- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7s26c
őstag
válasz alphaville #158149 üzenetére
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Skimaster
senior tag
Érkezett egy újdonság....ugye sokaknak nem tetszik,ha egy óra túl magas,mert az ad neki "krumpli jelleget",nyilván alkat kérdése is,kinek mi áll jó.A Panerai most csökkentett a magasságon,persze másik szerkezet is kellett hozzá,mert a P9000 nem férne el ekkora tokban.
Íme egy újabb összetéveszthetetlen finomság:LUMINOR due videó![ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
válasz Skimaster #158157 üzenetére
Nem tudom, mit esznek az emberek a Panerai formáján (meg magán a brand-en), de ez a mikrorotoros változat nekem is bejön Hogyé mérnek egy ilyet?
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
törölt tag
válasz lkksioskdl3 #158160 üzenetére
+ 7s26c: Azaz. Hozzáértem és leestek a fogak úgy el volt öregedve a műanyag.
-
Szulita28
senior tag
válasz csabulaxi #158154 üzenetére
WOW. Eléggé rendben van az óra, meg a nyitóoldaluk is.
Sapphire coated double domed mineral glass with Anti-Reflective treatment
[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
von toth
tag
válasz TimeCenter #158089 üzenetére
A régi ruszkik közül melyiknek van jó ütésbiztosítása?
-
alphaville
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #158172 üzenetére
Az 5-ös kezelő- szindróma enyhe tüneteit mutatom; nem látom a dátumot, így felesleges állítgatni.
-
Skyhunter
őstag
No kérem. Hétem megyegyeztünk Gonzival, megjött tőle a Steinhart Aviation Automatik. Nagyon szép darab, régi álmom vált valóra. A számlap-mizériára közben Gonzi kapott válasz Güntheréktől. Azért nem láttunk még ilyet, mert ez új, 2016-os dízájn, csak lusták frissíteni a weboldalukat.
Köszönöm Gonzinak a lehetőséget, és mégegyszer bocsánatot kérek,
mert lemadaraztam.Nyilvános fórumon többet ilyet nem teszek.Lőttem egy képet ma Békéscsabán, a rozsdásodó MIG szárnyán. Sajna nem voltak túl segítőkészek a repteresek, szerettem volna egy pilótakesztyűt és egy sapkát kelléknek, de nem adtak.
A dobozban Steini és Csiga Molnijája (nekem és szerintem a fórumlakóknak is így fog mostmár megmaradni hogy "csigamolnijája").
A kép minőségéét elnézést, nem vagyok fotómágus, mobillal készült, ráadásul a MIG fák között van, kevés napfény jut oda.A dobozról....egyszer láttam ilyet Steinhart fórumon, akkor elhatároztam, hogy valami hasonlót csinálok. A box Alec Bradley Black Market szivarosdoboz, bay'-ről fillérekért vásároltam. A képen látható zöld változat ritkább, lévén a "Filthy Hooligan" almárkát 2013 óta nem gyártják. Azért még hozzá lehet 1-1 darabhoz jutni.
A "párnák" kenderfilcből vannak, remekül passzol a kheki/zöld katonai stílushoz. Egy ismerősöm házbontásánál megláttam, hogy a régi parketta alatt ilyen figyel, villámcsapásként jött a felismerés, hogy a dobozba ilyen kell. A kép II. világháborús, rengeteg jó képet lehet neten találni. Én ezt valamelyik jenki képarchivumból kapartam elő.Végezetül, hogy teljes legyen az "áorom és bódottá".....rájöttem , hogy Gonzi mégiscsak madár......alant a bizonyíték. Jöhetnek a megfejtések, hogy ki ő, és melyik "univerzum"-ban él....
-
Szulita28
senior tag
válasz BAti77 #155083 üzenetére
Megérkezett végre a Borealis-om, amit - döntően - eme írás alapján vállaltam be. Nagyon komoly cucc, egyértelműen jobb az OM-nál. Borealis-t vegyetek
-
freelanced
addikt
Sziasztok!
Ez az óra megér ennyit szerintetek?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
BAti77
aktív tag
válasz Skyhunter #158188 üzenetére
Megvan az vintage/pilóta érzés, amin a körítés (doboz) csak emel...grat!
Szulita28
Örülök, ha segíthettem...
Az eredeti ISOfrane tényleg nem sokkal ad többet érzetre, mint a Borealis, árban viszont jóval több...jól döntöttél..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz alphaville #158176 üzenetére
Tudom, miről beszélsz... Ennek ellenére úgy vagyok vele, kell vmi komplikáció, h ne legyen unalmas a számlap. Kivéve a Panerai /és klónjai/, ott kifejezetten zavar a dátum, járástartalék-kijelző v küklopsz.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
Már a második óránál járok úgy, h elemcsere után az illuminátor világítás felvillan /gombot nyomva/, utána soha többet. Lehet h nem én vagyok ügyetlen, hanem ennyire gagyi az Agfa photo elem? Friss, feszültség 3,3 V. Minden más funkció működik, hangjelzések is. Eredetileg Panasonic volt benne. Ez az óra típusa :
[link]39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #158198 üzenetére
Ne töprengjetek, valszeg ennyivel jobb a Panasonic 1620, mint az Agfa. Már hangjelzések sem működnek, feszültség 2,98 V. Gyári Pana elemmel 6 évig ment az óra.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest