-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Most néztem meg, hogy a Fargo felirat átlag három nap alatt készül el.Szóval ez számít hosszú időnek?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
feka007
veterán
House of Cards pilot adta, úgy érzem eléggé nekem való anyag.
-
-
Csoffadalom
tag
válasz callmeakos #13086 üzenetére
Miért idegesít? Csak nőként viselkedik. Egy naiv buta pitsa. Will-be szerelmes, de Hannibal-al kefél mert ő nem instabil agyilag, csak sorozat gyilkos. Ilyen egy igazi nő.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Csoffadalom
tag
válasz aizen92 #13109 üzenetére
Is-is. Van benne negatív tapasztalat is, de csak nézz körül a világban. A nők tovább maradnak azzal aki átveri, megüti, megalázza őket, mint azzal, aki csak szereti őket. Abban mi izgalmas van ha csak szeretve vannak?
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
spammer
veterán
House of Cards
Na a végére értem. Igazából a sorozat több helyen meg megbicsaklott, itt-ott orra is bukott írás tekintetében (értsd: felesleges, eltúlzott, vagy egyenesen hülyeség történt benne), de mindig talpra állt, és mindig tudta fokozni a dolgokat. Szerencsére a hibák és gyengeségek eltörpülnek minden más mellett, mert amit ebben a 2 évadban összeraktak, az tényleg kiemelkedő. A karakterek és a választott színészek egytől egyig telitalálatok, nem igazán lehet belekötni senkibe. Kevin Spacey pedig... egy apró pillantása többet ér, mint más, országos csatornán futó komplett sorozat.
Azt mondjuk nem tudom, hogy kell-e ebből harmadik évad, mert lehet, hogy ezt már csak elrontani lehetne.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
aizen92
addikt
válasz spammer #13112 üzenetére
az utolsó két soron én is régóta gondolkozok. Lehet, hogy elég lenne itt? Annyira jól fel van építve. Talán a csúcson kellene abbahagyni. Persze örülnék még egy csomó évadnak, de tényleg félő, hogy egyszer csak kifulladhat. Olyan minőséget épített fel, amit nagyon nehéz lesz majd hozni a 3. évadban.
Egy biztos várom már nagyon a 3. évadot és egyben félek is tőle.
Spacey meg egy félisten természetesen."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Tim82
félisten
válasz aizen92 #13113 üzenetére
Ha követik az angol eredetit (igen, ez egy remake), akkor a 3. évad arról fog szólni, hogy hogyan bukik bele bizonyos, végtelenségig nem eltussolható dolgokba a főkarakter.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz kisgyerek85 #13117 üzenetére
House Of Cards annak is (első évad), To Play The King (második), The Final Cut (harmadik).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
spammer
veterán
House of Cards
SPOILER
Na mondjuk ez igaz, a bukásról szólhat a 3. évad, hiszen a sok genyáskodás mellett azért 2 gyilkosságot is elkövetett (ebből Zoe-é baromi rosszul volt megoldva). Bár nem valószínű, hogy ebbe a 2 gyilkosságba belebukna, mert ezek az ügyek már "kifutottak". No mindegy, nem is akarom előre tudni, nem láttam az eredeti sorozatot, szóval kíváncsi leszek.
-
aizen92
addikt
Hannibal s02e12.
Csak Erős idegzetűeknek! Nagyon kemény volt.
Hihetetlen, hogy még mindig tudják fokozni! ilyen nincs."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Csoffadalom
tag
válasz aizen92 #13122 üzenetére
Eddig a részig csak erős idegzetűek juthatnak el. Máskülönben hogy bírták volna ki pl: Gideon "ajándék csomagjait" az ápolókból vagy a "szeretném ha tartana nekem itt pár dolgot" jelenetet. De a hangszálakon hegedülős rész is beteg volt.
-
bok92
addikt
Veep s03e06
Ez a sorozat... Sírok, annyira jó.
-
aizen92
addikt
válasz Csoffadalom #13123 üzenetére
Teljesen jogos!!!
Nagyon beteg dolgokat találnak ki a készítők! de azt olyan gyönyörűen tálalják a nézőnek, hogy meg van a maga szépsége. uhhh lehet hogy valami baj van velem. no mind1
A mostani meg nem volt művészi annyira. Azért lehet durva egy kicsit!
*SPOILER*
Élve etetni a kutyákat az arcodból, majd a nózidat lenyelni. uh ez már igazi Hannibalos volt!!!...De amúgy igazad van! Sok ismerősömnek tetszett volna maga a sorozat, de nem bírják gyomorral. És itt is vannak olyanok valószínű, akik az ilyenek miatt nem nézték tovább.
MÁS:
A szereplőgárda annyira jól össze van válogatva! . egyszerűen nem lehet belekötni egyikbe se. Verger család.... pfff. Mason nagyon beteg, olyan jól játssza. Annyira átjön a karaktere. Nagyon eltalálták az összeset!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Csoffadalom
tag
válasz aizen92 #13125 üzenetére
Beteg egy sorozat az tuti. De én imádom! Egy aprócska hibát sem találok benne. Az a legdurvább hogy ez tv- sorozat. Ilyen beteg dolgokat nagy mozi filmekben sem mutogatnak. Például a kolumbiai nyakkendőt soha nem láttam még egy filmben sem, mindig csak emlegették. Itt végre megmutatták hogy is néz ki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Arrow
10 rész után.
Nem is olyan rossz sorozat, bár a képregényes múlt nemigen látható benne. Kicsit talán a Smallville-re emlékeztet, de az Arrow túl hétköznapi. Mondjuk nem ezt várnám egy képregénysorozattól, aminek a világában ott van Superman, meg Batman is. Később esetleg erősítik majd a képregényes szálakat? Jó nem Clarkra, meg Wayne-re gondolok hogy megjelenik. Flash azt tudom hogy szerepelni fog, meg Fekete Kanári is, de ezekből is inkább csak az előbbi természetfeletti.
Live-Die-Respawn
-
lacy86
addikt
Arrow S02E23
Szep kis finale volt!
Kivancsi leszek mi lesz majd a folytatas , ki kivel fog szovetkezni! -
bok92
addikt
Hannibal s02e12
uhh, és ezt még mindig tudják fokozni...
Ez nem sorozat. Ez sorozatus brutallicus maximus.... -
oriic
HÁZIGAZDA
Hogy ez az Arrow mekkora Microsoft meg Lenovo reklám.
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
House of Cards szinkronos verzióval találkozott már valaki valahol? Kíváncsiságból belehallgatnék, hogyan sikerült, de sehol nyomát sem látom. Rilízerek közül senkinek sincs Telekom/AXN NOW előfizetése?
-
törölt tag
Méghogy az Orphan Black-nak gyengébb az évad közepe?
Mi volt ez az s01e06, omgggg.
Nagyon, nagyon jó sori ez, nem is gondoltam volna hogy ennyire király lesz! -
Bad Pritt
félisten
Person of Interest Season 3
Ambivalens sorozat ez a Célszemély, a minősége az első két évad során (és a harmadik elején is) olyan, mint az EKG jel, csoda, hogy idáig kitartott. Viszont az évad közepének a váltópontja után olyan meredeken lőtt ki a magasba, hogy azt el sem tudtam hinni.
Persze nincs győzelem áldozat nélkül, a kezdeti 2 fős főszereplőgárda 6+1 kutyára duzzadt, ami rengeteg, egyszerűen nem bírta el a sorozat szerkezete, reformra volt szükség és ehhez valakit ki kellett írni, valakit háttérbe kellett szorítani, hogy megkapjuk az utolsó tucat rész felépítését. Talán ez a legjobb középút a három főszereplővel és epizodikus segítőkkel, nem sikkad el senki és az érdeklődést is fenn tudjákt tartani.
A történet is új irányt vett, a Snowden botrány egyértelműen jót tett a tematikára, az átívelő konfliktus új, grandiózusabb vizekre evezett, más főellenfelekkel, és ami végül egy katartikus, jól felépített, de kissé sok lövöldözéssel tarkított végkifejletben érte el tetőpontját.
Ami engem nem hagyott nyugodni, az a nyilvánvaló álszentség a Decima és a Vigilance vonatkozásában, hisz mindkettő voltaképp terroristacsoport, csak más-más célokkal, végtelen erőforrásokkal, nagyon hasonlót láttunk már a két utolsó Batman filmben Jokernél és Bane-nél (aki látta az utolsó részt, annak más is ismerős lehet a Risesból). Az utolsó részek végre mélységet adtak néhány karakternek, Greer és Control is kapott egy kis finoman adagolt háttértörténetet, Collier pedig egy jobban felépített flashback-szálat, amit nagyon hiányoltam az évadból, Harold visszaemlékezesei elég színessé tették a sorozatot korábban (és nem voltak olyan fárasztóak, mint néhol a Lostban, tanultak annak a hibáiból).
Ajánlom a sorozatot, nem tökéletes, Caviezel és Shahi játéka nagyon egykaptafa a végére, de a tudományos háttér hihetősége és az, ahogy a megfigyelések behálózzák a világunkat egyre inkább előtérbe kerülnek, megér egy misét szerintem. Aztán ki tudja, mennyiben fikció maga a sorozat.Ja még annyit: Watch_Dogs-szal érdekes lesz játszani emellett a sorozat mellett.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tim82
félisten
válasz kexksz #13146 üzenetére
Van ott Blackberry is.
Elementary meg Apple + Microsoft (fura módon tabletből csak Surface-t láttam a második évadban).
-
bigdady
nagyúr
Ledaraltam s04.e05-ig a game of thronest kb 2 hét alatt. Orulok hogy eddig kihagytam, mert igy egyben daralva nagyon jo volt. Sima 9/10. (neha kapkodtam a fejem ki melyik haz meg eppen kirol beszelnek )
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz xenom0rph #13148 üzenetére
Doug-nak (aki Frank Underwood személyi asszisztense gyakorlatilag) nem hiszem, hogy bármi ilyesmi elő lenne írva (nála szokták legjelentőségteljesebben mutatni a telefont).
Amúgy valamikor volt egy felmérés, hogy az amerikai képviselőházban milyen okostelefonokat használnak és úgy rémlik, meglehetősen kikopott a BB.
*
Egyébként azon szoktam csúnyán röhögni, amikor például valami akciósorozatban katonai vezetésnél pötyögnek Macbook Pro-kon/Air-eken.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest