- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz squir #173795 üzenetére
Nem kell sportos, klasszikus letisztúlt a cél
Kilót sose írunk, ha ideális akkor se
csabulaxi: Az a pipin pöpec trufa edition milyen lehet?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
csabulaxi
senior tag
meg lettem villámcsappva, jee (ACDC_Thunderstruck ( Szinkron Fordítás ))
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
saiyajin
senior tag
válasz schawo #173778 üzenetére
Itt a link: Seiko Sea Lion
Ha most akadna rá kreditem, nem sokat gondolkodnék szerintem."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Atesz 666
aktív tag
válasz saiyajin #173808 üzenetére
-Szép óra,de vagy kerek legyen vagy szögletes,ez a kettő egyszerre nem valami tetszetős így nekem.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
fagyalllo
őstag
válasz alphaville #173811 üzenetére
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
knoxhu
senior tag
Kéne egy kis segítség ha feljött a Casio téma.
90'-es években volt egy Casio-m ami ezüst fém szíjjal és tokkal volt, digitális kijelzővel.
Úgy gondolom valami ilyesmi volt, de nem tudnám pontosan meg mondani. Tudnátok tippet adni modell számra?[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
-
oba
addikt
Még jó, hogy egyik sem "sold out" [link]
Amúgy biztos volt már ezerszer kérdés, de ha innen a DFI -től rendelek és az ingyenes szállítási módot kérem, akkor honnan küldik az órát? Elméletileg lehetséges, hogy vámköteles lesz a küldemény? Másképp kérdezve, megéri a 21 dolláros tax-free shipping az árát?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
csabulaxi
senior tag
válasz alphaville #173822 üzenetére
kábé egy hónapja rakta be valaki az emag-os linket, az indította el a kishangyát, akkor ez a mrw-200 sorozat pár típusa 6500-ért volt. az nagyon rendben lett volna. .
sajnos lecsúsztam róla, utána láttam meg kirakatban a z mrw-300 sorozatot abból is a military zöld tetszett meg és hogy ez soláros.
ütni-vágni-zúzni jó lesz, a fullos gshockot sajnáltam, hülye egy dolog ez
amúgy érdekes dolog ez a gshock dolog, mert minden kis koccanás egyből meglátszik rajta karc formában, leszedtem róla a burkolatot, alatta már vízköves volt , állt a sár és hát úgy ránézve olyan, mint az ázott kutya, pici kis fröccsöntött órácska.itt a video a tokvédő (cover) cseréről, egy mozdulat ledobni róla és látszik, hogy a dögös 4 csavar csak dizájn elem rajta, semmi funkciója nincs
How to replace bezel and strap on GShock 7900[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
oba
addikt
válasz gipsztigris #173828 üzenetére
Köszi!
Lauda: thx neked is!Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Az óraszíj szélességét hogy kell értelmezni? Pl. ha az órán 19 mm-t mértem, akkor arra 19-es szíj is kell, vagy az szorulni fog bele, és 18-ast kell venni?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Blind
kezdő
Sziasztok !
Egy Casio G-Shock GW-M5610-1ER óráért mennyi pénzt adnátok ?
-
TOZ
addikt
válasz pulutodurumo #173833 üzenetére
Legfeljebb szorul egy picit 😁
-
Blind
kezdő
Új ,bolti :Időzóna a bolt ami árulja. Eddig ez a legolcsóbb ajánlat [link]Ennyiért megérheti ?Vagy várjak vele egy évet,hátha lejeb megy az ára?
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz Blind #173836 üzenetére
Jó óra, jó funkciókkal, annak az árnak a környékét simán megéri.
De a Borkutime-ban olcsóbb: Casio GW-M5610-1Keresd meg itt a fórumon Timecenter-t, biztosan segíteni fog a beszerzésben (esetleg az árban is)
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz TimeCenter #173848 üzenetére
"a következő hirdetett"
Mit,hol?
Én csak Neked írtam az óráról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok