-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Sziasztok Ha minden igaz Mostanában indul majd az új Flash sorozat. Nem tudjátok rágurik majd valamelyik feliratozó és készít hozzá feliratot?
Gyerekkoromban imádtam a régit (kedvenc hősöm volt) És kíváncsi vagyok erre az újra.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
bigdady
nagyúr
Ingyenes a teevee 3
Nagyon jo kis sorozat figyelo app -
mayday00
őstag
válasz spammer #13722 üzenetére
Silicon Valley S01 E01(Szilícium-völgy) Nagyon jó volt a pilot Bírom a srácokat, jó fejek.
Nem annyira poénos mint a Brooklyn Nine-NineMeg ez ugyebár nem ,,vígjáték". De maradok a további részekben az biztos. Magyar szinkronja is elég tűrhető. Kovács Lehel a egyik kedvenc hangom. Ő szinkronizál a Brooklyn Nine-Nine -ban is
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bok92
addikt
Nos, mivel váratlanul véget ért a vizsgaidőszakom, így kénytelen vagyok sorozatokat nézni .
Miket érdemes az újoncok közül? Amit tervezek az a Silicon Valley meg a Sirens. Egy régebbit is tervezek megnézni a Scandal személyében. Meg nem ártana pótolni az Orphan Black részeket sem. De ha van valami tuti tipp ezeken kívül, nyugodtan írjatok. -
spammer
veterán
Fargo +1
+ Orange is the New Black (most jött ki a 2. évad is)
A Mad Ment pedig tudom ajánlani továbbra is mindenkinek bepróbálásra, aki minőségi drámasorozatot keres. Nem rég ért véget a 7. évad (első fele) és továbbra is all-time legjobbak között van nálam. A production design csillagos ötös, egyszerűen beszippant a 60-as évek hangulata. Az pedig csak hab a tortán, hogy olyan valós történelmi eseményeket szőttek bele a sorozatba, mint pl. a JFK merénylet, vagy a mostani évadban a holdra szállás, így pedig a karaktereken keresztül picit átélhettük, milyen lehetett akkor ott nekik. Ahogy elnézem pl. a junkie-n is, itthon méltatlanul népszerűtlen sorozat, amit valahogy nem is igazán értek, mert már a 7. évét tapossa.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
S e t h
nagyúr
Beszállnék azok mellé, akik ajánlják a Fargot, minőségi sorozat.
Viszont én két rész után kiszálltam a Silicon Walleyből, szerintem magas elvárásaim voltak, a kockakultúra vonatkozásában számomra az alfa és az omega egyben a The IT crowd, igaz, hogy itt az angol abszurd humor tette igazán magasra a lécet.
Ehhez képest a Silicon Walley az első két rész nézése közben egy kósza mosolyt sem tudott nálam fakasztani, még a komédia címkét is túlzónak találtam.
IT Crowd-internet[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Elnézést, már nem tudom szerkeszteni az előzőt, gondolom ezt nagyon sokan ismerik, de hátha van akinek még új lesz.
Nézegetem a régi youtubeos videókat a sorozatról és csak röhögök.
kalózellenes videóThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mayday00
őstag
Suits.S02E07 nagyon jó a sorozat
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bambano
titán
dead zone. elkezdtem, ottragadtam.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
törölt tag
Orange is the new black 2x1 milyen lett?
-
KisTücsök
addikt
Na vajon felül tudják múlni a harmadik évad 9. részét?
Remélem.
-
Viszlát
addikt
válasz bAtt001 #13782 üzenetére
Én egy kicsit meg vagyok lőve ezzel a sorival. Azon már túltettem magam, hogy mennyire a Weeds átdolgozott kiadásáról van szó, viszont Nancy Botwin nem hülye volt, szimplán belekerült egy olyan közegbe ahol sokszor húzták magukkal az események. Chapman nem ilyen, jó pár választási lehetősége volt, de irtózatosan buta, sokszor annyira, hogy felmerül a gyanú bennem, hogy beáldozta Kohan a karaktert a sztori folytathatósága érdekében. Mondjuk biztosan az is közrejátszik, hogy továbbra is nagyon vérszegénynek találom ezt a szöszit, hihetetlen jó mellékszereplők mellett nagyon halványka, az első évadot sem az ő sorsa miatt néztem végig, az tuti.
Spoileres lehet: S02E01-ben be is tojtam, hogy dobták az egész első évados gárdát és totál újat kezdenek, de szerencsére úgy tűnik ez csak átmeneti volt. Ha mégsem, akkor komolyan el fogok gondolkodni, hogy nézzem-e tovább...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bAtt001
addikt
válasz Viszlát #13783 üzenetére
SP
weeds-et nem láttam az igaz, és igazad van néha énis csak nézek h mi a fene mitcsinál ez a szerencsétlen. első évadban olyan szépen felépítették a karaktereket kár lenne kukázni mindet lassan kiderül majd remélem h nem tették meg mert tényleg a főszereplők kb a legérdektelenebbek közülük. tavalyi sorozatok közül kiemelkedő volt nekem úgy megkedveltem a karaktereket, vicces is volt de jött dráma is rendesen, valamit kezdhetnének a szőkével hogy ne legyen ilyen mint aki befosott, bár ha jól sejtem így az első rész végéből lesz itt változás
-
-
spammer
veterán
válasz Viszlát #13783 üzenetére
Valóban erősebb, érdekesebb karakterek a mellékszereplők (már alapból is kicsit "extrémebb" a háttértörténetük), Chapman pedig kicsit esetlen, talán tényleg mondhatni, hogy buta is. De szerintem pont az volt a cél (legalábbis az elején), hogy egy tök "átlagos" (semmi extra) ember szemén keresztül tapasztaljuk meg, milyen lehet oda bekerülni, milyenek lennének az első reakcióink, mennyire furcsák az ottani rabok stb. Ehhez a kontraszthoz pedig az kellett, hogy Chapman kicsit se legyen olyan erős, feltűnő, okos, megfontolt karakter, mint a környezetében lévők. És erre Kohan kicsit még rá is tesz egy lapáttal. Chapman naiv, álmodozó lány volt, aztán a hülyeségei (vagy inkább naivsága) miatt sittre került. Viszont volt az évad alatt jellemfejlődés/változás a részéről, szóval akkora hibát nem látok benne, még ha továbbra sem ő lesz a legérdekesebb. (De legalább durva fejeket tud vágni. )
(A 2. évadot nem kezdtem el, majd máskor nézem, szóval annak fényében írtam a fentieket, nem olvastam el a spoilereket a nyitányról.)
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
tonyrulez
őstag
Metastasis-t honnan lehet letölteni? Vagy nem rögzítette se release csapat se senki? Pedig nagyon érdekelne akkor is ha nem értek belőle semmit
4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
GoT 4x09
Wow mi volt itt, nagyon jó volt, nem gondoltam volna, hogy ez lesz Nem akarok spoilerezni, de mindenki uccu, nézze a legújabb részt és csavarja fel a hangerőt a házimozin
-
FireKeeper
nagyúr
Turn S1 - hát ez kömény volt a folytatás várós.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
mayday00
őstag
-
KisTücsök
addikt
GoT s04 e09
Jó volt ez. Másra számítottam, de jó volt. Ez már bőven nem a divx-ben nézős sorozat. Simán vetekszik egy-egy film látványával. Kár, hogy BD-re olyan sokat kell várni.
GoT s04 e09
[SPOILER]
Ebben az évadban akkor az utolsó részre marad a szokásos vérfürdő. Azért óriások, meg mamutok... Amikor a falnál lecsapott az az izé... Meg amikor az óriás lőtt egyet az íjjával. Még mindig meglepődöm, miket megcsinálnak már egy sorozatban is. Gondolom az utolsó részben majd megérkezik Stannis a seregével pont időben. A Tyrionos - Aryas szál jobban izgat mondjuk.
[/SPOILER]Hannibal s01 e02
Remélem a folytatásban is hasonlóan durva lesz.
Fargo s01 e08
Előzőhöz képest kicsit visszafogottab, de azért jó volt.
mayday00: A felénél majdnem kinyomtam, de szerencsére hagytam, hogy végig menjen. Egy esélyt majd kap.
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
válasz spammer #13788 üzenetére
Júliusban? Reddit-en már epizódkibeszélő is van, Univision csatornán lement a pilot.
4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest