- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
Újabb jó kis órák lettek véve gratulálok hozzá Robi; krain;és toto .
-
ronin s8
senior tag
Mindenkinek gratula a szép órákhoz!
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
TimeCenter
tag
válasz SsPL711 #120245 üzenetére
SsPL711:
Azért van olyan modell is amelyik nem rádiójel vezérelt és mégis át tud állni a téli és a nyári időszámításokra. Ezekben az órákban a különböző szabályokat programozták az órába, és annak megfelelően rádiójel vezérlés nélkül is át tudnak állni maguktól.Ez is ilyen:
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Simivok #120250 üzenetére
Anno (igazából csak pár éve volt ) én is egy Edifice-t kaptam a 18-ra, aztán elindultam a "lejtőn" és egyre csak tart a dolog. Legyen benne sok örömöd, nekem mai napig ez a legkedvesebb óra és szerintem az is marad, akármilyen komoly darabra teszek szert...
Más, kicsit off: ha ezt látom a Posta oldalán, van esély, hogy még a héten (tehát holnapra) megérkezik?
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Laca1212
őstag
válasz KelemenUhr #120258 üzenetére
Igen. Holnap viszi a postás. Elvileg már 8-án meg kellett volna kapjad.
[ Szerkesztve ]
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz SsPL711 #120245 üzenetére
Szerintem meg át kell állnia.
A DST - Daylight Saving Time a nyári időszámítás angol rövidítése. Van itthon pár rádióvezérelt fali/asztali/ébresztő óra. Nyáron automatikusan átállnak, és amelyik LCD kijelzős, azokon megjelenik a DST ikon.My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Takuun
aktív tag
válasz KelemenUhr #120258 üzenetére
Ilyet én is nagyon szerettem volna venni, csak a karbon mintázatú számlappal. Azóta sokat változott az ízlésem, de még mindig jó ránézni erre az órára.
Pár napja voltam fogászati panoráma röntgenen. A hölgy mondta, hogy minden fém tárgyat vegyek le tetőtől nyakig. Kérdeztem, hogy az órát kell-e, de azt mondta nem. Na most az alábbi képen látszik, hogy az óra milyen közel helyezkedik el a géphez ami a fej körül forog.
Ez a gép nincs hatással mechanikus órára? Amúgy az Orient Constellation-ben voltam, és különösebb változást nem érzékelek rajta. Hétfő óta 6 mp-et késik. Talán egy kicsit jobb lett a járáseltérése mióta kapott egy kis röntgensugarat
-
nbukta77
addikt
Eta powermatik 80 szerkezetrol valakinek velemenye?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
csabulaxi
senior tag
válasz izmike #120266 üzenetére
tetszik?
Ugye jó kis vas?!Kérek(ünk) fotót kézen is, olyat is amin látszik a vastagsága is, hogy másoknak is lejöjjön, hogy ez nam az apró sima 5-ös.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
ronin s8
senior tag
-
nbukta77
addikt
válasz ronin s8 #120275 üzenetére
A sok nezelodes kozepette maradok a tissot markanal. Ezek jonnek be a legjobban.
Ez a mai. Pont most ujjitottam. Es most ugy erzem itt egy darabig meg is allok az ora vasarlassal. Most nincs tobbre igenyem.[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
ronin s8
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz toto.tl #120239 üzenetére
Grat!
Úgy emlékszem ez már a 2. nagy vas itt a fórumon.
Én már kétszer voltam is próbán, de valahogy elmaradt a vásárlás.
Elsőre nagy szerelem, másodszor kicsit megijedtem a vastagságától és talán kicsinek tűnt a számlapja próba fotók, de az igazi ok talán , hogy jobban tetszik a seiko MM.
Tudom az orientnél a pont, mivel van zafír, kerámia lünetta, talán még a járástartalék is pozitívum, de lehet a hiánya miatt jön be jobban a seiko"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz ronin s8 #120285 üzenetére
nekem ez újdonság
itt valahogy a képeken zavarja a leolvashatóságot a járástartalék kijelző.
kamubúvár?!TUTU megújult honlap, átrendezett bolt, sok lóvét tolunk oda
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
MK VII
veterán
-
[ Szerkesztve ]
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz alphaville #120288 üzenetére
rájöttem, nekem a fekete- narancs verzió lenne bejövős, nem ennyire csiricsáré járástartalék kijelzővel.
ezeken a képeken nekem túl fekete a lünetta, élőképeken eléggé visszafogott a színe, úgy már talán vállalható"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
condy
senior tag
válasz alphaville #120288 üzenetére
Nekem bejön az új lap.
Igaz a régivel sem volt bajom."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
szatocs
őstag
Ha valaki most akarna cheapestnatostraps-ről rendelni, még pár óráig él a következő, - 27%-os kupon: INSTA27
=== Szatocs ===
-
toto.tl
csendes tag
Strapcode-tól rendelt már valaki innen?
Szállításról, tréfa-mókáról mik a tapasztalatok? -
toto.tl
csendes tag
Köszi mindenkinek!
Egyelőre ismerkedünk, az biztos, hogy érezni, hogy van valami a kezemen!
Most még kicsit lassú járású, de azt olvastam, hogy kell neki pár hét hogy beálljon.
A szíjszemek Seiko féle csapos-galléros (vagy hogy hívják ezt a fajtát? ) összerakása kicsit feladta a leckét. Gyárilag a szíj aszimmetrikus, át kellett raknom az egyik szemet a másik oldalra. Így most jó, de parázok, hogy jól sikerült-e összeraknom, nehogy szétcsússzon.Alphaville: Eredetileg feketét próbáltam én is a Tutunál, de az nem volt elérhető, így maradt a fehér. Nem bántam meg egyáltalán, rohadt jól néz ki!
Deskdiver: Beszerzést Jung Tomi intézte, itt is köszönöm neki!
Paddington: Csinálok majd képeket még, most csak mobil van nálam. Lume elég jó, habár sok összehasonlítási alapom nincs, eddig nem volt jól világító órám.
Lavie: Nagy féhér! Ez tök jó név, megjegyzem!
Biokox: Köszi, Sumo is képben volt (narancs még most is)
Nbukta77: Grat! Tissot Apuci és Anyuci üdvözletét küldi!Csabulaxi: Igen, a vastag lünetta kicsit szűkíti, de így valahogy nem hat olyan óriásinak mint valójában. MM nekem is tetszik… Jók ezek az új M-Force-ok, de valahogy a lünettájukkal nem tudok megbarátkozni.
Öltönyös, díszzsepis, csíkoszoknis kép nem lesz.
Búvárruhás sem lesz… olyanom nincs, meg be is sírnátok a röhögéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest