- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Chrono24-en történő rendelésben ki tud nekem segíteni?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KelemenUhr #126484 üzenetére
Elore senkinek ne utalj, akiben kicsit is ketelkedsz!!
En beszeltem vele, arult egy Orient Makot, de Makoi () igy csak postazni tudta volna, meg nem volt garija, szoval passzoltam...
-
resool
aktív tag
válasz phranxinatra #126504 üzenetére
Lehet, hogy neked hülyén hangzik, de attól még ugyanilyen jelentése van az angol anyanyelvűeknek is, nekik mégis megfelel,; ugyanúgy megvan a kicsit degradáló jelentése is az angolban.
"He's just a casual guy."[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz phranxinatra #126504 üzenetére
Szerintem:
dress watch=öltönyóra, pl. IWC portofino
Casual watch= nem alkalmi, hanem inkább valamilyen alkalomhoz illő. Mert pl. van business casual (outfit) is, tehát pl. üzleti-.A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz resool #126506 üzenetére
Igazad van, a casual tényleg lehet az angolban is degradáló, erre nem gondoltam. Ettől függetlenül az, hogy hétköznapi óra nekem még mindig furcsa. Vaterás gagyiárusok egyik kedvenc fordulata az "ez nem egy hétköznapi óra!" frázis. Mondjuk én pont azt gondolom, hogy nem kell minden megnevezést feltétlenül lefordítani.
Abba, hogy mi a bajom az "öltönyórával", már bele se kezdek.
-
bucsher
őstag
-
törölt tag
válasz resool #126502 üzenetére
resool: Tényleg, köszi. Ezek közül csak a Vertigo-t nem ismertem.
A Lonzsit néztem sokat még régebben, de ha őszinte akarok lenni, nekem kicsit zsúfolt a számlapja és a koronavédő is olyan szögletes. Ebben az árkategóriában már láttam szebbet.
Cha-b: köszönöm, tetszik a Ch.Ward, nem rossz, de annyira nem jön be. London felirat, alul meg Swiss Made, szóval nem beszél hozzám.
-
SeatZola
őstag
Én is csak ezt a maláj oldalt találtam Titoni ügyben. Azért ez hihetetlen, hogy egy európai/svájci óragyártó terméke nem elérhető európában.......
Zoli
-
alphaville
aktív tag
válasz CoolBoy323 #126525 üzenetére
Egy ízlèses tárgy van a kèpen; az ablakkeret...
-
condy
senior tag
Ehhez kicsi az IKEA-s imbuszkulcs.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Wg5113
aktív tag
válasz KelemenUhr #126463 üzenetére
Órások által nem ajánlott szerkezet sürün 3 évente kell szervizelni,mert a modul nagyon terheli az alapszerkezetet, hiszen az nem erre készült.
-
veloke
tag
Nagyon szép darab! Nyolclövetű...
-
teratti
senior tag
-
badzsy21
csendes tag
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni a skywatches-ról szeretnék rendelni egy órát, amikor rákattintok az add to cart-ra akkor az összeghez hozzáad még egykis adót.Vmit rosszul csinálok vagy ez egy új opció lett az oldalon.Előre is köszönöm a segítséget.
-
jolti
senior tag
Ma megérkezett az országba az órám végre. 17 nap idáig.
Remélem most már gyorsan ideér.A lume festőknek ajánlom. Én is kipróbálnám, ha lenne itthon! De majd rendelek.Ötletes!
-
Wg5113
aktív tag
válasz teratti #126532 üzenetére
Azt.hogy ki csinált ilyet először nem tudom,Az biztos ,hogy a Tag is elkezdte az ETA alapokon nyugvó modulos kronokat forgalmazni az óráiban.Mint írtam nem túl szerencsés dolog ,de ha mindig megkapja időben a szervizt semmi baja nem lehet,csak ez nem 5-6 év. Nem is olvastam órásokkal beszélgettem erről ők csak tudják.7750-et kell venni azzal nincs semmi gond. Pontos ,erős nagyon elismert szerkezet szerintem.
-
jolti
senior tag
válasz Szabikaa20 #126537 üzenetére
Majd szbalogh hátha gyárt egy f@nyányosat, az új, nano-mega-micro szűrt csodaszerrel! Kíváncsi lennék rá.
-
Narakh
senior tag
Azon gondolkodom, hogy a komolyabb darab előtt, még így karácsony táján meglepem magam egy kis Seiko SNK809-essel, ami egyáltalán beindította a mechanikus órák iránti vonzalmam még tavaly. Ezzel együtt kirándulást is teszek a bőrszíjas órák világába, viszont amit eddig volt szerencsém ismerősök révén felpróbálni, mind valamilyen szinten kényelmetlennek éreztem. Van esetleg valami konkrét szíjtípus, ami így kezdésképp, a megszokáshoz ajánlott lehet?
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
teratti
senior tag
válasz Wg5113 #126536 üzenetére
7750-et kell venni azzal nincs semmi gond... ...erről már lekéstem. Nem tudom volt-e már kinyitva egyáltalán de nem lehet rossz mert mint ahogy írtam pontos viszont jó lenne rámérni. Ha megmarad nemcsak a kötségektől tartok hanem, hogy nem sokan fogják kinyitni.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
fagyalllo
őstag
válasz Narakh #126539 üzenetére
Ezt az órát csak akkor ajánlom, ha nagyon vékony csuklód van, az SNK szériából is a legkisebbek közé tartozik, optikailag is kicsinek hat, a tokfülek távolsága csak 18 mm... egy ismerősöm a feleségének vett ilyet.
SNZG15 mellett, ami 42-es: [link]
20-as szíjat találsz pl. az SNKK, SNKE, vagy a legújabb SNKM-ek között.Vagy még mindig egész kedvező áron (árat át kell állítani!): SNKM89
Ez már 40 mm feletti átmérőjű és a szíja is emberes 22-es.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Elagyaltam nagyon egy új óra beszerzésén. Igazából mivel nem szánnék rá annyit,hogy egy minőségi mechanikus órám legyen,ezért én a jobb kvarc órában gondolkozom , lehetőleg elem nélküli (seiko kinetic/ vagy citizen ecodrive) ~ 50-60ezer ft értékben.
Seiko-tól ez a modell (SMY137P1) nagyon tetszik. Mennyire megbízható ez a modell mik a tapasztalatok?
Esetleg ha tudnátok nekem ajánlani hasonló kinézetű és jellegű órát, azt megköszönném.. Színben amúgy kék vagy fehér számlapos is jöhet, mindenképpen világítson sötétben.
Aláírás
-
fagyalllo
őstag
A kinetic mozgó alkatrészei mindenképp plusz hibaforrás az fényevőkhöz képest, de tömeges kihalástól nincsenek rémhírek. A mechanikusokhoz hasonlóan foglalkozni kell vele, nem elég kicsapni a napra, szerethető szerkezet.
A SMY137 és társai becsapósak, a gyártó spórolt a festékkel, a mutatókon kívül csak a 12-3-6-9 indekex világítanak: [link]Ezeket is nézd meg: Citizen BM847x: [link]
Ez szépen világít: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
g0n21
senior tag
válasz #42007296 #126546 üzenetére
Igen. Amit nem kell állítani azt annual, vagy perpetual calendar-nak hívják, és ha mechanikusat szeretnél, akkor kb. 2 darab 0-Val drágább, mint ez a darab a csuklódon (5.500.000)
Bar biztos van valamivel olcsóbban, 1-2 milliótól használtan.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
törölt tag
válasz g0n21 #126547 üzenetére
Köszönöm az infót !
Gondoltam hátha van valami mechanizmus ami ugy lépteti esetleg, de akkor ez más kategória .
Majd esetleg ha tehetősebb leszek...Bevallom hogy ugy indultam órát venni, mint az átlag magyar karácsony előtti vásárlási lázban. Nem jártam utána egyáltalán a lehetőségeknek. Az eladó sem mondott tul sokat, de legalább segítőkész volt
Azért is tetszett meg ez az óra, mert nekem is vékony a csuklóm és a nagyobbak sután álltak a kezemen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest