- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"_Maverick_"
kezdő
16cm-es csuklóra egy 44mm-es Longines Hydroconquest szerintetek már túl nagy lenne?
-
-Ben-
veterán
válasz "_Maverick_" #256406 üzenetére
Nekem a 42-es Sharp Edge GMT is nagynak tűnt egy kissé a 18-as csuklómon, de még épphogy belefért…
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Még a 41-es is nagy lenne, de a hosszú tokfülek miatt talán még a 39-es is.
-
SOAD19
addikt
Az már szerintem is nagy lenne. Bár, ha a l2l-ja nem nagy, rövid tokfülei vannak, akkor talán még elmegy. De kicsi az esélye. Most nézem, hogy 50 mm környéke a l2l-ja, ezesetben az nagy lesz, én elengedném a helyedben.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz LimaBravo69 #256397 üzenetére
Köszönöm szépen a választ és hogy vezted a fáradtságot és képeket is tettél fel.
Elsősorban Ő a kiszemelt. Tudom merész. De pont ez lenne a poén, hogy az elegáns, konszolidált óráim mellett legyen valami teljesen más, ami passzol a lazább, sportosabb öltözködéshez.
Én is úgy gondoltam, hogy nagy bufla valami. Még a bolt vitronében is olyan nagynak látszott. Aztán felpróbáltam és volt kb 10 percig a csuklómon és úgy már egyáltalán nem éreztem nagynak. A párom is megjegyezte, hogy "Húú, a kezeden nagyon jól áll".
Csak abvan nem vagyok biztos, hogy "megér" ennyit, vagy sem. Tudom ez nagyon relatív. Én azt gondolnám, hogy végülis ez egy japán automata, amit ha japó logo alatt venném ugyanazt. Vagy tévednék?
Az értékét nem úgy értem, hogy 1 év múlva szeretném jó áron eladni, mert nem. Csak ne legyen egy lesajnált valami ennyiért.Egyébként még vele is szemezek. Tudom, 2 teljesen ellentétes stílus. De vajon mi indokolhatja a ~100e ft különbséget? Elvégre mind a 2 automata. Gondolnám,hogy ugyanaz a szerkezet van bennük.
Köszönöm szépen
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz Feherfy #256419 üzenetére
Segítek: szerintem jól elcs.szték az Adventure-t a políros Steinhart felirattal, mindig utáltam ezt a megoldást. A logó még oké, hogy políros, az Orientnél is tetszik, de ez a nagy felirat ocsmányul fénylik. És alatta is fura az "ocean thirty-nine" felirat, annak inkább alul kellene lennie (vagy sehol), mint nagyon sok másik modellen.
-
-Ben-
veterán
válasz krisztianAMG #256417 üzenetére
Szép… Mindig is kedveltem a Seiko koktéljait..
Szerk.:
dzsi23: Szerintem is sok az a fénylő Steinhart felirat…[ Szerkesztve ]
-
mrbego
aktív tag
Pár új Citizen érkezett: [link]
Üdv, P
-
phrenetiX
tag
Mennyire néz ki rosszul ezzel a szíjjal?
kép3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
LimaBravo69
tag
válasz -Maci- #256413 üzenetére
Én is szeretnék hasonló színt mint a sárga, de az nem Vostok lesz (nekem elég ez a kettő), inkább valamelyik Casio modell - azt bringázáshoz venném. Amúgy a narancssárga színvilág is nagyon bejön a citrommal együtt
A kék modell nekem jobban tetszik, de ez nyilván egyéni ízlés kérdése. Az bőrszíj valószínűleg elpusztíthatatlan
Ahogy feljebb is írták, a szerkezet mindkettőban azonos, azt nem tudom megítélni hogy a tríciumos világítás negér-e 100.000 különbséget.
Nekem nem, én alszom éjszaka - de ez megint csak egyéni preferencia kérdése."The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Deskdiver
senior tag
-
őstag
Ebéd utáni sziesztához...
Tudvalevő a másodpercmutatós véleményem.
Érdekeltek az egy mutatós órák... mint egy Meistersinger, vagy egy Zeppelin Monotimer Set... de aztán csak egy Fawler PAZ-t vettem, a többi sima' órám mellé.
A napokban pedig szembejön velem egy másik sztori, amiben valakik továbbmentek és ahova eljutottak azt Martkeing és Hype körítéssel próbálják legalizálni.
Nem kevesebbet ígér a svájci cég, minthogy: "Ez a karóra megváltoztatja az életed!">>Ez a cikk amin lehet elmélkedni.
>>Ez pedig az órák... amiről a cikk szól.
Nem akarok belemenni a filozofálgatásba, ami életre hívta ezeket az órákat.... a márkajelzés nélküli számlap is érdekes. Sima Ronda szerkezetes kvarc órák lennének... de a benne lévő csavar' miatt minimum annyit érdemes mondani, hogy érdekes... Egy ilyen órát elézve, már jó messze kerültünk attól, hogy a másodperc mutató miképpen mozog... vagy üt indexre.... Ha eleve nincs, ha nem kell, sőt....
A szögletes tokos pl. valami borzalom.... Szerencsére van más is.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
nagyúr
válasz bluemirage #256442 üzenetére
Valaki szóljon már a gyártónak, hogy igen, nem sikerült újra feltalálni a melegvizet.
A magyar oldal tulaja meg merjen már eljutni arra szintre, hogy nem adja a nevét végre ilyen bődületes marhaságokra.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
@mriya@
őstag
válasz LimaBravo69 #256438 üzenetére
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-Ben-
veterán
A 9F85 kézikönyve szerint 3-4 évente javasolt a komplett szerviz. Létezik, hogy egy kvarcot 3-4 évente szervizeltetni kell? Valahogy azt gondoltam, hogy ezeknek elég az elem és tömítéscsere.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest