Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Person of Interest Season 3

    Ambivalens sorozat ez a Célszemély, a minősége az első két évad során (és a harmadik elején is) olyan, mint az EKG jel, csoda, hogy idáig kitartott. Viszont az évad közepének a váltópontja után olyan meredeken lőtt ki a magasba, hogy azt el sem tudtam hinni.
    Persze nincs győzelem áldozat nélkül, a kezdeti 2 fős főszereplőgárda 6+1 kutyára duzzadt, ami rengeteg, egyszerűen nem bírta el a sorozat szerkezete, reformra volt szükség és ehhez valakit ki kellett írni, valakit háttérbe kellett szorítani, hogy megkapjuk az utolsó tucat rész felépítését. Talán ez a legjobb középút a három főszereplővel és epizodikus segítőkkel, nem sikkad el senki és az érdeklődést is fenn tudjákt tartani.
    A történet is új irányt vett, a Snowden botrány egyértelműen jót tett a tematikára, az átívelő konfliktus új, grandiózusabb vizekre evezett, más főellenfelekkel, és ami végül egy katartikus, jól felépített, de kissé sok lövöldözéssel tarkított végkifejletben érte el tetőpontját.
    Ami engem nem hagyott nyugodni, az a nyilvánvaló álszentség a Decima és a Vigilance vonatkozásában, hisz mindkettő voltaképp terroristacsoport, csak más-más célokkal, végtelen erőforrásokkal, nagyon hasonlót láttunk már a két utolsó Batman filmben Jokernél és Bane-nél (aki látta az utolsó részt, annak más is ismerős lehet a Risesból). Az utolsó részek végre mélységet adtak néhány karakternek, Greer és Control is kapott egy kis finoman adagolt háttértörténetet, Collier pedig egy jobban felépített flashback-szálat, amit nagyon hiányoltam az évadból, Harold visszaemlékezesei elég színessé tették a sorozatot korábban (és nem voltak olyan fárasztóak, mint néhol a Lostban, tanultak annak a hibáiból).
    Ajánlom a sorozatot, nem tökéletes, Caviezel és Shahi játéka nagyon egykaptafa a végére, de a tudományos háttér hihetősége és az, ahogy a megfigyelések behálózzák a világunkat egyre inkább előtérbe kerülnek, megér egy misét szerintem. Aztán ki tudja, mennyiben fikció maga a sorozat. :U

    Ja még annyit: Watch_Dogs-szal érdekes lesz játszani emellett a sorozat mellett. :DD

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák