- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
A 7900a seiko 5 werkeknek mi szokott lenni a tipikus hibája?
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz CoolBoy323 #120401 üzenetére
Az első kép nagyon el lett találva. Merre vagy/voltál?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
RCTiv
tag
válasz condy #120409 üzenetére
a következőt titokban fogom tartani, mert már mindenki smp-vel meg lld-vel mászkál
szulita: én nagyon rajta vagyok, csak ez már hátráltatna a végcél elérésében nagyon-nagyon szép az az óra. van egy csomó lonzsin ami tökéletesen felült erre a "retro" vonalra, van vagy három is amit gondolkodás nélkül bevállalnék...
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KelemenUhr #120403 üzenetére
Parlament elott a fold alatt van ez az u.n. kokiallitas.
A parlament darabjai vannak ott.
@fagyalllo: nem foldon alszok
[ Szerkesztve ]
-
Nick no.1
aktív tag
válasz CoolBoy323 #120412 üzenetére
A segítséget kérnék,alkatrészre lenne szükségem; Seiko stopper másodperc mutatóról van szó ,
Az itt felsorolt típusok közül bármelyik stopper másodperc mutatója jó.7A34 7A28, 7A38, 7T32 7T42. 5H23 (ő nem CHRONOGRAPH de a méret azonos)
Segítségeteket előre is köszönöm ![ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
Ra3
őstag
válasz Wg5113 #120421 üzenetére
Electric blue for president
A vaterán még mindig fent van egy, a külföldi portálok árai alapján kezdem úgy érezni hogy jó áron, de még kicsit hiszek a szakiknak hogy olcsóbbat is lehet belőle találni, csak tudnám hol....[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
fagyalllo
őstag
Nem bírtam rájönni, honnan ismerős ez a mostanában többször emlegetett electric blue, segítségül kellett hívni a kollektív tudatot: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
condy
senior tag
Tegnap kérdeztétek (akinek nem inge... ) az eladókat, akiktől rendelem a csatokat.
Itt van mind a három általam ismert (bejáratott, megbízható)."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
g0n21
senior tag
válasz condy #120420 üzenetére
Ugyanmár, orulok, hogy jöttetek, jo volt eloben ennyi szep órát látni, felpróbálni.
A breitlingek nagyon pozitív csalódást okoztak, no meg az electric blue omega!Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Eagl3
veterán
-
Beladon
aktív tag
Még csak nem régiben került fel. Köszi Csiga:
-
vadászcsiga
félisten
Koszi fiúk a tegnapi talit, Gonzinak kulon köszönet a profi vendéglátásért 👍🏻
Ra3
Ha van ennyi pénzed vedd meg azt az SMP-t. Nem fogsz jobb aron találni. Ha igen akkor sem lesz a tied mert elhalásszák előled vagy lelakott allapotban lesz ami tulajdonképpen bizonyos szintig nem baj[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
Van az újabb SNK Seiko 5-ök között pár rendhagyó darab, a szokásos 37-38 mm helyett emberes/modern 43 mm átmérővel, kicsivel jobb vízállósággal (WR30 helyett WR50), amúgy ugyanúgy 7S26 és hajtogatott szíj: [link]
Eléggé szór az áruk, legszebb-legkedvezőbb szerintem watchspree-n az SNKM89 kb. 24k-ért: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Ra3
őstag
válasz vadászcsiga #120444 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam én is, annyira rajta vannak jópáran a piac minden rezdülésén hogy amint feltűnik bármi ami kicsit jobb áron van, már viszik is, ráadásul Pesten megy jobban a biznisz, nekem lehet hogy kéne egykét nap mire odaérek, addig meg általában nem rakosgatják ha sok a jelentkező...
fagyalllo:ez nem néz ki rosszul, olyan mint a régi ötösöm, csak méretben jobb. Láttam elvitték az átépített skx számlapos 5-öst, kicsit jobban pörög az adásvétel a fb csoportban mint máshol, tőlem is megvették az srp605-öt két nap alatt, meghirdetett áron.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
mechaman
újonc
Szervusztok órakedvelők!
Valaki tudna arra választ adni hogy ha egy automata/mechanikus óra a gyártástól számítva akár 2-3-4 évet "állt" egy raktárban vagy üzletben vásárlás előtt akkor az jelent e valamilyen hátrányt egy olyannal szemben amelyet a legyártás után pár hónapon belül értékesítettek. A szervizciklus gondolom a gyártástól értendő. Vagy ha nincs mindennapi használatban, akkor a kenőanyagok tovább bírják, mint 5 év?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest