-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
Mi van? Az új Merkur 62MAS tokját a Jéger-Lekúrt beszállítója fogja gyártani?
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Deskdiver
senior tag
válasz fagyalllo #201199 üzenetére
Köszi. Találtam ugyanezt a feléért valami más felirattal. Látom ez már patinásítva van. Azt magam akarom csinálni, mert már folynak a kísérletek ígéretes eredménnyel. Szóval keresek tovább.
(#201201) fagyalllo Engem nem lep meg semmi. Kb. eddig a Rolex S.A.-ra nem lehetett csak rábizonyítani ,hogy Kínában gyártat.
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz gipsztigris #201159 üzenetére
Miért szerinted is olcsó?
Deskdiver,szerinted is jó áron van 200k-ért a Monster?Én hozzászóltam...és törölték...majd írogattunk a tulajjal és igazából megállapította,hogy 470k -ért is hirdethetné de az már túlzás.
És egyébként miért nem tetszik az ára, mert zafír nélkül alkuval 145-ért is odaadná.
Én meg azt mertem mondani,hogy cirka 2 éve még 70 ezer volt....és akkor most nem kell eladni,mert 5 év múlva simán elmegy 1 millióért. -
gipsztigris
addikt
válasz m3tr0 #201207 üzenetére
Igen, szerintem is olcsó!....Ja, nem! Arcátlanul drága!
El vannak varázsolva néhányan, akik azt hiszik, hogy azért mert valamit már nem gyártanak és nem lehet kapni (de kis túlzással tegnap még 230 USD-ért lehetett kapni sok helyen) mindjárt gyűjteményi darabbá válik és megháromszorozódik az ára!
Ez az én szememben szimpla szélhámosság amihez néhány csoporttárs "bűnsegédként" asszisztál és megpróbálnak együtt balekot szerezni erre a példátlanul értékes órára!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
m3tr0
őstag
válasz gipsztigris #201208 üzenetére
Én szakmailag nem vagyok sehol,de józan paraszti ésszel végig gondolva én is erre jutottam...
De most már a hirdetést sem látom.
Gondolom letiltott a hirdető, mind1. -
fagyalllo
őstag
Jajj, hagyjátok már a Monstereket, lejárt lemez, most már a 6138 Kakume és UFO a menő!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nagyúr
Amikor fent voltam, simán érzékelhető volt a fészen a laza összejátszás, hogy a liciteseknél iszonyat tolták fel az árakat.
És ha ép nem az az 5 vagy 6 ember "licitált" akkor milyen véletlen! Pont a legjobb ismerősei azoknak.
Innentől ezekből én is kiszálltam....
De ez már történelem...
Ma adtam be négy órát szervizbe... Kari előtt mind kész!
Így megint lesz egy új órám. persze ez is Poljot.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
m3tr0
őstag
Srácok,
ez a pilóta óra mennyire ajánlott?
Olcsóbb pilóta órákat nézegetek és ez eléggé tetszik.
Van esetleg jobb ajánlat ilyen 100 dollárig? -
pulutodurumo
őstag
-
pulutodurumo
őstag
válasz pulutodurumo #201218 üzenetére
Ez 100$ alatt van, és nem kínaijátszós.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
apuc
őstag
Nem kell megvenni. Egyszerű.Minden óra annyit ér, amennyit adnak érte, hiszen régóta tudjuk ezt jól.
Nem is értelek, mi ez az egész..Irigység talán? -
gipsztigris
addikt
Ez így igaz, abban az esetben ha nincsenek irányítva a nem hozzáértők. Ha finom befolyásolás történik, az az én szememben továbbra is szélhámosság, hiszen az eladó is, és még néhány segítője mind tudja, hogy az az óra nem ér két kilót, és még sokáig nem fog annyit érni. A szakértő csapat egyik tagja sem adna érte csak max. 100eFt-ot és akkor lehet még sokat is mondtam, de azért szeretnének cinkosan összekacsintani az eladóval ha találnának kétszázért vevőt. És ez ami zavar engem!....
Amúgy meg mire lennék irigy? Az esetleges nagy haszonra? Életemben sokszor voltam olyan helyzetben, hogy maximálisan ki tudtam volna használni a partner tájékozatlanságát, de nem tettem. Főleg amikor autószerelő vállalkozó voltam. Ha akkor nem tettem ilyet akkor most miért lennék rá irigy? Nem is értem hogy kerül elő egyáltalán a kérdés az irigységről?
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Veron
addikt
válasz pulutodurumo #201219 üzenetére
3-4 éve vettem egy ilyet tesómnak, azóta is nagy megelégedéssel használja. Gondozásmentes és van belőle fekete PVD bevonatos is. Elég nagy az átmérője, van “jelenléte” a csuklón.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Quartz51
tag
válasz alphaville #201224 üzenetére
Ez mi, zsebóra tokozás?
-
m3tr0
őstag
válasz pulutodurumo #201218 üzenetére
Fú de jóvagy!😁
A Citizen már teljesen komoly,abba az irányba mennék tovább.Köszönöm!5
-
apuc
őstag
válasz Mercutio_ #201221 üzenetére
Nem, sem itteni, ismerem az érintett tagot, akit itt páran igen sokszor és sok esetben igen mnősíthetetlen jelzőkkel illetve emlegetnek. (Pl: zsírdisznó, ami arra nézve, aki ilyet ír a másik emberről maximálisan elegendő .)A zombiland sem éppen. egy objektív jelző a Seiko csoportra..
Emberileg ezt nem értem, a többire meg magasan teszek.De sem az itteni, sem az ottani " nepperek" nem zavarnak, zavartak, amiért "read only"-ból ideírtam, az csupán az értetlenségem a fent leírtak miatt.
Amúgy akit ilyen válogatott jelzőkkel illetett itt valaki, szintén tag itt is..
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz gipsztigris #201178 üzenetére
Sokszor pont az a baj, hogy az emberek nem az óra képességei alapján választanak, hanem a nèv, meg hogy mit ismernek fel a zemberek.
Aki ezek alapján szeretne választani, olvasson Player.hu-t (nem bántom őket, mert én meg a roadsterre írok olykor, és testvér lapok, de a player a kattintasra, és a nem geek-ekre megy, a roadster meg inkább egy picit highlife + középosztály).Engem egyáltalán nem érdekel, hogy az emberek tudják-e hogy mi van rajtam és mennyibe kerül, nem érdekelt akkor sem, amikor vintage Citizen kronoim voltak, akkor sem, amikor Reverso, és most sem, amikor SMPc.
Főleg, hogy a Reversora a legtöbb ember azt mondta “jópofa”.
A Seiko, Citizen, Tissot, Certina, Doxa minden magyarnak ismerős ha ért hozzá, ha nem. Mert ezek nagyjából mindenki számára aránylag könnyen elérhető darabok.
A vlog címe is Őszintén: órákról, és az írott cikkek között sem ferdítettem soha, csak azért mert az a valami népszerűbb, vagy éppen nem.Összességében nekem nem az a célom, hogy megmutassam az érdeklődőknek, hogy mit érdemes venni ahhoz, hogy mindenki tudja mi van rajta, ha meghallja a nevét, hanem hogy mi milyen helyet foglal el ár-értek arányban. És akármennyire nem ismeri az emberek többsége, kerámia lunetta, rendes zafír, sunburst szamlap, rendes szij és csat, 9-és Miyota werk ennyiért nincs a többi gyartonal, akikről szó volt. Nagyjából 150.000 ig ez a befutó. Nálam.
Az Orient Mako 3 már közelít, de azért még nem éri utol, a Seikok meg... ha lenne rendes MEO, és atállnának zafirra, akkkr alakulna már, de a félre nyomott lume, az elfordult chapter ring, a nagyon tré jubilee szij még inkább a nyolcvanas-kilencvenes éveket idézi.De az ugye nem titok, hogy a félrenyomott lume ellenére nagyon szeretem az SNE498-am.
Ha pedig valaki villant ami akar órát venni, akkkr nem Seiko, meg Orient kell, hanem nagy aranyozott Invicta
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
gipsztigris
addikt
válasz g0n21 #201229 üzenetére
"Sokszor pont az a baj, hogy az emberek nem az óra képességei alapján választanak, hanem a nèv, meg hogy mit ismernek fel a zemberek."
Ez bizony így van! 90%-ban az emberek így választanak, és bizony dícséretes ez az elhivatottság amivel megpróbálod terelgetni a helyes vagy helyesnek vélt irányba az olvasókat. Ez olyan hivatás mint az ördögűzés. Ha sikerül akárcsak egyetlen lelket is megmenteni a Klein Dániel, Filippo Loreti és hasonló órák vásárlásától, már nem éltünk hiába.
Ugyanakkor fenntartom, hogy a véleményvezéreknek sokkal nagyobb a felelősségük mint egy átlagembernek, de mint véleményvezér nem pont rád gondoltam, hanem a fészbukos hangadókra, és ismertebb "kereskedőkre".[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
marquuard
veterán
Hali, ETA Powermatic 80.111 is műanyag alkatrészes, mint amivel a Tissot V8-akat felszerelik? Bakancslistára került, de gagyit nem akarok venni. Ahogy olvasom chrono certified.
PSN ID: marquuard
-
g0n21
senior tag
válasz gipsztigris #201231 üzenetére
A világért sem lennèk olyan nagyképű, hogy véleményvezérnek gondoljam magam
A másik felére inkább érvényes a gondolatom.Én foggal körömmel harcolok lorettiék és barátaik ellen egyébként, és pont a Seiko - Orient vonal fele irányítok akit csak tudok. Aztán ha már eléggé orabubu, majd vesz noname órákat.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Következő kiszemeltem egy Seiko kinetic. Maga az óra megjelenése tetszik, nem a kinetic meghajtás.
Nem hordanám gyakran. Ezt forgatóba kellene tennem, hogy ne merüljön le? Elég ha néha felveszem pár órára, vagy az kevés neki?
Nem az zavar, ha be kell állítani a pontos időt, inkább a lemerülés miatti meghibásodástól tartok.Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
sting2
addikt
Sziasztok!
Feleségem számára szeretnék valami " klasszikus" , kerek tokos, fémkarkötős, fekete vagy sötét számlapos, kecses - vékony csuklóra, valami minőségi órát.
Tisztában vagyok vele, hogy nincsenek nagy csodák 60 - 70 ezer környékén, de a divathuncutságokat sem erőltetném.PL :
Engem egy 40 + éves - Roamer Rockshell Mark II szolgál már vagy 10 éve hiba mentesen, ezért merek benne bízni.
Van esetleg " vetélytársa" hasonló kondíciókkal, mint a fenti példa?[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest