- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
The Boondocks 4x03
Jó kis rész volt.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
törölt tag
-
-
KisTücsök
addikt
válasz mayday00 #14296 üzenetére
Minden egyes párbeszédnek van jelentősége, ha nem is az adott részben, később. De tovább megyek, hoszabb is lehetne, sok mindent nem magyaráznak meg, néhány dolgot még most is homály fed. 12-13 rész évadonként simán elmenne.
Ez a GoT unalmas, mert nem történik semmi... valami jobbat találjatok már ki. Vagy tessék spartacust nézni, abban 5 részenként egyszer van érdekes párbeszéd, ellenben állandóan dugnak meg gyilkolásznak, ott az is volt a lényeg, a GoT-ban viszont egyáltalán nem.
GoT s03(e09) - s04
[SPOILER]
A red wedding előtt ugye az ünnepelt pár elvonult a nászéjszakára. Jól rémlik, hogy azt mondták, a férj megszökött? Most nem ugrik be a neve. Vele mi lett? Könyves spoiler persze nem érdekel. Tettek rá valami utalást később?
[/SPOILER][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz KisTücsök #14306 üzenetére
Félválasz a SPOILER-re
Itt a videórészlet
Sajnos nem emlékszem, hogy filmben volt a "jövő" vagy könyvben, így inkább nem mondom... Egyébként Edmure Tully
SPOILER[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
KisTücsök
addikt
válasz fateless #14307 üzenetére
GoT
[SPOILER]
Jaja, Ő az. Azt hiszem, a 10. részben mondta valaki, talán valamelyik Lannister, hogy megszökött. De akkor oké, majd csak kiderül.
[/SPOILER]monstre: Szerepelni nem szerepelt, ebben szinte biztos vagyok, csak az nem rémlik, hogy nem is említették? Azért nem egy nevenincs karakter, ahhoz képset meg jól eltünt.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Neten a Constantine pilotja.
Live-Die-Respawn
-
tonyrulez
őstag
Taxi Brooklyn pilot
Nem tetszik. A karakterekhez a színészválasztást egyáltalán nem találták el, folyamatos a kameraváltogatás, az átívelős szál pedig már megint a megszokott közeli hozzátartozó gyilkosának megtalálása.
Kár érte, pedig a téma tetszett.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Apollyon
Korrektor
Kicsit több, mint 2 hónap alatt ledaráltam a The Office (US) 9 évadját.
Tegnap végeztem az utolsó résszel.Nos nagyon király sorozat volt, a sok rész ellenére max pár rész volt ami gyengének mondható, de simán az egyik legjobb. Simán comedy kategória, azonban a kínos jelenetek is nagyon ütöttek
Ami nem tetszett, hogy Michael Scott kilépett a 7. évadban, mert onnantól már nem volt az igazi. Inkább ő volt az aki adta a hangulat jó részét.
Viszont már rég láttam ennyire kellemes és szellemes befejezést, mint itt. Alapból vitte a pálmát, hogy az utolsó 3 vagy 4 rész duplarész volt, sok más sorozatíró példát vehetne erről. 9 évadon keresztül nem tudott lefulladni az egész, a vége felé egyre komolyabb lett.
Szoktam néha szívni a fogamat hogy mennyi időt elcseszek sorozatnézéssel, de ennek egy részét nem bántam meg. Részemről bekerült a TOP3 sorozatok közé .)
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
törölt tag
Penny Dreadfult nezi valaki?
-
spammer
veterán
válasz mayday00 #14321 üzenetére
Mindig csak a duma, de rossz. Lehet, hogy szól is valamiről.
--
(#14318) Tim82: Potplayer, visz mindent alapból, flv-t is. Ezt használva nincs szükség se konvertálásra, se extra kodekekre. szerk: ja mondjuk ez vindózonly, ha linuxozol, akkor felejtős. De VLC-nek is meg kellene ennie szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz spammer #14322 üzenetére
Mivel nem gépen nézem, hanem médialejátszón (Popcorn Hour A100), ezért mindegy, hogy milyen lehetőségeim lennének PC-n - de amúgy rég megoldottam az átkonvertálást Freemake Video Converterrel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dokee78
félisten
válasz S e t h #14326 üzenetére
Más:
Biztos volt már,de nagyon jó.
A Bukás: Trónok Harca - Komolytalan! (HD) -
dokee78
félisten
Mikor jön a Trónok Harca S04E10?
-
Tim82
félisten
válasz dokee78 #14328 üzenetére
Rég kint van... Úgy 13 napja.
spammer: szerinted is hosszút aludt a kolléga?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Gyick
őstag
Eszembe ötlött hogy el kellene kezdenem nézni a doctor who-t..anno az első évadot láttam meg a másodikat félig,de vmi rémlik hogy mondták hogy az 5.-től lesz jó szal gáz ha onnan állok neki?
-
dokee78
félisten
Top 3 sorozat nálam,igaz nagyjából ezeket néztem/nézem:
Game of Thrones
True Detective
Fargo -
spammer
veterán
The Legend of Korra 3x01-02
Úgy néz ki, hogy ez az évad is fantasztikus lesz, legalábbis a történet érdekesnek ígérkezik. Néhány jelenetnél pedig el lehet morzsolni akár egy könnycseppet is, mert olyan szép a jelenet, vagy mert olyan kedves emlékeket idéz fel. A második rész vége pedig...
Szóval most sem csalódtam. A harmadik részt most próbálom megtartani egy ideig, mert jövő héten nem lesz új rész sajnos.
-
negyven2
veterán
The Leftovers (A hátrahagyottak) az első rész az indexen ingyen nézhető: [link]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Rx
aktív tag
Hannibal s02-e10 & 11
Ideje volt pótolnom.
Nos.....És hol lesz még a 3. évad... nehéz lesz kivárni, bár addig a GoT-ot lehet nézegetni, unatkozni nem fogok...
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
spammer
veterán
The Last Ship 1x02
[SPOILER]
A színes bámperes ájfónos megemlékezős csöpögés után a fejkendős, RPG-s al-Kaida terroristák adták meg a kegyelemdöfést.
[/SPOILER]„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest