- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zez-zez
tag
válasz kovacscsi #77849 üzenetére
Az egy komolytalan válasz volt. Persze hogy egy amerikai cég nem számolhatja fel a magyar vámot és ÁFA-t.
Egyébként majdnem biztos hogy fizetni fogsz. A beérkező küldeményeket még a posta nemzetközi kicsrélőjében ellenőrzés alá vetik. Egy EU-n kívülről származó és karórát tartalmazó csomag (pláne ha rendesen dobozában van ahogy az Amazontól elvárható) nagy valószínűséggel fennakad. Ezt onnan tudod meg, hogy ajánlott levelet kapsz a postától melyben felszólítanak (mármint a küldemény címzettjét) hogy add meg (és bizonyítsd) a küldemény tartalmát és értékét.
Nekem már csúszott át több, amcsiból is, de minden esetben egészen lapos volt a csomagolás. Lutri ...
Kb. 30% sarcot számítanak fel összesen. -
BAti77
aktív tag
-
condy
senior tag
válasz BAti77 #77857 üzenetére
Nēztem, de hetekkel ezelőtt alkalmi vėtelkėnt vettem egy Zeppelint. 48h-ig sem volt nálam. Nem jött be. Nem kockãztatok ismėt hasonló mãrlãval.
zez-zez: igen. Nekem legutóbb a spori azt írta, hogy még a vãmãru nyilatkozatot is kitöltötte, meg, hogy nem hajlandó gift jelzéssel küldeni, csak szabãlyszerűen. Megjött minden gond nélkül, pedig jó nagy dobozban volt. Lutri.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
spanyoll
addikt
-
BAti77
aktív tag
Mi volt vele a baj? Minőségileg nem felelt meg, vagy csak úgy kinézetre?
A Zeppelin-ek amúgy nem jönnek be, Junkers-ből is inkàbb a bauhaus darabokból egy-egy...(#77860) Skimaster
Hàt' persze...(#77863) vadászcsiga
Én is ezért vettem a Tissot-ot, csak kicsinek bizonyúlt...
...most eladom, hogy nagyobbra cseréljem..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Skimaster
senior tag
válasz JackFeryll #77864 üzenetére
Simán....mai világban....bármi.....
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #77867 üzenetére
Mivel nem vagyok gyűjtő, hordani még nem tudom a mérete miatt, mennie kell...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Cha-b
senior tag
-
condy
senior tag
válasz JackFeryll #77864 üzenetére
Frissült az ipad, azóta legszivesebben kivágnám. El-el csúszik az ujjam, érzékenyebb lett, vagy mifene. Ha nem figyelek oda, nem az a karakter megy amit szeretnék.
Panerai bármihez. Szerintem. Bár már látnám...
Bati77: nem volt meg a szikra. Megjött, felvettem és vissza is tettem a dobozba. Másnap elment.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
T0rnad0
addikt
válasz vadászcsiga #77863 üzenetére
-
spanyoll
addikt
válasz vadászcsiga #77867 üzenetére
Majd ... Első körben az Orient. Amúgy is most költöttem el az utolsó utáni forintjaim is filmes fényképező vázra, úgyhogy most nem ugrálok Poljotot venni
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
pohár
félisten
egész jó cucc, de ha a lünetta nem lenne ilyen csicsás, még jobb lenne
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
T0rnad0
addikt
válasz vadászcsiga #77874 üzenetére
Még nyáron vettem Dzsanától Szerelem első látásra, hordani se merem
-
fagyalllo
őstag
Seiko 5 "G-Shock" SRP507 és SRP509
Aki pedig Monstert akar venni, érdemes várni egy kicsit, ui. állítólag szintet lép és hamarosan megjelennek a 6R15 szerkezettel szerelt változatok.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Ra3
őstag
Szerintem a csúf részletek (lünetta főleg) az gyakorlatilag már a Bretyó védjegye.
Volt egykét szerencsés félresiklásuk, a Transocean-ök között vannak nagyon szépek, biztos épp szabadságon vagy táppénzen volt a főnökség mikor ezek átcsúsztak a design review-n:''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
pohár
félisten
hű, ez tényleg nagyon szép
a másiknál már az is elég lenne, ha nem lennének ott a lünettán az aranyszínű kúpokbár az 1 milliós ár kicsit megcsapott, olyan 600 körülre saccoltam, de hát ez Bretyó
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #77882 üzenetére
Köszönöm! Egész más így
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz vadászcsiga #77863 üzenetére
Ez a Poljot gyönyörű. - Sima postával, doboz nélkül kértem. Remélem átcsúszik, és hibátlan lesz.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Ra3
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz 5-ös kezelő #77886 üzenetére
Nem generációs lépcsőfokok, a 6R magasabbra pozícionált szerkezet, ilyen van pl. a Sumo órákban, vagy egy rakás SARB modellben.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #77889 üzenetére
Én az aw1360-at már megvettem szeptemberben 99-ért, de pont az a fajta azóta is out-of-stock (barna szíjas), csak a fekete szíj-fekete számlap kombó van raktáron.
Ezen viszont erősen gondolkodom, már régóta vadászok egy ilyenre (nyár óta nem volt náluk, és most visszahozták):Ebay-en lehetne találni az amcsiknál, de a nem japán, és leharcoltakat is felverik 30k fölé, plusz szállítás, és máris nem olyan jó üzlet egy használt óráért.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #77891 üzenetére
Azóta mondjuk a dollár is felment rendesen, az enyém annó 41-ben volt, most 37 azt hiszem ezzel a brutál akcióval.
A Kentex-nél egyébként talán a nagyon ezüst a számlap ami nem jön be annyira, ha automata vonalon keresgélnék akkor lenne bőven esélyes a sok Seiko között amiket az elmúlt hetekben linkeltél.
De azért jó hogy vannak ilyen videók is
Ez is megolcsósodott, szóval teljesen tanácstalan vagyok hogy mi legyen:[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
Akkor még egy kis Seiko 5!
Az újabb SRP sorozatban eddig alig volt egyszerű, letisztult formájú óra, pár napja megjelent egy egész olcsó sorozat, a Creation-nél $142-ért kapható SRP621 és társai: [link]Annyira újak, hogy Yeoman blogján kívül nem is igen lehet normális fotót találni róluk.
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #77893 üzenetére
Na igen, egyébként az SRP605 amit linkeltél szintén elgondolkodtatott, nekem sokkal jobban tetszik mint az az "enyhén" túlárazott és hasonló kék-arany monster amiről beszéltünk pár hete-hónapja. Csak sajnos itt nem nagyon lesz lehetőség gondolkodni, mert ezt pillanatok alatt széthordják, aztán várhatunk ha ilyet akarunk:
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz fagyalllo #77893 üzenetére
Köszönöm a felhomályosítást szerkezetileg - . SRP 513K1 /itthon 70e /, talán a következő rendelésem lesz, bár jobb lenne fekete dátumablakkal. A Rodina mennyire használható? Tudom, kínai, de Nomosra most nem futja - és azt hordani sem merném. És a Vaterán van egy tv tokos, kék számlapos Rakéta cirill dátummal... Dzsanáéról lemaradtam anno. Gyerekkoromban szemeztem ilyennel, de végül 26 köves day date Slavát vettem. 720 Ft volt, a Rakéta 550... 1978 körül. Slava mai napig szépen működik, az első órám.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Dzsana
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs