-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #98801 üzenetére
egyre jobb
CsZ: 17 talán. olyan normál méret
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
golyani
őstag
Üdv!
Gondolkodom egy automata óra vételén, [egyelőre ez lenne a kiszemelt]. Ami érdekelne, hogy ilesmi kategóriájú óráknál, mennyibe kerülhet a szervizelés, illetve milyen időközönként kell végezni azt és hogy milyen pontosságra számíthatok?
-
g0n21
senior tag
válasz Wg5113 #98755 üzenetére
Aztamindenit, ez nagyon szép!
Golyani:
Kb 5 évente, es 8-15ezer forint között.
Pontosságban pedig +-15sec/nap[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Ra3
őstag
válasz golyani #98807 üzenetére
Általában 5 évet mondanak a szervízperiódusra, de pont az Orientekre mondtak nekem a boltban 7-8 évet is, mikor pont egy ugyanilyen Defendert vettem.
További véleményt és árat majd mondanak a szakik, de mivel nem egy bonyolult szerkezet kb. 10-15 ezerre saccolom, ez persze attól is függ hogy hova viszed be.
Azt hogy mondjuk 7 év múlva mennyi lesz, és neked megér-e majd annyit ha mondjuk kívül is le lesz harcolva, sajnos senki sem tudhatja.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz Real_Necro #98810 üzenetére
Hát nekem még nem kellett szervizeltetni, de ha arra kerül a sor szerintem elküldöm Dzsanának.
Pesten Hantost szokták javasolni, márkaszervizeknél viszont körültekintően kell eljárni, vannak lehúzós helyek.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
@mriya@
őstag
-
Kulbi
aktív tag
válasz tupacamaru #98804 üzenetére
Eddig valahogy ezek nem tetszettek, de ez nagyon rendben van!
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
SupaCow
aktív tag
-
icm
tag
válasz Misi1979 #98751 üzenetére
Kéne írni az eladónak, hogy küldje el az órát én ausztráliában élek de a lányomnak lesz aki afrikai éhezőket segíti, neki lesz ajándékba.
Más témakörben de kaptam ilyen ajánlatot. Mondtam, hogy szuper rohanok a postára."Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
csabulaxi
senior tag
vajon photoshop, gyanús a 10-0 mutató állás?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
chris-v
senior tag
válasz Takuun #98818 üzenetére
A második nem olyan rossz, de igazán egyik sem fogott meg.
De azért azt el kell mondjam, mióta jobban elkezdtem foglalkozni az óra témával és rendszeresen olvasgatok itt a fórumban is, azt vettem észre, hogy minden filmben, vagy sorozatban, ha feltűnik valaki, mindjárt a kezét nézem milyen óra van rajta. Eddig ezt sose figyeltem
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
tupacamaru
veterán
válasz SupaCow #98819 üzenetére
Ilyen óra nincs, össze van legózva, de nagyon jóra sikeredett.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Takuun
aktív tag
válasz vadászcsiga #98829 üzenetére
Vesznek egyet?
-
SsPL711
őstag
válasz Takuun #98832 üzenetére
Részemről max. egy replikát
De, arra felesleges lenne pénzt kidobni.
Bár, most is egy replika szerű órát rendeltem, de nem filmes indíttatásból, hanem azért mert több százezrem vagy millióm nincs egy órára, aminek a design-ja fogott meg.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz vadászcsiga #98836 üzenetére
Igen, ez lehetséges
De, szerintem a replika az nem az amit te mondasz.
Autókból kiindulva.
Ilyen:[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
JDMKid
tag
válasz vadászcsiga #98836 üzenetére
nem-nem. kevered a replikát a remake-el.
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
vadászcsiga
félisten
Gugli nelkul, saját kútfőből: a replikához es a hommage-hoz is kell a márka beleegyezése vagy a jogok lejárta, nem véletlenül nincs PO-hoz hasonló ora, bár Bati77 linkelt egy Epost valamelyik nap.
Ez a saját feltételezésem, lehet hogy teljesen másképp van.Ez az. Egy kis SMP, egy kis PO
[ Szerkesztve ]
-
SupaCow
aktív tag
válasz tupacamaru #98827 üzenetére
Közbe megtaláltam. . de out of stock. Pedig már indult a fejemben a projekt : (
f: @geboleather
-
busman
veterán
válasz vadászcsiga #98842 üzenetére
A replika nálam egy másolat,hamisítvány,az eredetivel megegyező márkajelzéssel.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #98842 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ezekben SW200-as szerkezet van. (Utalva itt a tegnapi gondolatmenetre.)
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest