- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
38 mm koronazáras órákból nem sok van a piacon. Nagyjából van az alpinist, a multifort meg egy skx széria (ha még lehet kapni)
Valaki tudna még opciókat?
-
nagyúr
Halkan megjegyzem, hogy a Bauhaus sok esetben keveredik a mai embereknél a minimállal.
Van különbség azért.
Minimált nem nagy dolog skiccelni.
De a bauhaushoz azért érteni kell.
Én az Art-Decót hiányolom.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
ha lesz az jó áron
úgy értelmezem, hogy létrejött a project és májusban szállítás,
200$ Uk-bólcsak az a gond, hogy 6 betűs a cég neve
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
C0RVUS
tag
válasz pulutodurumo #172613 üzenetére
Szóval, ha nem csak a múltszázadeleji szögletes katonai órákra gondoltok, hanem a Jugendstil és a Szecesszió amcsi változatára, akkor itt egy valamikor már berakott cucc: Visitor. Ezek nem viccelnek.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Polarstar #172606 üzenetére
"Halkan megjegyzem, hogy a Bauhaus sok esetben keveredik a mai embereknél a minimállal."
Azzal nincs baj, ha nem fogalmatlanul keveredik, mivel elég sok köze van egymáshoz a kettőnek, a minimalizmus is a tízes-húszas évek művészeti mozgalmaiból, köztük a Bauhausból táplálkozik. Egy mai minimál design órát nem feltétlenül tartok alacsonyabbrendűnek, mint egy olyat, amin jobban megjelenik az eredeti Bauhaus jelleg, egyszerűen csak más, de valahol mégis közösek.
"Én az Art-Decót hiányolom."
Nagymamámnak volt nagyon szép art deco stílusú órája, legalább ötven éven át hordta. Képem sajnos nincs róla, de majd megpróbálom előkeresni.
-
C0RVUS
tag
válasz Stauffenberg #172626 üzenetére
Eszembe jutott ám még valami, ami érdekes lehet számodra. Van (volt) egy Riki Watanabe nevű nagy japán dizájnerről elnevezett széria. Gondolom, ő is tervezte, mindenesetre csak nem rég halt meg. Ebben azért megjelenik a japánoknak a Bauhausnál kicsit régebbre visszanyúló "minimalizmusa" is. (Ja, és kiderül, hogy ebbe az Orientbe ez is bele van gyúrva. ) Viszont sajnos eladót nem találtam belőle. cikk
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
-
C0RVUS
tag
Ha netán Kínából rendeltek, még ilyesmi is történhet a kis csomagotokkal: [link]
-
berigazek
őstag
-
7s26c
őstag
válasz berigazek #172638 üzenetére
Amikor a volt munkahelyemnek a DHL szállított, volt, hogy egy kisfőnök is ment a kocsival mert egyszerűen nem érkeztek meg tételek áruházakba. A végén futárfejek hullottak. Amennyire tudom egész a hatóságig gurultak. Persze ez évekkel ezelőtt volt.
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz berigazek #172638 üzenetére
Mi is rengeteg csomagot kapunk és küldünk napi szinten és a többségük kényes elektronikai eszköz (nem ritkán 8-10 ezer eurós darabok), szóval azért meg tud állni bennem az ütő, mikor az irodában felveszi a futár a cuccot, ott még mosolyog és úgy csinál mint akit érdekel az egész, aztán az ablakon kinézve látom, hogy úgy dobja be a raktérbe a dobozt, hogy a fal adja a másikat.
Egyszer pont ott álltam a futár mögött az udvaron (tök véletlenül), engem akkor még nem vett észre, ugyanígy bedobta a raktérbe, koppant vagy háromszor, erre odaszóltam neki, hogy "haver, úgy dobáld, hogy két évnyi fizetésed van a dobozban". Láttam, hogy falfehér lett ettől az információtól. Azóta rendesen bánik a csomagjainkkal.
Alapos csomagolás + értékbiztosítás. Ezek nélkül semmit nem adok fel ami kicsit is drága.
-
krx21
nagyúr
Én is már több mint 10 éve dolgozom együtt különböző szállítmányozási cégekkel. Tudnék mesélni...
A legtöbb cég sok bérsofőrel dolgozik sajnos...
Láttam olyat, hogy a platós teherautóról ledobált dobozokból csinált magának lépcsőt a sofőr... Aztán behozta az árút 6 lábnyommal a tetején. Mondtam neki, akkor most vegyünk fel egy fényképes jegyzőkönyvet...
Mindegyik dobozon amúgy a törékeny piktogram is rajta volt. A hangja megváltozott mikor mondtam, mennyi az árú biztosítási értéke.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Nem tudom...nekem nagyon tetszettek ezek a robotok...nekem nem az jött le, hogy milyen durván bánnak a csomagokkal, hanem az automatizálás...persze nyilván amibe beleejti azt kellene megvizsgálni...de ahogy többen is írták...megfelelő kipárnázottság , értékbiztosítás...
-
terra052
őstag
Friss, ropog: Steinhart Triton 1000 titan
werkmania.hu
-
7s26c
őstag
válasz krx21 #172641 üzenetére
Reggel hattól este hatig mennek, azért tojnak bele. Túl nagy teher alatt dolgoznak. Persze ettől még nagyon is kellene vigyázniuk mindenre. Én voltam futár, 10 napig bírtam, hogy ötkor keltem és 10-kor feküdtem le, a kettő között meg rohanás.
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
rtivi
csendes tag
válasz alphaville #172648 üzenetére
A múlt. A régészek is ilyen helyekről dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest