egy órával. Alapból valami svájci órát (Tissot) szerettem volna, de úgy igazán egyik se nyerte el a tetszésemet. Hétvégén voltam a Westendben és megakadt a szemem ezen a Citizen órán:[link]. Nem sokat tudok erről a márkáról, csak annyit kb. hogy Japán. Van valakinek hasonló órája? Mennyire megbízható? Ennyért nem szeretnék olyat ami pár év alatt tönkremegy.
Előre is köszönöm a válaszokat!
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Ra3
őstag
válasz Pickle Rick #98397 üzenetére
Nekem van egy rakat Citizenem, hasonló rádiókontrollos is, teljesen megbízhatóak, ezek az órák eléggé meg vannak pakolva mindenféle hi-tech cuccal kívül-belül, az elemcserét is elfelejtheted.
A kinézett típushoz annyi megjegyzés hogy az arany szín az bevonatolás eredménye, ami igénybevételtől függően biztos hogy meg fog kopni, szinte biztos hogy nem javítható és csúnya is lesz.
Emiatt én ugyanezt sima acéltokosban venném bevonat nélkül, plusz kérdés hogy az aranyat mihez tudod hordani, nem ismerem a stílusodat, de ha nem stricirokokó akkor eléggé korlátozott hogy mikor-mihez állna jól.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
bandi94
tag
válasz Mr. Deluxe #98362 üzenetére
Főleg ha nem jár úgy az ember mint én tegnap-gázolás Pécel és Rákos között- a keletiben közölték este 10 kor, hogy a mai napon több vonat nem közlekedik azon a vonalon, így maradt a HÉV gödöllőre
Epiphone Les Paul with Seymour Duncan SH2-SH4 Hot Rodded set
-
Real_Necro
veterán
válasz Pickle Rick #98397 üzenetére
Hasonló Citizenem van, már használom jó ideje.
Szép, pontos, szeretem.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest