- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz szbalogh #120611 üzenetére
Szbalogh, Rundumdi Úr : Sztem csak gyenge az a bizonyos rugó, a mp mutató meg nem hiszem, h laza. A Seiko 5 is csinálja, ha le van járva. Teljesen felhúzva meg minek lötykölném. Óraforgatót kell beszereznem, a test watch winder változatból, akkor könnyebben menne a pontosítgatás, meg a felhúzott állapotban tartás. Meg egy órás "mikroszkóp" se ártana. Csak félek, ha elkezdek beruházni szerszámokba, nem lesz megállás.
Lume kivehető még takaró alatt 8 óra alvás után. MM 45 Radit majd C3-mal kérem Getat-tól, akkor lesz összehasonlítási alapom.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
szbalogh
addikt
válasz 5-ös kezelő #120652 üzenetére
Pedig ott valami nem kerek.
A gagyi kínaim határozottan landol mindegyik állásban. A HMT-mmel volt ilyen gond, lehetett tekerni meg állítani, de mikor szétszedtem akkor láttam, hogy kiakadt a kar, ami pozícióban tartja a szotoárt, az meg azért akadt ki, mert megemelkedett és alá ment a szorítórugója. Meg kéne nézetni.Nick: HE_Storm
-
törölt tag
A vég kezdete?
[link]Vajon melyik patinás gyártó lesz a következő? Rolex? Breitling? Omega?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz szbalogh #120653 üzenetére
Egy kínai óraszerkezet, ha igényes koppintás , jobb minta mostani orosz mechanikus. Nem költök órásra, nem ér annyit az egész, 70 dolcsi volt. Így is működik, és a többi Amphibia is ilyen a hozzászólók szerint. Ha nem lesz rá vevő, marad nosztalgia órának meg ütős-vágósnak.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Deskdiver
senior tag
válasz #76385920 #120654 üzenetére
Azért raktak bele egy kis mechanikát is. A leolvashatóság más kérdés. Nekem egy Edifice-ra hajaz. Azt is olvastam ,hogy bővihető lesz szóval nem kell kidobni minden másfél/két évben mint az Apple masináját. Én tuti nem veszek, biztos eladnak belőle egy 200-300 darabot.
(#120655) ronin s8 Igen ,tudom. Én is ezt próbáltam érzékeltetni. Voltam egy-két faáru boltban Toronto-ban, de sehol nem láttm még moose néven fafajtát. Ott a moose leginkább ezt jelenti. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Robi1985
csendes tag
válasz #76385920 #120654 üzenetére
Szerintem nem a TAG lesz az, ami egyfajta lavinát indít el a svájci óragyártásban egy ilyen lépéssel.. A TAG nem (csak) egy óra-brand. A profiljukba simán belefér egy ilyen kütyü anélkül, hogy bármelyik "horo-szexuális" emberben megállna az ütő, amikor ezt megtudja. Legalább is nekem ez a véleményem.
"You can go to school, but you can't buy class."
-
Deskdiver
senior tag
válasz flexxx2 #120659 üzenetére
Valószínű ,hogy igazad van. Azt írják Tag Heuer Carrera Wearable 01 lesz a neve. A kereső meg ezt a modellt dobálta fel. Szóval akkor csak ennyit mutattak meg belőle. Töprengtem is rajta, hogy ez vajon milyen kijelzőt fog használni. Olyasmire gondoltam ,hogy az maga az üveg lesz. Túl sok sci-fi-t nézek?
-
tupacamaru
veterán
válasz Deskdiver #120662 üzenetére
Nem, a Kairos talán egyszer megvalósítja ezt.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Deskdiver
senior tag
-
törölt tag
válasz phranxinatra #120665 üzenetére
Persze, csak írtam három patinás. a példa kedvéért. A Heuer (ohne Tag) anno azért nem volt a "legalja".
Nem lepődnék meg, ha a Swatch csoporton belül lenne okosóra. A profit az mindenütt profit. Ha látnak benne mások is lehetőséget meg fogják csinálni.
-
chris-v
senior tag
Nem tudom, hogy ez volt-e már, de elég jó akciónak tűnik a skywatches-on:
Citizen Automatic Scuba Divers Watch NY2300-09G"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #120649 üzenetére
Pl az utolsó képen csak az óra formáját látni...ha nem tudnám mi az rá nem jönnék!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #120649 üzenetére
Ugord át őket!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz vadászcsiga #120639 üzenetére
+1
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
KelemenUhr
aktív tag
Bocsánat a félig offért, de órával kapcsolatban van szükségem az infóra: E-bay-en a vásárlástól számítva meddig tudok visszatérítést kérni?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Robi1985
csendes tag
válasz KelemenUhr #120683 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint 45 naptári napon belül teheted meg.
"You can go to school, but you can't buy class."
-
_stick_
őstag
válasz KelemenUhr #120683 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a szállítás (várható) utolsó napjától van 30 napod case-t indítani.
Ha case nélkül akarod intézni, akkor bele kell kalkulálni, hogy ne csússz ki a fenti időintervallumból.[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #120690 üzenetére
Ez már másik app.
Besokaltam az Ipad miatt. Vettem egy új (androidos) táblagépet, de az itteni store-ban még nem találtam meg a régi szerkesztőt.
De megkeresem."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
kadet93
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy fél éves ilyen óra még másfél év garival mennyit érhet? Hibátlan, szinte karcmentes állapotban, minden gyári tartozékkal. -
condy
senior tag
válasz alphaville #120694 üzenetére
Ez már majdnem okosóra.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
alphaville
aktív tag
válasz condy #120695 üzenetére
Postaköltsèggel együtt három euróèrt rendelte a haver, állítása szerint nem a termèk birtoklása, a várakozás öröme volt a cèl. Három euróèrt 7napi boldogságot vásárolt. Ennyi idő alatt jött meg e giccs. A srác zsebèben lenne a boldogsághoz vezető Bölcsek Köve?
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz alphaville #120697 üzenetére
Mit mondhatnék: Tud élni a barátod!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
bucsher
őstag
válasz alphaville #120697 üzenetére
Nem jó helyről rendelte, aliexpressen 2-8 hét boldogságot kapott volna
In the pipe - five by five!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest